Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Kurcze... zastanawiam się teraz czy nie spisać po prostu z wujkiem umowy kupna - sprzedaży np bo jakoś nie śni mi się jej spłacać... chyba w ten sposób można obejść?
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:na pewno będzie - ten typ tak ma.
Tylko dziwi mnie jedna rzecz. Bo teoretycznie dziadek nie ma teraz mieszkania. Mieszka w moim i może w nim mieszkać do śmierci. To nie rozumiem dlaczego ona może żądać ode mnie jakichkolwiek pieniędzy. Widzę, że więcej problemów będzie z tym mieszkaniem niż to warte - bez kitu.
Jak mi przyjdzie zapłacić na raz kilkadziesiąt tysięcy ciotce, to wtedy chyba w ogóle się załamę -
Bry bry
Podczytuje Was dzisiaj,ale cos weny nie mialam pisac.
Tak wiec teraz nie pamietam co kto pisal
Na pewno musze pochwalic Wasze brzuszki Dziewczeta
Perelka, moja Mala tez robi takie akrobacje,ze czasem mam wrazenie,ze mi pepkiem wyjdzie hihi
Mala, mowisz dalej jedziesz z koksem z poleczkami?
My dzisiaj z Mezem troche lenistwa,a troszke pozytecznych rzeczy zrobilismy.
Mezu sam z siebie wzial sie za parownice i przejechal gondole od wozka,torby od niej,fotelik i sa gotowe odswiezone na cacy
Wygladalo to slodko bo tak dokladnie to robil i az buzia sie usmiechala jakim cudenkiem przyszykowanym Oliwka bedzie wozona hihi.
Mezu sie smial,ze on takiego wozia nie mial
Na jutro wezme sie odswiezanie parowa rozkow, reczniczkow,kocykow i kombinezonika.
Aaaa przypomnialo mi sie,ale wstyd zapomnialam Ci Kitaja na smierc napisac jaka to parownica ..
Przepraszam az mi glupio za ta moja (nie)pamiec.
A wiec to ta:
http://allegro.pl/prasowacz-parowy-stimer-zelazko-parowe-steamer-i5130696169.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
Do prasowania ciuchow tak jak mowilam swietna i do odswiezania rzeczy,ale z pewnymi rzeczami sobie nie radzi bo jak widac na cene sie pokusilismy.
Ja natomiast dzisiaj ogarnelam lazienke,lustra w przedpokoju,wstawilam pranie ostatnie dzidziusia i tyle tylko na dzisiaj.
Jutro sie ogarne i wezme za reszte rzeczy.
Mikado, co do sprzatania to ktos mnie tu ganial,ze sie forsuje,a widzialam pare stron wczesniej,ze sama nie lepsza hihi
Oj niedobra Ty
Do dziewczyn,ktore byly na wizytach to ciesze sie,ze wszystko dobrze
Ps. Ktora nastepna rodzi bo jakos tu sie spokojnie zrobilo
Edit: slowo do Molci zabije za ta figure!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:43
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyhaen wrote:Na Chemie...ciezki film ogolnie, a dla kobiety w ciazy tym bardziej, ale chce go mimo wszystko zobaczyc
Haen daj znać jak film. Nawet o nim nie słyszałam dopóki nie napisałaś dziś na forum i teraz sama się zastanawiam czy nie wyciągnąć w weekend męża do kina.
szczesciara, ja wzięłam stąd listę
http://abc-bobasa.pl/img/cms/dokumenty/wyprawka_do_szpitala.pdf
EDIT. Mała, pozazdrościłam Ci klikanego linkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:59
Mala_Czarna_89, Paolka_25, perelka89, haen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Pytalam się mamy
i mówi że jak spisany jest akt notarialny czyli przekazał Ci własność to on już nic nie ma tylko służebność i tyle a własność jest Twoja a ta siostra nic nie ma do tego
mama pytala notariusza
-
nick nieaktualnyAkt notarialny to testament poniekąd i jeslu to jedyny majątek wujka to od niego obowiązuje zachowek, na prawdę na to jest mnóstwo regulacji i zależy to od indywidualnej sprawy jak ten zachowek będzie uregulowany po śmierci wuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:15
-
Paolka polecam karuzelę, jest świetna
Rozmarzona dzisiaj nic ponad plan nie robię, tylko normalnie, obiad, kurze, podłogi, pranie, żadnych szafek
Widzisz nikt nie chce rodzić, a potem codziennie będzie się coś działo
co do pampersów z dziurką na pępek- ja wywijałam zwykłe pampersy
Głodnaaaa!!!!Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Buffy wrote:Akt notarialny to testament poniekąd i jeslu to jedyny majątek wujka to od niego obowiązuje zachowek, na prawdę na to jest mnóstwo regulacji i zależy to od indywidualnej sprawy jak ten zachowek będzie uregulowany po śmierci wuja
jeżeli za życia się już przekazuje własność a nie po śmierci to nie obowiązuje od tego zachowek wiem bo moi rodzice są po notariuszu i też spisywali akt notarialny testament to po śmierci a akt notarialny to za życia