Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skarb15 wrote:Boli mnie tak brzuch cholernie jak na okres i myślę czy wziąć sobie nospe czy nie ma takiej potrzeby.. hm..
ja mam skurcz co kilka godzin, biore je za przepowiadajace, bo nie przybieraja na sile ani na czestotliwosci -
Mala_Czarna_89 wrote:jak cholernie to moze wez? dlugo juz tak?
ja mam skurcz co kilka godzin, biore je za przepowiadajace, bo nie przybieraja na sile ani na czestotliwosci
Od wczoraj wieczora tak właśnie mam. I nie wiem czy te bóle okresowe są normalne czy nie. -
anet wrote:ale natalia pamiętasz jakie wartości? ja właśnie odebrałam i mam po 2h 140 piłam glukozę 75 to jest ok?
U mnie norma po dwóch godzinach wynosiła 140. Ja miałam 108. Wydaje mi się że Twoj wynik jest na granicy normy...
MW daj znać jak tylko będziesz mogła jak tam sytuacja u Ciebie
Mała z tym czopem to mnie pocieszylas bo już się nastawilam na seksik w 37 tygodniu a jakby czop odpadł to do porodu by nic nic było, a potem podłóg. Mój mąż będzie Ci wdzięczny za tą informację
-
Mala_Czarna_89 wrote:Skarb to ja bym brala. sama sie chyba tez skusze bo szyjka coraz czesciej sie odzywa a to jeszcze nie czas.
No to wezmę . Nie jestem gotowa by rodzić, tak jak mówisz mamy jeszcze czasMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Ginger aż miło się czyta że wracasz do życia. Mam nadzieje że przed Tobą jeszcze kilka namietnych nocy zanim urodzisz
A co do wf i stanu Patryka to ja bym wykonała telefon do wuefisty że się nir zgadzam na jakiekolwiek ćwiczenia dopóki syn nie odzyska pełnej sprawności. Przeziebionemu dziecku też nie pozwoliłabym ćwiczyć, bo kto mi potem da na leki? Chore mają te przepisy teraz.
-
dziewczyny wy jestescie specami od roznych ciekawych przepisow
robila kiedys ktora z was paste na kanapki z avocado? jakis prosty sprawdzony przepis? gdzies slyszalam ze z jajkiem dobre?
anet - u mnie tez mowili ze norma po 2h jest 140, ja mialam 142 i mam cukrzyce (ale za to po godzinie mialam ostro przekroczone bo az 225 a norma do 180)
Micia lubi tę wiadomość
-
U nas już rozpoczęty 9 miesiąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:43
biedroneczka1910, Buffy, Shibuya, Mala_Czarna_89, perelka89, Nymeria, izulkaa, Rozmarzona, Kitaja, Micia, justa1234, alus21, Molcia, haen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:natali101 napisała:
Dziewczyny w realu proszek lovela za 26,99 a drugi za 1 grosz
W Auchan ta sama promocja jakby co;)
Jednak w realu nie mieli tej promocji, ale w auchan takw ogóle to zauważyłam, że real i auchan mają tą samą gazetkę promocyjną teraz. Nie wiem czy to ten sam sklep tylko pod inną nazwą?
MW i jak u Ciebie??
Skarb lepiej weź nospę, nie zaszkodzi a może Ci pomóc.
Ona fajny brzusio i fajna dziewczyna z Ciebietrochę mi moją kuzynkę przypominasz
Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
Jak widać normy zależą od laboratorium. Powiedzieli, że rok temu uległy zmianie. Myślę, że konsystencja z lekarzem będzie najlepszym rozwiązaniem.
A o zwolnienie z w-fu bym walczyła.
Czekam aż Nati skończy brzdekać na pianinie, a malutka tańczy. Cały brzuch mi faluje. Znaczy się, że wszystko ok z nią
Miałam dziś ambitne plany, że pranie,zmiana pościeli,odkurzanie i mycie podłóg. Pranie zrobione, pościel zdjeta i wyprana. Ciężko będzie z odkurzaniem i myciem podłóg- chyba że Adam to zrobi.
-
nick nieaktualny
-
natali - dla mnie tez najgorszym wyrzeczeniem byly owoce, ale okazuje sie ze nie trzeba z nich calkowicie rezygnowac, tylko niestety nie mozna jesc kilogramami, no i do posilku a nie jakos przekaska
MW26 lubi tę wiadomość