Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, czasem jak uslysze dobry kawalek w radiu to az mnie nosi i przychodza wspomnienia jak to do niedawna latalo sie po baletach hihi
Jednak nie zaluje ani troche,ze z tego trzeba bylo zrezygnowac choc nie powiem uwielbiam tancowac
Izulka, w stacjonarnym i nie wiem czy czasem nie w smyku.
Takie ciensze kupowalam dwa i wydaje mi sie,ze jeszcze bedzie potrzebny do wozka taki gruby.
W smyku wlasnie widzialam takiego typowego grubasa,ale nie wiem czy az nie za gruby.
Bede musiala pomacac dokladnie i sprawdzic.
Czekajcie bo zapomnialam do wozka nic pod spod nie trzeba (taka wkladke mam do wozka miekka), a podusia jakas tez czy nie?
MW, odpoczywaj koniecznie duzo i nabieraj sil na odpowiedni momentJestes juz z nami -
Dzisiaj poszlam za waszym przykladem i zdjelam wszystkie pierscionki.
Az dziwnie sie czuje bez bo nigdy ich na dluzej nie zdejmowalam.
Jednak, gdy tak z ciekawosci chcialam sprawdzic czy latwo schodza to zaczal sie pojawiac lekki opor.
Wole nie ryzykowac,ze w pewnym momencie napuchna i nie bede mogla ich zdjac.
Ciekawe kiedy Mezu sie skapnie,ze wszystko zdjelam i z oburzeniem bedzie sie dopytywal dlaczego hihiJestes juz z nami -
MW dobrze ze pojechalas na IP, a teraz spokojnie odpoczywaj i nabieraj sil.
Cebulka a Ciebie skurcze sie uspokoily?
Mala usmialam sie, sexo maniaczka z Ciebie co? U mnie w chwili obecnej sie uspokoilo ale ostatnio z mezem wspominalismy stare i jare czasy... mam nadzieje ze niedlugo powroca.... a nie powiem narobilyscie mi ochoty
A ja juz w drodze ... mozna powiedziec blizej do rodzicow niz do Wawy... droga ciezka bo jedziemy busem wiec nawet nie mam jak sie rozlozyc .... oj ale bede sie lenic a tesciowka pewnie bedzie rozpieszczac... a jutro jej imieniny zeby nie bylo kupilam jej apaszke bardzo ladna w Reseved za niecale 8 zl heheMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ja do wózka na ta podkładkę miękka mam prześcieradło a jak się nie sprawdzi to kocyk poduszki na razie nie będę dawała
Kurcze cos mi Patryka rozkłada:( juz jest nie wyraźny a mamy odpust karuzele i nie chciałabym żeby weekend musiał siedzieć w domu. Śpi ze mną mam nadzieję że mnie nic nie lapnie szlag jak nie jedno to drugie. Strasznie w tej szkole chorują
Cebulka współczuję bo doskonale wiem przez co przechodziszdla mnie ta końcówka może okaże się łaskawa choć nie ukrywam ze mam już serdecznie dość
Trzymaj się jeszcze troszkę do finiszu.Cebulka lubi tę wiadomość