Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMW26 wrote:Dziewczyny nie wiem co robić. W nocy i do teraz boli brzuch jak na okres i do tego doszło plamienie jak przed okresem. Przecież jest jeszcze czas....
Dzwonię do Swojego gina. Mąż do nocy w pracy :'( -
U mnie torba malej spakowana
Niby nic nie trzeba w tym,szpitalu ale wole miec w razie czego.
Ciuszki, skarpetki, czapeczki, chusteczki, pampersy biorę 10szt w razie w , a najwyżej moj dowiezie, krem do pupy, smoczka i butelki nie biorę ..
perelka89 lubi tę wiadomość
-
MW ; jak jest plamienie to ja bym pedzila na IP nie ma co się z ginem rozdrabniac. Trzymam kciuki! :*
-
nick nieaktualnyMoże za dużo dla tego mojego malucha ale jak ja mam potem mężowi tłumaczyć gdzie co jest albo co ma zabrać to prędzej bym drugi raz urodziła.
MW informuj na bieżąco. Dodzwonilas się?
Czy ból taki miesiaczkowy to skurcze przepowiadanie? W nocy po siku zawsze mnie tak ścianie na chwile jak przed okresem w dzień już nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:14
-
Modliszka czyli dobrze myslalam haha
MW ja bym na IP pojechala,co ci gin przez tel powie?
Aj jak sie ciesze ze jade do domu, jutro bedzie urodzinowy gril mojego kuzyna wiec spotkam sie z wieksza czescia rodzinki
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ginger, a jak noga Patryka?
Ja 10 październik mam zlot dzieci urodzonych w grudniu 2004. Na moje szczęście spotkanie w Wawie. Natka już czeka na spotkanie.
11 października na chrzciny jedziemy, a 18 chcemy na wieś.
Oczywiście mój wyjazd na wieś uzależniony od mojego samopoczucia będzie.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze go trochę pobolewa ale ogólnie jest w porządku. Dzisiaj miał wf i właśnie mówiłam mezowi jaka to bzdura ze jako matka nie mogę go zwolnić z tego wf ze względu na ta nogę tylko musze mieć zwolnienie od lekarza:/
-
Co tak te nasze dziewczyny się na swiat pchają?
Mi wczoraj kobieta z pracy powiedziała, że jak chlopak, to poczeka, ale dziewczyny się wyrywają
Rozmarzona, izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Shibuya niestety tak teraz świruja nie dość ze z tym jedzeniem w szkołach to jeszcze żeby nie ćwiczyć na wf to musisz mieć od lekarza z zaznaczeniem jakich ćwiczeń nie może wykonywać no mowie ci paranoja. A przecież nie polecę specjalnie do przychodni zresztą nawet nie było kiedy tak wiec tylko wychowawczyni została poinformowana żeby nie biegał, nie skakał tylko jakieś takie delikatne ćwiczenia. Chory kraj:/