Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale narobilyscie smaka z tymi ciastami wyslijcie mi kawalek sernika:-) u nas sera nie ma jak kupic ah.... Obejde sie smakiem:-(PAULA to rosnie mala modelka o dlugich nogach
gratulacje z wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 18:06
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mowicie szpieg szoguna wsrod nas
A niech sobie czytaja i niech zazdroszcza nam atmosfery,a nie dajmy sie prowokowac i co by bylo najlepsze?
Olejmy ich i nie zagladajmy tam bo one zapewne nie wytrzymaja i znowu przyleca na szpiegi,a my bedziemy pochloniete swoimi tematami w najlepsze-->WSROD PRZYJAZNEJ ATMOSFERY,a ze nie wszyscy wiedza co to znaczy przyjaznejjj to juz peszek i dalej sie beda tam nakrecac hihi
Mala, chcialabym miec tak jak Ty,ze jak cos robie to mniej boli niz jak leze hihi
Tylko sie nie przeforsuj bo bedzie na mnie,ze Cie zainspirowalam hihi.
Wy o ciastach to ja sie pociesze slodka chwila,ale najpierw ugotuje makaron mezowi do pomidorowej
Gar na dwa dni bedzie spokoj.
Mikado, powiem tyle,ze mezu sie nabijal "o to sie nie wstydzilas zapytac,a o znieczulenie sie boisz" haha.
I co postanowilas juz cos z ta infekcja?
Wizyte na ip planujesz?biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wczorajszy odcinek 600 gram szczescia uswiadomil mi,ze ta Angelika co ma blizniaki tam to taka troche dziecinna..
Ja w takiej sytuacji bym byla tak w male wpatrzona,ze nic innego by mnie nie obchodzilo,a ta caly czas gada o edzi gorniak,ze ja uwielbia,marzy by sie z nia spotkac, by jej dzieci ja lubily,listy do niej pisze, w tym szpitalu i wgl taka troche nieogarnieta pod tym wzgledem mi sie wydajemikado, izulkaa, justa1234, haen lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitaja - dziękuję, mój mąż też tak powiedział
Ale bym zjadła jakieś ciasto domowej roboty - a tylko smakiem się obejdę, bo kuchnia nadal niegotowa - właśnie mąż kładzie płytki na podłogę. Te ciasta z cukierni to się nie umywają do domowych. Uwielbiam piec ciasta i torty - juz nie mogę się doczekać nowej kuchni:)
Jadę syna odebrać z treningu, pojawię się pewnie na nocnej zmianie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 18:23
-
Dla mnie na szczęście temat fb jest zamknięty żałuję tylko ze w ogóle tam byłam:/
I w sumie nie kumam po cholerę tu wchodzą skoro tak tu źle?
Ale pewnie żal dupe ściska ze my tu tak fajnie a tam dupne wszechwiedzące dominują nad resztą
Mam nadzieję że ten temat już nie wróci bo to żenada:/ -
Plisssssss wyslijcie tego sernika, ale teraz mam zachcianke i to jeszcze nie mozliwa do osiagniecia;-(;-(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Rozmarzona:
Aha to się moge tylko domyslac ;P
Tak mąż wróci z pracy to jedziemy na IP ja po Pierwszej Miłosci ide się ogarnac do łazienki i pewnie pojedziemy. już mnie przeraża ta kolejka tam..
i znowu za tą słodką chwile powinno Ci się dostać!
Paula super dzidzia rośnie pozazdrościć
a mnie dzisiaij wzieło na przemyślenia odnośnie nereczki mojego szkraba.. i wiem GŁUPIA JESTEM ale tak pomyslalam że oby się zabobony nie sprawdziły że bedac w ciąży zostałam chrzestną siostrzenicy.. -
nick nieaktualny
-
Mikado zrob cos dla mnie"stuknij sie lekko w glowe" prosze Cie nie wierz w takie glupoty jak zabobony! Z nerka pewnie sie wszystko sie unormuje! U nas byl problem z serduszkiem z jedna zastawka i ludzi "dobrzy znajomi" wmawiali mi,ze to przez to ,ze latam samolotami! tylko gdyby nie wizyty w PL pewnie nie donosilabym tej ciazy,bo od poczatku musialam brac leki na podtrzymanie !nie slucha nikogo tylko lekarzy!a co Twoj lekarz Ci powiedzial?kazal sie tym martwic?glowa do gory jeszcze troche i bedziesz tulic swojego zdrowego szkraba
mikado, Nymeria, Micia, Sajgonara lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Buffy nie pogardzilabym i pania walewaka;) a jak Ty sie czujesz?nadal masz skurcze?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyKitaja wrote:Buffy nie pogardzilabym i pania walewaka;) a jak Ty sie czujesz?nadal masz skurcze?
Dzięki, że pytasznie wiem czy to skurcze, ale brzuch mi się od góry i po bokach czasem napina oraz jest bardzo twardy wtedy. Czuję się dziś fatalnie, spadek hormonów chyba...
-
Co do fb to same lamia swoje zasady, bo przecież nie wolno laczyc fb z Bella i nie maja informacje przenikać
Rozmarzona mowie ci. Wroze ci rychły porodmasz syndrom wicia gniazda widzę
Tez bym tyle rzeczy zrobia... Umyla polki w kuchni, lodówkę,piekarnik..ale poczekam jeszcze ze 2-3 tyg żeby nie wywolac tym porodu teraz.. Chce rodzic ale jeszcze,niech posiedzi do tego 20go października..
A jak ma wyjść teraz ti sama, bez mojej pomocy
W dodatku dzisiaj mnie boli krocze, kluje i mam nadzieje ze to nie szyjka ani nie ustawia,się juz do wyjścia
Nie wiem,co wstydliwe może byc rozmarzonao lody pytalas czy co
O seksy w sumie pytalam
Galaretka to dobrze ze nie tylko ja mam takie przemyślenia
Moj mąż stwierdził ze sie stresuje jak mala ma czkawkę bo on nie rozumie jak ona moze pic wody i jej się nic nie dziać...
-
Miałam dokończyć torbe ale co wstane to mnie boli krocze..
A jak leze to znowu skurcze..aaaa !
W ogóle taka ciekawostka jeszcze,u mnie ,bo jak się mala rusza to słyszę czasem takie odgłosy jak korek od szampana sie,otwiera tylko ciszej..
Tiaaa za dużo czasu na myślenie chyba mam -
ja się nie przepracowuje muszę sobie jakas robotę przecież na najbliższy miesiąc zostawić
no i skutecznie mnie rozleniwilyscie na końcówce ciąży. położyłam się i co? Czkawka małej + dzikie harce + ucisk w szyjce i jak tu odpoczywać
Mijado daj potem znać co ci powiedzieli -
Mikado, no wlasnie tak sie zastanawialam czy Ci znowu smaka tym nie narobie jak napisze hihi
Daj znac koniecznie jak po wizycie i oby nie bylo kolejek.
Izulka, Ty mi tu nie przyslaniaj mojego porodu Twoim hihi.
Nie, nie byly to lody o takie rzeczy to juz wgl bym sie nie zapytala.
To sie nie tyczylo seksu taka ciazowa glupota
Przy koncu wlasnie taka panika do porzadkow bo nie chce za bardzo sie nadwyrezyc bo potem schizuje czy czegos przez to nie narobilam.
Za chwile jednak mam mysli kurcze przeciez pewnych spraw chlop mi nie ogarnie,a pozniej kiedy na to czas znajde jak bedzie mala?
Ktos by mial wejsc,a tu te rzeczy,ktorych sie nie robi na codzien "swieca".
Zlecilabym cos przed wyjsciem ze szpitala mojemu,ale znajac zycie przy takich rzeczach juz by nie ogarnal bo inne rzeczy bylyby wazniejsze.
Tak wlasnie sobie zdalam sprawe,ze jak bedzie sie cos dzialo to ja nie mam nawet pakietu z neta w tel.
Mam dotykowy tel z tak malymi przyciskami,ze nic nie idzie na nim pisac i sie tylko wkurzam,wiec nawet neta nie wykupowalam.
Bede sie z Wami laczyla przez Ginger o ile ona juz nie bedzie miala roboty przy swoim Szkrabku bo przeciez pierwsza w kolejce :)hihi
To,ze pisze taka inf nie znaczy,ze ide juz rodzic
Jestes juz z nami