Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ale bym zjadła ten sernik ale nie chce mi się mielić sera a ten z wiaderka też trzeba mielić??
no niby tak ale do niej wiecznie miejsca są i sama nie wiem czy isc czy nie to tak jak pisze Rozmarzona nawet do mojego starego ginekologa którego uwielbiam za trafność i poczucie humoru boje się iść eh -
mikado wrote:ale bym zjadła ten sernik ale nie chce mi się mielić sera a ten z wiaderka też trzeba mielić??
no niby tak ale do niej wiecznie miejsca są i sama nie wiem czy isc czy nie to tak jak pisze Rozmarzona nawet do mojego starego ginekologa którego uwielbiam za trafność i poczucie humoru boje się iść eh
Ja akurat kupuje juz zmielony ser w takich kielbaskach -
Dzięki dziewczyny
Powiem wam że robię ciasto za ciastem bo mam ochotę na słodkie a jak zjem jakieś ciastka czy coś innego kupnego to jakoś mi niedobrze. A swoje ciacho wchodzi jak maselko, a kopiec kreta już na wykończeniua teściowa moja na diecie bezglutenowej więc coś upiec trzeba żeby zjadła bo przyjeżdża
-
Ta:
https://www.google.pl/search?q=osm+siedlce+ser+twarog+zmielony&rlz=1CDGOYI_enPL620PL621&hl=pl&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMIpezY44euyAIVA-wUCh1bSQZA#imgrc=nYpQRtpxIoU0OM%3A
Czy ta:
https://www.google.pl/search?q=kielbasa+z+cebulka&rlz=1CDGOYI_enPL620PL621&hl=pl&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMIx_PZ-YeuyAIVATAUCh0oNgRH#imgrc=tlU3wb4kejJEgM%3A
A moze taka:
https://www.google.pl/search?q=kie%C5%82basa+penis&rlz=1CDGOYI_enPL620PL621&hl=pl&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMIpZ_Fj4iuyAIVjFsUCh2GBA8-#imgrc=6E7sUoLODTuK6M%3A
Zorro, Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Dzięki dziewczyny
Powiem wam że robię ciasto za ciastem bo mam ochotę na słodkie a jak zjem jakieś ciastka czy coś innego kupnego to jakoś mi niedobrze. A swoje ciacho wchodzi jak maselko, a kopiec kreta już na wykończeniua teściowa moja na diecie bezglutenowej więc coś upiec trzeba żeby zjadła bo przyjeżdża
Dla tesciowej polecam takie ciacho:)
http://www.sztukazywienia.com/2013/01/migdaowo-pomaranczowy-obed-bez-maki.html?m=1
Ja dodaje cukier zamiast ksylitolu i ew.roztopiona gorzka czekolade na wierzch+platki migdalow prazoneNymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizulkaa wrote:dziewczyny mam pytanie..
czy wasze dzieci w brzuszkach czasami też się ruszają tak rytmicznie jak by oddychały?
nie jest to czkawka, nie kopanie.. tam gdzie ma kręgosłup mniej więcej widze co jakiś czas taki ruch jakby ruszała klatką piersiową..
może mnie poryło już całkiem? możliwe to?
nie pytam nawet mojego gin bo powie że jakaś nawiedzona jestem ;P
Izulkaa ,żeby nie było ,że zwariowałaś też taki miałam a raczej maluch miał, jakby zadyszke też mi głupio lekarza spytać bo wiem jakie ma podejście entuzjastyczne do wszystkiego.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Mala, na pewno by powiedzial i nie trzymal Cie w niepewnosci gdyby bylo cos nie tak.
Przede wszystkim nie ryzykowalby tylko tak jak mowisz polozyl na oddzial.
Im mniej wiadomosci dla nas przy wizytach tym lepiej bo znaczy,ze wszystko jest dobrze i sie nie zastanawiamy czy to jest prawidlowe, czy szyjka nie za krotka itp
Wielkoscia brzucha sie nie przejmuj bo mi nikt tez do tej pory nie wierzy ze juz ten miesiac poprostu brzuch rosnie swoim tempem jak i dzidzius co nie oznacza,ze dzidzia jest malutka.
Takze glowa do gory i nie martwimy sie bo brzuch moze nie rosnac,a waga jednak przybywa.
W pewnym momencie moze sie tez zatrzymac (mi teraz przez chwile sie zatrzymala przez tydzien tak dla uspokojenia),wiec nie martwimy sie
Dzieciaczki sa juz pokazne,wiec tylko oczekiwac jak do nas zawitaja i rozwieja wszelkie watpliwosci
Mikado, ja za dnia tez smarowalam przynajmniej z raz.
Wiadomo jak sie siusiu zrobi to juz odrazu sie nie posmaruje,ale zawsze przez jakis czas zadziala jak sie nalozy po uprzednim poludniowym badz rannym umyciu
Tylko jak ja sama mascia smarowalam zanim poszlam do gina to mi nie pomagala bo jednak juz w srodku cos sie dzialo.
Kurka wzielam sie za to nieszczesna szklana szafe i styralam sie jak glupia.
Brzuch az rozbolwal bo musialam saznie kucac by dostac sie na dolne tyly (ale to brzmi).
Zrobilam sie taka wygodnicka,ze w domu czego bym nie potrzebowala co znajduje sie na ziemi badz nisko to wolam meza,a tu psikus bo jest w pracy
Tak wiec dzisiaj dwa prania zrobione i powieszone,obiad ugotowany i naczynia pomyte wraz z awaria na gazowce i lodowce (fuck jutro moze lodowke cala umyje bo wola o pomste) i szafa wypucowana.
Na jutro tez bym planowala sie wziasc za lazienke zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Wypadaloby sie do kolezanki odezwac bo chciala w piatek wpasc bo jej sie nudzilo,ale odmowilam bo nie mialam sil.
Mialam tez sie odezwac na dniach i tak mijaja dni iii... nie chce mi sie;/
Tylko czekac kiedy sama bedzie sie dopominiac,a ja wolalabym sobie ogarniac rzeczy na mieszkaniu i dla malej noi lezec duzoooo lezec.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona a Ty nie za bardzo się forsujesz?? nie dawno Małą Czarną stopowałyśmy z robotą ;P a teraz pewnie Tobie do porodu się spieszy i porzadki wielkie robisz;D
zaczełam się już zastanawiać czy z tym na IP wieczorem nie podjechać.. sama już nie wiem ;/
a że dzieci teraz swoim tempem brzuszki swoim tempem to i tak osiwieć idzie bo się człowiek martwi Ty Mała o wody, ja o małego że mało rośnie i o tą nerkę i jakoś słowa lekarza "wszystko jest pięknie" wpadam w panike.. -
Haen, dopiero teraz wylapalam ta fujare haha
Wiecie teraz w roznych produktach mozna znalezc rozne przypadkowe rzeczy,wiec kto wie czy tam sie przypadkiem nie znalazl hihi
Izulka, co do glupich pytan to raczej mojego pytania nie przebijesz i nawet sie nie przyznam o co zapytalam bo wies tanczy i spiewa
Moj lekarz wlasnie niby spoko,ale jak sie zada dziwne nieraz aczkolwiek nawet dla nas wydaje sie normalne pytanie to dziwnie sie usmiecha i tlumaczy jak glupiej z tym usmieszkiem na twarzy.
Az sie glupio czlowiekowi robi tak wiec zaniechalam pewnych nurtujacych pytan
Teraz to nawet boje sie go o znieczulenie zapytac czy jakos dziwnie nie zacznie zartowacizulkaa, haen lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami