Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i do nich nie zajrzeć- śpi spokojnie wtulona w tatę i nie jest ciepła
Chciałabym iść z nią na te chrzciny bo bardzo zależy jej na spotkaniu ze wszystkimi kuzynkami.
W brzuchu za to istna impreza. I czkawka.
Rozmarzona przechodzi coś? -
Rozmarzona na tym etapie ciąży to już chyba nie ma znaczenia ze miałabyś okres. Teraz takie bóle będą nas nachodzić coraz częściej. Choć ja to znowu na odwrót wszystko cala ciąża bóle a teraz w miarę spokój
Daj znać czy ci przeszło. -
Mała tylko pewnie na tych chrzcinach się może doprawić jak będzie szaleć z kuzynami? No i czy maluszka nie zarazi? Zobaczysz jak wstanie jak się czuje. Ja dziś trzymam Patryka w domu to może jutro uda nam się pójść na te karuzele. Ja to się już powinnam przyzwyczaić ze co odpust u nas to Patryk chory:/
-
Ginger : podziwiam naprawde, jakbym miała tak od początku to bym wszystkich rozniosła
Mnie to złapało w końcowych tygodniach i nie wiem jak sobie z tym radzić.
-
Witam
Jak tam bole, kurczę, choroby i nieprzespane noce ?
Cebulka tez mnie ciekawi czy na tym etapie by zatrzymywali porod czy juz nie
Rozmarzona tez mam taki bol.. Weź nospe, magnez czy co tam bierzesz..ciepły prysznic.. Ostatnio na wizycie twój gin cie ostrzegal ze zaczną sie skurcze
Dziewczyny wiem ze pytalam ale jaki rozmiar czapeczki ? Tzn takiej na wyjście -
Dopiero się obudziłam :o a mój jeszcze śpi, gdzie zawsze budzi się grubo przede mną!
W nocy oprócz siku, to miałam pobudkę przez ból pleców. Przesadziłam z tymi zdjęciami chyba...
Co do meliski, to ja piję Liptona piramidki, melisa + cytryna, ale to dlatego, że mi smakujepewnie tej melisy tam tyle co nic
-
Witam się, katar nadal mnie męczy i gardło boli jak na złość jak pogoda jest ładna i wreszcie mogłabym pójść z mężem na spacer
śniło mi się dzisiaj że rozmarzona trafiła na porodowke - czyli pewnie będziesz na końcu stawki bo śni się zwykle na odwrót
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
MW26 wrote:Mi wczoraj lekarz powiedział, że te bóle jak na okres promieniujące do pachwin to mogą być te przepowiadające. Tylko czemu przy tym tak szyjka się skraca i rozwiera?
Bo to już taki etap ciąży. Jak w Sr na kontroli lekarz zobaczył moją szyjkę to tylko skomentował,że może się zacząć w każdej chwili.
Taka kolej rzeczy, organizm po prostu przygotowuje się do poroduSynuś