WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anet Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka ja cię podziwiam na serio, myślę, że jakbym się dowiedziała za kilka miechów, że znów jestem w ciąży to bym się załamała, dzieciaczki super, wszystko extra, ale znów ten brzuch, te dolegliwości, te kilogramy, ja muszę trochę do życia normalnego wrócić, i coś mi się wydaje, że nie będę z kolejnym bejboszkiem się spieszyć, choć pewnie jakby się wydarzyło to bym dała radę ;)tak jak ty ogarniasz na maxa, wow :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    molcia buffy a gdzie robicie/ robiłyście w krk gbs ?

Ja będę robić jutro w diagnostyce na olszanskiej :)

• aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja siara mi leci a sie zastanawialam co mi tak mokro sie zrobilo i myslalam ze to od mycia garow

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa ja robiłam w diagnostyce na komorowskiego.Termin Om mam na 13 listopad tez nie chce jeszcze rodzić bo jeszcze fuchy mam do końca pażdziernika. A potem...liscie malin i rycynowy olejek i nie męża do wyra zaciągnę i na początku listopada Basię z brzucha wygonimy! Hej!

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    izulkaa ja robiłam w diagnostyce na komorowskiego.Termin Om mam na 13 listopad tez nie chce jeszcze rodzić bo jeszcze fuchy mam do końca pażdziernika. A potem...liscie malin i rycynowy olejek i nie męża do wyra zaciągnę i na początku listopada Basię z brzucha wygonimy! Hej!
    i wiesiolek

Sajgonara lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie mi sie przypomnialo z gbs sie płaci??? Oddalam ostatnio próbke co mi lekarz kazal zawiesc do laboratorium i albo mnei zpaomnieli skasowac albo nie wiem bo nei palcilam za to.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięi buffy ;)

haen myśle że lekarz mi powie co i jak ;) w końcu tam pracuje ;)

haen lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam worek liści malin wysuszonych, jak mój brat to zobaczył to na krzyczał czy wiem jakie mają właściwości, jakie substancje się przy parzeniu wydzielają itd i Spanikowalam , że w sumie nie wiem ;-( wyrzuciłam większość a zostawiłam mała torebeczka jakbym była zdesperowana.

• Anulaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, ta bluza co wkleilas to bomba!

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka wrote:
    własnie mi sie przypomnialo z gbs sie płaci??? Oddalam ostatnio próbke co mi lekarz kazal zawiesc do laboratorium i albo mnei zpaomnieli skasowac albo nie wiem bo nei palcilam za to.
    Aparatka, ja robilam w poniedziałek i placilam 25 zł.

• natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobane, dopiero nadrobilam.
    Ja do 10 listopada nie planuje rodzić. Niech malutka sobie siedzi grzecznie w brzuchu.
    Fakt ciężko mi już ale dam rade.
    U mnie na obiad zupa ogórkowa.
    Wozilam dziecku przyrząd do mierzenia. Biedna się poplakala.
    Pani powiedziała,że ona nie musi przynosić do szkoły ,bo będą i tak szli na górkę obok nas,to skoczy do domu. Jednak dzieci zaczęły jej dokuczac ,że to niesprawiedliwe i dla spokoju zawiozlam ten sprzęt.
    Ciekawa jestem jak konkurs jej poszedł. Musiała na galowo dziś iść.
    Jutro ja jadę na badania, a później na oddział na kolejne badania.

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 8 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dzisiaj dzień zup? u mnie pomidorowa, bo mi babcia przywiozła kilka kg pomidorów z ogródka. idę na łatwiznę, mąż będzie miał klopsy w sosie pomidorowym i już mi marudzi, że mielone.. na końcu języka miałam, że zawsze może do mamusi wrócić, to będzie miał prawie same zupy, jak to powiedziała ostatnio-teść je tyle mięsa w tydzień, co mój mąż na jedno posiedzenie. Ale że wspaniała ze mnie żona to się ugryzłam w jęzor ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mniejsza czesc nocnych zmagań:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff35041557dd.jpg

Molcia, perelka89, MadaLena30, natali101, Mala_Czarna_89, Galaretka, haen, Buffy, szczesciara25, Paolka_25, madzi4aam, Anulaa, MW26, Sajgonara, Kitaja, Cebulka, Shibuya, Nymeria, Ona_89', Paaula84 lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas bez zupy. Mąż zazyczyl sobie frytki i kotlety drobiowe... Chciałam mu na gorączkę rosół zrobić ale nie chciał :)
    Natali ja też mówię ze po 10 listopada mogę rodzić :)
    Nie wiem co to moje dziecko sobie z mojej przepony chyba huśtawke zrobiło ale ledwo oddycham..

perelka89 lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:18

klz920mm8wuzprdr.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała u nas średnio 5 dni w tygodniu zupa i drugie. Czasem tylko jedno danie.

Drażni mnie Orange. Wyłączyli mi starą kartę, a nowej nie aktywowali. Zamiast umowy na 3 nr ,to dostaliśmy na 2. Od wczoraj walczy mąż z nimi. Przyjechał kurier z umową o której zapomnieli. Teraz trzeba dzwonić o aktywację mojej karty. Masakra

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ja pracowalam w salonie orange jako specjalista d/s sprzedazy i powiem CI ze to jeszcze pikus co sie dzieje w orange. Ja np jako pracownik dostaje fakture 15 i odrazu w ten sam dzien mi blokuja poloaczenia mimo iz mam dwa tygodnei na oplacenie.

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 8 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    perelka89 wrote:

Mala Ty masz fajna karuzele bo od razu z projektorem, a czy mozna potem sam projektor zostawic jak dziecko juz wieksze?

w sumie można, właśnie sprawdzałam i dzięki za pomysł ;)

perelka89 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Mała u nas średnio 5 dni w tygodniu zupa i drugie. Czasem tylko jedno danie.

Drażni mnie Orange. Wyłączyli mi starą kartę, a nowej nie aktywowali. Zamiast umowy na 3 nr ,to dostaliśmy na 2. Od wczoraj walczy mąż z nimi. Przyjechał kurier z umową o której zapomnieli. Teraz trzeba dzwonić o aktywację mojej karty. Masakra
    Ja to przerobilam w tym tygodniu z t- mobile i oczywiście w umowie inne warunki niż przez Tel obiecywali

• aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstawilam pierwsza pralkę dla malutkiej i wstawiłam narazie body i wyszła cała pralka. Maskara nie wiedzialam ze tyle sie tego nazbieralo mi:P:P:P

ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ