Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:Buffy to jakbyś się zdecydowała to daj znać
, a w ogóle to już niedługo u Ciebie - 3 tyg zostały - czujesz już presję czasu?
Powiem Ci, że o dziwo niejakoś tak odległy mi się ten czas wydaje póki co
teraz jak się oszczędzam to faktycznie mniejsze bóle i ogólnie lepiej się czuję
choć jedyne co przeraza to operacja. Od kilku dni mam już o tym sny.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze wczoraj tuż przed spaniem się wkurzylam, bo szturchnęłam przez przypadek ręką szklankę z mlekiem, które epicko rozlalo się na stoliku nocnym. Szkoda, że na tym stoliku miałam też wyniki badań. Na szczęście tak mocno się nie zalały i są w sumie czytelne, ale pofalowane tak jakby krowie z dupy wyciągnięte
na szczęście nie zalało Mk telefonu, tableta czy mp3, bo bym już w ogóle dostała szału. Książka trochę ucierpiała. Oczywiście jak się wylało, to wrzasnęłam: nosz kurwa mać, wiedziałam. Mój się zaczął tak śmiać (no jak się wkurzę, to to moje nosz kurwa mać wypowiadam w specyficzny sposób xd) i się rozbudzil, a było po północy. Jak juz posprzątałam, to on do mnie, że jest głodny o.o no to co? Wstaliśmy i robiliśmy nocne buszowanie po kuchni
Mój odgrzał sobie żurek haha (dobra pora
) a ja zajadałam się szyneczką
Micia, alus21, Nymeria, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Aparatka, czyli możliwe, że sprzedawca źle adres napisał? Myślałam, że może ja źle coś napisałam, ale sprawdziłam i wszystko gra.
Zorro, zadzwoniłabym, ale paczka trafiła na pocztę główną w moim mieście i juz jej tam nie ma, więc nie wiem czy cokolwiek mi powiedzą. Dziwne, bo przeważnie przez pocztę prosto z tego Zabrza paczkę przywożono do mnie, a nie najpierw na pocztę.
No nic. Będę obserwować nadal trasę -
nick nieaktualnySpakowana! I syn tez
Torba mamy:
1. Szlafrok
2. Koszule 3 szt. ( 2 rozpisane jedna zwykła bo czytałam , że kobieta bardzo się poci i często się zmienia)
3.Kapcie
4. Klapki do kąpieli
5.2 op. Podkładów bella mama.
6.2 ręczniki mały i duży
7. Majtki siateczki 2 szt.
8. Majtki bawełniane 5 szt.
9. Skarpety 2 pary
10. Kubeczek
11. Wkładki laktacyjne 6 par
12. Podkłady do przewijania 3 szt. Żeby jakby coś na łóżko położyć
13.woda z dzieckiem
14. Stanik
15.Kosmetyczka a w niej najważniejsze płyn do higieny intymnej, szczoteczka , żel pod prysznic , huśtawki higieniczne, gumki i spinki, krem do rąk i do twarzy , pilniczek
Torba dzidzi
1. Pampersy 1 paczka mała
2. Pieluchy tetrowych 2 szt i 1 f laserowa
3.3 czapeczki bez wiązania
4. Skarpetki 3 pary ( w tym jedne grubsze)
5. Rękawiczki 2 par
6. Huśtawki mokre 1 op.
7.rozek
8. Cienki kocyk taki mały
9. Recznik
10. KOSMETYKI czyli mały bephanten i linomag zielony
11. Smoczek
12. Mała butelka
13. Polspiochy 2 szt. Po jednej Rozm 56 i 62
14. Pajac 2 szt ( 56! I 62)
15. Śpioch 2 szt i j.w
16. Body długi rękaw 2 szt. 56 i 1 szt. 62
17. Body krótki rękaw 56 1 szt.
18. Kaftanik 62 1 szt.
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
dzięki natalia, w takim razie odetchnęłam z ulgą
resztę wyników mam piękne, jedynie wbc podwyższone, ale to już ostatnio miałam
mam lenia dziś, olewam moje rogaliki
kurier przyniósł smoczki, aaaaa jakie malusienatali101, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! A ja się zastanawiam czy brać ciuszki do szpitala. Napisali w wyprawce, że można mieć własne ubranka, ale koleżanki które rodziły w tym szpitalu mówiły, że ciuszki giną, bo jak położne myją dzieci to wszystko razem rzucają do brudownika.
Aparatka wyrazy współczucia z całej zaistniałej sytuacji -
nie koniecznie musial zle wpisac adres ja mialam dobrze wpisane a tez tak wracaly paczki. Kij wie moze odczytac nie potrafili z kartki i dlatego blad adresu jest.
Wiecie co wiedzialam ze jak ja sie wkurwie to odrazu cos zadziala zadzwonilam do przychodni najblizszej w otoczeniu domu mojej niedoszlej tesciowej i pytam oni ze nie przyjada wiec im mowie ze w takim razie prosze o zaswiadczenie odmowy przyjazdu i ze ide z tym do uwagi. No i beda za godzinke. No ja pierdziele wszedzie z nerwami trzeba isc. -
aparatka wrote:no a my dalej waczymy.
Pogotowie nie, przychodnia rodzinna nie, poicja nie, szpitale nie, hospicjum nie, centrum spraw kryzysowych tez nie no kurwa co za kraj. Nikt no naprawde NIKT NEI CHCE PRZYJECHAC!!! Waczą od godziny 5 w nocy. Toć to chore jest juz ja zaczełam dzwonic po wszytskich instytuacjach. A teraz kolejne kółko i bede kazala wystawic zaswiadczenie ze nie przyjada bo tak byc nie moze. Wkurwiam sie juz po całości.
I szukam telefonu do Uwagi jak nikt w ciagu 2 godzin nie przyjedzie bo to jest chore.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:33
-
Anet :75 g/ na czczo 68
po 1h 95
a po 2 h 98
Mój gin się smial czy do końca wypilam bo mam tak dobre wyniki -
Aparatka, weszłam znowu na śledzenie i teraz wyświetla mi tak jak zawsze, że Zabrze przekazało do doręczenia. Wygląda na to, że niepotrzebnie przez pomyłkę wysłali to wczoraj na urząd pocztowy.
Haha, Magdalenawiesz, mój się śmieje, że, że jak będzie gdzieś w terenie, to po mnie podjadą i tak pojedziemy radiowozem
ale tak serio, to mój ma ustalone w pracy, że jak zadzwonię do niego, że się zaczęło, to on się automatycznie z pracy zrywa
ostatnio też się śmiałam, bo nas szef się pytał koleżanki czy ma ze mną kontakt, jak się czuję i czy ma trzymać radiowóz w pogotowiu