Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aparatka wrote:ja sprzedaje takei kompleciki po 60zł plus koszt wysylki chyba ze minky ma byc z shannona to 80zł.
Dostalam wczoraj nowy minky mega drogi ale w dotyku zajefajny.
Zaczynam się łamać czy nie nabyć
A kołderka jakie ma wymiary? Piękne są te Twoje dziełaSynuś
-
Galaretka wrote:A miałam worek liści malin wysuszonych, jak mój brat to zobaczył to na krzyczał czy wiem jakie mają właściwości, jakie substancje się przy parzeniu wydzielają itd i Spanikowalam , że w sumie nie wiem ;-( wyrzuciłam większość a zostawiłam mała torebeczka jakbym była zdesperowana.
Nie wiem czy kogoś to interesuje zapytałam moją lekarkę o napar z liści malin kiedy wolno pić itp. i co o tym sądzi.
Wybuchłam śmiechem i powiedziała : " Nie sobie Pani pije ile chce i kiedy chce ( byłam wtedy w 25 tg !! ) to zwykłe placebo i jeszcze w swojej praktyce 37 letniej nie spotkałam takiej które zaszkodziło i pomogło "
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizulkaa wrote:Paolka ja nie maluje juz jakiś czas wiec nie pomogę
Ani u rąk ani u nóg
Z reszta przy cc nie,wolno miec wiec..
Buffy to chyba podobnie jak na slawkowskiej w cbmtam mi 30 powiedzieli.. A ile czeka sie na wynik? I do której pobierają próbki?
nie wiem po co przy cc robić gbs w sumie...
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Brałam z tej aukcji, bardzo szybka przesyłka. Uwaga, robię próbę z klikalnym linkiem
http://allegro.pl/cotoons-karuzela-do-lozeczka-smoby-projektor-pilot-i5645972152.htmlperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParasOlka:) wrote:Nie wiem czy kogoś to interesuje zapytałam moją lekarkę o napar z liści malin kiedy wolno pić itp. i co o tym sądzi.
Wybuchłam śmiechem i powiedziała : " Nie sobie Pani pije ile chce i kiedy chce ( byłam wtedy w 25 tg !! ) to zwykłe placebo i jeszcze w swojej praktyce 37 letniej nie spotkałam takiej które zaszkodziło i pomogło "
Aha -
Znaczy się niby pytają w tym wywiadzie ale to raczej o wizytę u kosmetyczki, i chyba bardziej chodzi o to czy nie było żadnego przecięcia skóry itd, o zakażenie jakąś chorobą chyba bardziej chodzi? No ale jak tak to ostatni raz maluję :pPaolka _25
-
nick nieaktualny