X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak duzo nas na pierwszej stronie a tak Malo sie udziela na forum..

Ginger jak przeziębienie ?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jutro mam sprawe o paszport dla Oliwki. Mimo iż wiem ze i tak go dostane bo dziecku sie naleza np wakacje to samo to ze musze tam isc i ogladac tego buraka mnie przeraza.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka wrote:
    Matko jutro mam sprawe o paszport dla Oliwki. Mimo iż wiem ze i tak go dostane bo dziecku sie naleza np wakacje to samo to ze musze tam isc i ogladac tego buraka mnie przeraza.

dobrze, ze dostaniesz;) moja siostra cioteczna byla tak udupiona przez "tatusia" co sie na nia wypial, ze do 18 r.z. nie mogla wyjechac za granice, bo nigdy sie nie zgodzil...dzieckiem tez sie nie interesowal oczywiscie

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, ja wróciłam od siostry, poszłam na kawkę i przyniosłam kolejne wory ubranek (jej córeczka ma niecały roczek) więc nie muszę jej niczego kupować, jedynie w zamian pampersy :)
    Rozmarzona dlatego ja się staram golić co 2-3 dzień, takiego mam bzika na tym punkcie, byleby nie musiały mnie golić położne na sali
    Moja kochana córunia dziś jakoś mniej aktywna jest, chyba odsypia wczorajsze harce, właśnie ją czkawka zdradziła, że nie spi :)
    Ja kiedyś miałam taką opryszczkę na pół buzi i wiecie czym wyleczyłam? wiem okropne to, ale własnym moczem, nie działały żadne maści, antybiotyk, a tylko to, jakoś od tamtej pory mam spokój, ale jak się już mnie doczepi to właśnie mam takie jazdy
    idę oglądać mecz z M

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • aparatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten tez sie nei interesuje nawet alimenty mu komornik sciaga bo mu sie placic nie chcialo. Mi tez powiedzial ze nie dostane paszportu bo nie dlatego sprawe oddalismy do sadu z moim. Byla u nas Pani kurator i pierwsze co usłyszlama to ze mam go praw pozbawic bo po co mu one a dwa ze mam sie nei martwic bo dziecko ma prawo do wyjazdów.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • anet Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i bez porodów mi tu proszę, jeszcze nie lostopad, perełka leż i odpoczywaj, wydaje mi się, że mi to bardzo pomoga

perelka89 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boje sie tylko ze przylezie z mamusika swoja a zapowiedzialam ze jak ja spotkam to jej w morde przywale za to co przez nia przeszlam.
    Jeszcze mnie zamkną jutro:P:P:P

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki kupujecie,krem,przeciw odparzeniom ?
    Mam sudokrem,ale,wolałabym,cos lagodniejszego stosować zapobiegawczo..sudokrem wydaje mi się ze ok jak juz cos wyskoczy

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam,że zaczynam się bać jutrzejszego pobytu na oddziale. Nawet nie wiem jakie badania będą mi robić.

Mówiłam ,że malutka oszczędza moje żebra - to już nie aktualne. Chyba się przemiescila i od godziny dba o żebra mamusi kopniakami

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Jaki kupujecie,krem,przeciw odparzeniom ?
    Mam sudokrem,ale,wolałabym,cos lagodniejszego stosować zapobiegawczo..sudokrem wydaje mi się ze ok jak juz cos wyskoczy
    Ją mam jeszcze bepanthen ;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją moczylam się w waanie 30 minut i ogolona ;p jutro mam wizytę więc trzeba było ;D uff a i prasowanie sobie zostawiła na jutro ;p

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bepanthen i kupię sudocrem.

Ja też po depilacji. Rano trzeba jechać

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    Kupowałyście już czapki na zimę? Jak tak to gdzie?

Ja kupilam ostatnio w H&M, taka na polarku a wierzch robiony jakby na drutach z uszkami misia, cala jednolita kremowa, bo kombinezon mam lekko rozowy :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam alantan + masc (nie krem), a w razue odparzenia jeszcze nic:P
    Chociaz mam jakas probke sudocremu, a siostra polecala mi cos z Musteli

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Ja mam bepanthen i kupię sudocrem.

Ja też po depilacji. Rano trzeba jechać

Natalii trzrmam kciuki:) zeby szybko dzien Ci zlecial

natali101 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    perelka89 wrote:
    Eh Aga czyli co wszystko prywatnie teraz? A Gabrysia ladnie je? Spi w nocy? Jak ty sie czujesz?

Perelka jutro zaczynam kolejną walkę z NFZ jak sie nie uda będę załatwiać prywatne wizyty.
    Gabrysia zaczyna ssać cyca, w szpitalu dokarmiali moim mlekiem ale z butli więc trzeba przyzwyczajać do cysia ;) Ze spaniem nie ma problemu, budzi się co 3 godziny - prawie z zegarkiem w ręku.
    Jak na razie nie mogę narzekać i oby tak zostało.
    Ja się czuje dobrze, już zapomniałam że miałam szew tzn. brak jakichkolwiek dolegliwości ze strony brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:52

szczesciara25, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A linomag ten rozowy uzywa sie co zmiane pieluszki czy tez jak cos sie dzieje?
    Nakupowalam linomagu i sudocremu,a tu sie okaze,ze bedzie lezalo.

Mam jeszcze jedno moze i glupie pytanie.
    Ostatnio jak ogladalam 600 gram szczescia to tam jak kapali maluszka, babka smarowala go chusteczka nawilzajaca,a potem to splukiwala.
    A te chusteczki uzywajac na codzien do przecierania cialka dziecka w razie czego to trzeba to potem splukiwac?
    Glupie pytanie,ale tak sie zastanowilam bo w sumie myslalam,ze tego sie nie splukuje tylko sie wchlania w skorke dziecka.

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet zebym ja jeszcze miala sile tak co dwa dni sie depilowac hihi :)
    Dzisiaj Mezu walczyl z moimi nogami i juz mi bylo ciezko tak stac.
    Niestety dzisiaj musialam sie ogarnac choc nie bylo takiej tragedii, no ale jutro wizyta u gina ;)

Jestes juz z nami :)
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok nadrobilam :)

Perelka dobre wiesci na wizycie, szyjka sie nie przejmuj juz chyba czas zeby sie powoli skracala, a na tym etapie to juz bezpieczna jest Agatka :)

Mhh jak to mozna przytyc tylko 4kg... ja po dobrej imprezie tyle mam do przodu ;)

Ja dzis wyszlam do ludzi, spotkalam sie z kolezanka w centrum przespacerowalam caly nowy swiat i pol starowki, ale wracajac czulam juz ze przegielam....
    A moja malutka takie akrobacje mi urzadza ze az sie zaczynam martwic, do tego mam dziwne uczucie w psitce - takie lekkie klucia i bol.
    Mam nadzieje ze sie nic nie dzieje.
    Leze odpoczywam i nie wiem za co mam sie wziasc: zamowienia wyprawki czy poszukiwania list przypodlogowych, halogenow ledowych, itd...

Aparatka czy na fotce to moj kocyk? Masz wiadomosc priv :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena tez mam takie uczucie ..mam badzieje ze to normalne :P

To ja się pochwale ze jutro ostatnie kremy, pieluchy,chateczki i finisz :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
‹‹ 1523 1524 1525 1526 1527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ