Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:Galaratka mignelo mi ze Twoj maz dopytywal o szpital. Na ktory jestescie zdecydowani? Ktory byliscie odwiedzic?
Brodnowski zostaje! Maja 3 st. Mają neonatologie, współpracują jak Karowa z centrum zdrowia dziecka a nie ma takiej taśmy produkcyjnej jak na Karowej i ja mam bliżej. Na oddziale w końcu nie byliśmy bo położna kazała dzwonić rano i nie odebrała zgadnij dla czegomamy się umawiać na kolejny tydzień.
MadaLena30 Ty się jeszcze zastanawiasz ? Co masz najbliżej?
Mąż mi kazał się na pedicure zapisać jak go wczoraj poprosiłam , żeby tylko stary lakier zmyl hehperelka89 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry, u mnie jakiś katar się przypałętał, ehh jak ja tego nie znoszę
a tu się zaczyna robić poważnie, 35-36 tyg niektóre - to już blisko
a ja rodzę na końcu, poza tym nic jeszcze nie wyprałam, nadal nie mam wszystkich rzeczy także trzeba czekać.. a tak w ogóle dziewczyny z cabriofixami - montowałyście je w samochodach na próbę? mój mąż wczoraj próbował i okazało się, że - mamy za krótki pas z tyłu i z tego co czytałam w necie to jest dość powszechny problem, zatem możliwe że kupimy bazę jednak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:09
-
Ginger84 wrote:Haen czemu ty nie masz dalej suwaczka? Nigdy nie umiem zapamiętać który to u was tydzień?
bo postanowilam, ze zrobie go, jak juz Wanda sie urodzi:)
a poza tym, odkrylam, ze jak go nie widze, to sie nie skupiam ktory to tydzien/dzien;)
obecnie jestem w 33+ (rozpoczetym 34)
Molcia wlasnie czasami czytam, ze ludzie maja za krotki pas, zeby bez bazy fotelik dopasowac, dobrze, ze macie mozliwosc baze zamontowacperelka89 lubi tę wiadomość
-
Galaretka wrote:Brodnowski zostaje! Maja 3 st. Mają neonatologie, współpracują jak Karowa z centrum zdrowia dziecka a nie ma takiej taśmy produkcyjnej jak na Karowej i ja mam bliżej. Na oddziale w końcu nie byliśmy bo położna kazała dzwonić rano i nie odebrała zgadnij dla czego
mamy się umawiać na kolejny tydzień.
MadaLena30 Ty się jeszcze zastanawiasz ? Co masz najbliżej?
Mąż mi kazał się na pedicure zapisać jak go wczoraj poprosiłam , żeby tylko stary lakier zmyl heh
Polozna p. Agata ?perelka89 lubi tę wiadomość
-
ja dziś wynik wymazu odbieram stresa mam jak zawsze przed wszystkim taka pesymistyczna natura we mnie tkwi
. Dziś rekord w siusianiu pobiłam 12 razy
!!! Jak zombie wyglądam i przeziębienie mnie łamie;/. Jestem już taka zmęczona tą ciążą a to dopiero początek przygody
-
Molcia wrote:no haen okazało się, że wszytko fajnie a tu taki zonk
no cóż, bywa - więc tak wszystkie ostrzegam - sprawdźcie czy u was jest ok - bo jakby co jest opcja żeby zwrócić fotelik jak komuś jeszcze termin nie minął..
my jeszcze nie mamy fotelika, wiemy, ze bedzie maxi cosi (ale nie wybralismy konkretnego modelu), na dodatek nasz "astrolot" jest wiekowy i nie ma iso fixa;/
wiem, ze w Swiecie Dziecka (ktory jest drogim sklepem niestety;/) oni dopasowuja fotelik do kanapy samochodu (zeby byl odpowiedni kat nachylenia) no i wtedy mozna sprawdzic dlugosc pasa. Tyle, ze za dopasowanie bez kupna u nich fotelika biora 50 zl (duzo i nieduzo:))
-
izulkaa wrote:Molcia u nas pas sięga
da się zapiac
a dużo wam brakuje ?
zatem trzeba będzie kupić bazę.. haen - to ja sugeruję zakup przez internet - sprawdzenie i ewentualny zwrot - pod warunkiem że da się to zrobić bezkosztowo/w kwocie niższej niż 50 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:28
-
natali101 wrote:To wyszła mi. Cukrzyca Tym razem
Za tydzień mam się stawić na oddział patologii ciąży
ojej;/
a nie da sie sie bez szpitala? tylko konsultacja u diabetologa?
No i nie wiem czy to plus dla Ciebie, ale od 38 tc bedziesz na ktg i pewnie nie beda czekac z rozwiazaniem ciazy do samego konca... -
Haen, nieważny jest ten isofix
Po prostu trzeba dobrać odpowiednią bazę. Fotelik mamy Pebble i do niego dwie bazy- moja samochód ma isofix, wię mam FamilyFix. Męża autko nie ma, więc do jego auta pasuje EasyBase 2
perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś