Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikado, tez potem mam wyrzuty sumienia,ze tyle sie narobilam i brzuch daje znac czy jakos nie szkodze tym.
Jednak jak pomysle,ze w kazdym momencie mala moze sie pchac na swiat to mnie przeraza,ze te gorsze rzeczy,ktorych sie na codzien nie porzadkuje beda nieogarniete.
Moj wtedy pewnie zylby juz porodem i w konsekwencji pewnie byloby to niezrobione i kulo by po oczach jak ten kurz przy tych szybach.
Tak wiec troche sie zaczelam popedzac do takich rzeczy,a te codzienne rzeczy odkurzanie czy mycie podlog to mezu w weekend mi zawsze ogarnia,wiec az tak chyba sie nie przemeczam
Mikado, a nie chcesz sprobowac tych globulek?
Zobaczylabys jutro badz po dwoch dniach czy nie jest lepiej,ale jak martwisz sie i bedziesz spokojniejsza to mozesz podjechac na ip.
U mnie ip to ostatecznosc w tym naszym durnym szpitalu i przebojach.Jestes juz z nami -
nie no jebne zaraz.. weszłam na fb w galerię a tam Pani administratorka postem zdjęcia z komenatrzem aparatki i pospyały się hejty w komenatzrach .. ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 17:06
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Ta kłótnia belly-fb jest za długa, już mogłoby się to skończyć... Bo aż głupio tak mi być i tu i tu i nie wiem czy nie patrza na mnie i tu i tu jak na zdrajcę...
-
nick nieaktualny
-
haen wrote:Hahaha!!
Mala, Laura ma przygotowanie do zycia w rodzinie po prostu:)
Mikado że jak? bo nie kumam -
I kto tu sie zachowuje jak dzieci w przedszkolu?!chociaz dzieci w przedszkolu maja wiecej szacunku do drugiego czlowieka! -pisze przedszkolanka;-) dla mnie temat fb jest juz meczacy i zapomniany z chwila opuszczenia grupy....
izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Rany nie ma mnie na tej grupie z fb - ale z tego co widzę to nie ma czego żałować bo w kółko jakieś niefajne sytuacje wychodzą.
Jestem już po USG takim na NFZ i mała nas zaskoczyła - uwaga waży ok 3100g. Równe 4 tygodnie temu ważyła 1930g i teraz wydaje mi się że szybko a nawet bardzo szybko przybrała na wadze. Ciąża zawsze była o 3-4 dni starsza ale teraz to już ponad tydzień starsza. Najlepsza jest jej kość udowa - taka długa jak na 38tc i 6 dni - długonoga córcia mi rośnie.
Mam nadzieję, ze 4 kg to mi nie przekroczy...
Aha i zrobiłam pierwsze pranie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 18:04
Kitaja, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Buffy, mikado, Zorro, Shibuya, Ginger84, MW26, izulkaa, Nymeria, biedroneczka1910, Micia, haen, Sajgonara, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Jaka konsekwencja w działaniu: Haen wyleciała bo za mało się udzielała a tam nie wolno być tylko obserwującym a tymczasem wpadają tu i czytają
Rozmarzona zainspirowalas mnie- wzięłam sie za szafki których nie ruszy mazRozmarzona, haen lubią tę wiadomość