Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnośnie wfu jest kampania w tv nie wiem czy widzialyscie?? Ale w takim przypadku jak Twój Patryk z. noga to rzeczywiście chore ehh.. z jednej strony dobrze ze z tym walczą a z drugiej cierpią na tym dzieci które naprawdę nie mogą ćwiczyć.. paranoja..
-
Rozmarzona obserwuje z ukrycia bo widzę że posty lajkuje
perelka89, Rozmarzona, moremi, Nymeria lubią tę wiadomość
-
mikado wrote:Odnośnie wfu jest kampania w tv nie wiem czy widzialyscie?? Ale w takim przypadku jak Twój Patryk z. noga to rzeczywiście chore ehh.. z jednej strony dobrze ze z tym walczą a z drugiej cierpią na tym dzieci które naprawdę nie mogą ćwiczyć.. paranoja..
Z ideą kampanii się zgadzam ale dlaczego ze wszystkim trzeba ze skrajności w skrajnośćprzecież wiadomo jeśli ktoś notorycznie wymiguje się od ćwiczeń to należy z tym walczyć ale w takich sytuacjach jak my teraz mamy to uważam że niestety taki system się nie sprawdza. To samo z tym jedzeniem owszem dobrze ze wycofali chipsy napoje gazowane itp ze sklepików ale zakaz cukrowania herbaty cukrem? Błagam:/ i tak jak herbata miała kosztować 14.50 tak teraz 78zł bo słodzic mogą tylko miodem:/ wiec mój Patryk np bierze swoją herbatę w termosie jak większość dzieci. Ja nie wiem co Ci ludzie maja w głowach wymyślając te durne ustawy:/
haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Perełka: Z meżem super, po mimo że dużo robi to stara się z nami spędzić jak najwięcej czasu
Bardzo się cieszę że jest już przy nas a nie za granicą , pewnie jak by wyjechał dalej to ja bym jakieś deprechy z samotności dostała. - ale wyjeżdżać już nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:02
-
Ginger hehe
Zaraz przywolana, stworzy nam jakiś esej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:03
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juhu, hiva nie mam
panie się nade mną zlitowały i wydały mi wyniki wcześniej, bo byłam o 20 minut przed czasem
tym sposobem jestem juz w domku
chatę mam wolną, bo mąż w pracy. Dzisiaj mecz, wiec nie wiadomo o której wróci. Myślę, że zetrę kurze i powycieram podłogi choć Mały dzisiaj tak napiera chyba na szyjkę, że co chwilę się zginam w pół, tak kłuje
MW tez jechałabym na ip. Tak jak dziewczyny piszą, z krwawieniem nie ma żartów na tym etapie. Daj Kochana znać jak będziesz coś wiedzieć. -
nick nieaktualny
-
Ginger84 wrote:Jeszcze go trochę pobolewa ale ogólnie jest w porządku. Dzisiaj miał wf i właśnie mówiłam mezowi jaka to bzdura ze jako matka nie mogę go zwolnić z tego wf ze względu na ta nogę tylko musze mieć zwolnienie od lekarza:/
A to dziwne, bo.ja sama pisałam zwolnienie w poniedziałek do końca tygodnia i uwzględnił nauczyciel. -
natali101 wrote:A to dziwne, bo.ja sama pisałam zwolnienie w poniedziałek do końca tygodnia i uwzględnił nauczyciel.
No co ty? Kurcze u nas na wywiadówce była mowa ze tylko od lekarza. Nawet się jeszcze upewnialam po tym wycięciu czy jakby nie mógł ćwiczyć to mogę sama mu napisać ale też nie mogłam:/ to co każda szkoła robi po swojemu? Myślałam że to odgórnie takie zarządzenie:/