X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anet Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka ja cię podziwiam na serio, myślę, że jakbym się dowiedziała za kilka miechów, że znów jestem w ciąży to bym się załamała, dzieciaczki super, wszystko extra, ale znów ten brzuch, te dolegliwości, te kilogramy, ja muszę trochę do życia normalnego wrócić, i coś mi się wydaje, że nie będę z kolejnym bejboszkiem się spieszyć, choć pewnie jakby się wydarzyło to bym dała radę ;)tak jak ty ogarniasz na maxa, wow :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    molcia buffy a gdzie robicie/ robiłyście w krk gbs ?

Ja będę robić jutro w diagnostyce na olszanskiej :)

• aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja siara mi leci a sie zastanawialam co mi tak mokro sie zrobilo i myslalam ze to od mycia garow

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa ja robiłam w diagnostyce na komorowskiego.Termin Om mam na 13 listopad tez nie chce jeszcze rodzić bo jeszcze fuchy mam do końca pażdziernika. A potem...liscie malin i rycynowy olejek i nie męża do wyra zaciągnę i na początku listopada Basię z brzucha wygonimy! Hej!

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    izulkaa ja robiłam w diagnostyce na komorowskiego.Termin Om mam na 13 listopad tez nie chce jeszcze rodzić bo jeszcze fuchy mam do końca pażdziernika. A potem...liscie malin i rycynowy olejek i nie męża do wyra zaciągnę i na początku listopada Basię z brzucha wygonimy! Hej!
    i wiesiolek

Sajgonara lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie mi sie przypomnialo z gbs sie płaci??? Oddalam ostatnio próbke co mi lekarz kazal zawiesc do laboratorium i albo mnei zpaomnieli skasowac albo nie wiem bo nei palcilam za to.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięi buffy ;)

haen myśle że lekarz mi powie co i jak ;) w końcu tam pracuje ;)

haen lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam worek liści malin wysuszonych, jak mój brat to zobaczył to na krzyczał czy wiem jakie mają właściwości, jakie substancje się przy parzeniu wydzielają itd i Spanikowalam , że w sumie nie wiem ;-( wyrzuciłam większość a zostawiłam mała torebeczka jakbym była zdesperowana.

• Anulaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, ta bluza co wkleilas to bomba!

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka wrote:
    własnie mi sie przypomnialo z gbs sie płaci??? Oddalam ostatnio próbke co mi lekarz kazal zawiesc do laboratorium i albo mnei zpaomnieli skasowac albo nie wiem bo nei palcilam za to.
    Aparatka, ja robilam w poniedziałek i placilam 25 zł.

• natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobane, dopiero nadrobilam.
    Ja do 10 listopada nie planuje rodzić. Niech malutka sobie siedzi grzecznie w brzuchu.
    Fakt ciężko mi już ale dam rade.
    U mnie na obiad zupa ogórkowa.
    Wozilam dziecku przyrząd do mierzenia. Biedna się poplakala.
    Pani powiedziała,że ona nie musi przynosić do szkoły ,bo będą i tak szli na górkę obok nas,to skoczy do domu. Jednak dzieci zaczęły jej dokuczac ,że to niesprawiedliwe i dla spokoju zawiozlam ten sprzęt.
    Ciekawa jestem jak konkurs jej poszedł. Musiała na galowo dziś iść.
    Jutro ja jadę na badania, a później na oddział na kolejne badania.

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 8 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dzisiaj dzień zup? u mnie pomidorowa, bo mi babcia przywiozła kilka kg pomidorów z ogródka. idę na łatwiznę, mąż będzie miał klopsy w sosie pomidorowym i już mi marudzi, że mielone.. na końcu języka miałam, że zawsze może do mamusi wrócić, to będzie miał prawie same zupy, jak to powiedziała ostatnio-teść je tyle mięsa w tydzień, co mój mąż na jedno posiedzenie. Ale że wspaniała ze mnie żona to się ugryzłam w jęzor ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mniejsza czesc nocnych zmagań:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff35041557dd.jpg

Molcia, perelka89, MadaLena30, natali101, Mala_Czarna_89, Galaretka, haen, Buffy, szczesciara25, Paolka_25, madzi4aam, Anulaa, MW26, Sajgonara, Kitaja, Cebulka, Shibuya, Nymeria, Ona_89', Paaula84 lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas bez zupy. Mąż zazyczyl sobie frytki i kotlety drobiowe... Chciałam mu na gorączkę rosół zrobić ale nie chciał :)
    Natali ja też mówię ze po 10 listopada mogę rodzić :)
    Nie wiem co to moje dziecko sobie z mojej przepony chyba huśtawke zrobiło ale ledwo oddycham..

perelka89 lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:18

klz920mm8wuzprdr.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała u nas średnio 5 dni w tygodniu zupa i drugie. Czasem tylko jedno danie.

Drażni mnie Orange. Wyłączyli mi starą kartę, a nowej nie aktywowali. Zamiast umowy na 3 nr ,to dostaliśmy na 2. Od wczoraj walczy mąż z nimi. Przyjechał kurier z umową o której zapomnieli. Teraz trzeba dzwonić o aktywację mojej karty. Masakra

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ja pracowalam w salonie orange jako specjalista d/s sprzedazy i powiem CI ze to jeszcze pikus co sie dzieje w orange. Ja np jako pracownik dostaje fakture 15 i odrazu w ten sam dzien mi blokuja poloaczenia mimo iz mam dwa tygodnei na oplacenie.

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 8 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    perelka89 wrote:

Mala Ty masz fajna karuzele bo od razu z projektorem, a czy mozna potem sam projektor zostawic jak dziecko juz wieksze?

w sumie można, właśnie sprawdzałam i dzięki za pomysł ;)

perelka89 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Mała u nas średnio 5 dni w tygodniu zupa i drugie. Czasem tylko jedno danie.

Drażni mnie Orange. Wyłączyli mi starą kartę, a nowej nie aktywowali. Zamiast umowy na 3 nr ,to dostaliśmy na 2. Od wczoraj walczy mąż z nimi. Przyjechał kurier z umową o której zapomnieli. Teraz trzeba dzwonić o aktywację mojej karty. Masakra
    Ja to przerobilam w tym tygodniu z t- mobile i oczywiście w umowie inne warunki niż przez Tel obiecywali

• aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstawilam pierwsza pralkę dla malutkiej i wstawiłam narazie body i wyszła cała pralka. Maskara nie wiedzialam ze tyle sie tego nazbieralo mi:P:P:P

ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ