Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
biedroneczka1910 wrote:Jednak w realu nie mieli tej promocji, ale w auchan tak
w ogóle to zauważyłam, że real i auchan mają tą samą gazetkę promocyjną teraz. Nie wiem czy to ten sam sklep tylko pod inną nazwą?
MW i jak u Ciebie??
Skarb lepiej weź nospę, nie zaszkodzi a może Ci pomóc.
Ona fajny brzusio i fajna dziewczyna z Ciebietrochę mi moją kuzynkę przypominasz
Właśnie juz jakiś czas temu zauważylam ze Auchan I real maja te same gazetki. -
nick nieaktualny
-
A wracając do wf to dziś było spotkanie rady rodziców właśnie przed chwila od kumpeli się dowiedziałam ze juz trochę zmienili bo takie jednorazowe czy tygodniowe jednak możemy pisać dziecku ale jak już dłużej niż tydz to od lekarza.
Czyli musiał być dym z tego powodu no i dobrze;) -
Cebulka co,ile te skurcze ?
Daj znac..
Mw? Ciekawe tez co z nią..
No to,witamy w październikutakie akcje stawiam coraz częściej...
Ja troche tez przeginam , wczoraj po te buty bylam, dzisiaj u rodziców.. W poniedziałek na badania a w środę di gin godzina jazdy samochodem.. Ciekawe co,na te wypady moja szyjka... -
A ja nadal biore nospe choc we wczesniejszych etapach nie bralam.
Mialam pojedyncze skurcze i lekarz kazal brac 3 razy dziennie.
Ostatnio nic nie dolegalo,ale i tak kazal brac,wiec biore
Cebulka, daj znac co i jak.
Lenistwo dzisiaj zwyciezylo ze wszystkim
Odmowilam kolezance wizyty pod pretekstem zlego samopoczucia,za prasowanie sie tez nie wzielam,a wiec na jutro bedzie zajecie hihi.
Jutro ambitny plan poszukiwania kombinezonika, spiworka,wanienki i grubszego kocyka.
Jestes juz z nami -
jak jestem zalogowana na gemini i zamkne strone, to koszyk zakupowy sie nie usunie?
-
Dziewczyny nie narobiłam Was jeszcze .
Byłam na IP. Szyjka 1.5cm i rozwarcie na 1cm. Wypuścili mnie do domu i kazali przyjechać jak odejdą wody lub skurcze będą regularne. Zosia waży 2900
Ogólnie mam się oszczędzać.
Mój lekarz po skończonych wizytach oddzwonił i kazał brać luteinę 2*1
Wizyta 8.10 mam nadzieję, że Zosia jeszcze trochę poczeka, czas pokażeAnulaa, Zorro, haen, Shibuya, Kitaja, Micia, Rozmarzona, MadaLena30, Nymeria, Anastazja85, Molcia, moodliszka lubią tę wiadomość