Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aparatka wrote:Matko jutro mam sprawe o paszport dla Oliwki. Mimo iż wiem ze i tak go dostane bo dziecku sie naleza np wakacje to samo to ze musze tam isc i ogladac tego buraka mnie przeraza.
dobrze, ze dostaniesz;) moja siostra cioteczna byla tak udupiona przez "tatusia" co sie na nia wypial, ze do 18 r.z. nie mogla wyjechac za granice, bo nigdy sie nie zgodzil...dzieckiem tez sie nie interesowal oczywiscie -
Hej Kochane, ja wróciłam od siostry, poszłam na kawkę i przyniosłam kolejne wory ubranek (jej córeczka ma niecały roczek) więc nie muszę jej niczego kupować, jedynie w zamian pampersy
Rozmarzona dlatego ja się staram golić co 2-3 dzień, takiego mam bzika na tym punkcie, byleby nie musiały mnie golić położne na sali
Moja kochana córunia dziś jakoś mniej aktywna jest, chyba odsypia wczorajsze harce, właśnie ją czkawka zdradziła, że nie spi
Ja kiedyś miałam taką opryszczkę na pół buzi i wiecie czym wyleczyłam? wiem okropne to, ale własnym moczem, nie działały żadne maści, antybiotyk, a tylko to, jakoś od tamtej pory mam spokój, ale jak się już mnie doczepi to właśnie mam takie jazdy
idę oglądać mecz z M -
ten tez sie nei interesuje nawet alimenty mu komornik sciaga bo mu sie placic nie chcialo. Mi tez powiedzial ze nie dostane paszportu bo nie dlatego sprawe oddalismy do sadu z moim. Byla u nas Pani kurator i pierwsze co usłyszlama to ze mam go praw pozbawic bo po co mu one a dwa ze mam sie nei martwic bo dziecko ma prawo do wyjazdów.
-
Mala_Czarna_89 wrote:Kupowałyście już czapki na zimę? Jak tak to gdzie?
Ja kupilam ostatnio w H&M, taka na polarku a wierzch robiony jakby na drutach z uszkami misia, cala jednolita kremowa, bo kombinezon mam lekko rozowyMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
perelka89 wrote:Eh Aga czyli co wszystko prywatnie teraz? A Gabrysia ladnie je? Spi w nocy? Jak ty sie czujesz?
Perelka jutro zaczynam kolejną walkę z NFZ jak sie nie uda będę załatwiać prywatne wizyty.
Gabrysia zaczyna ssać cyca, w szpitalu dokarmiali moim mlekiem ale z butli więc trzeba przyzwyczajać do cysiaZe spaniem nie ma problemu, budzi się co 3 godziny - prawie z zegarkiem w ręku.
Jak na razie nie mogę narzekać i oby tak zostało.
Ja się czuje dobrze, już zapomniałam że miałam szew tzn. brak jakichkolwiek dolegliwości ze strony brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 20:52
szczesciara25, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
A linomag ten rozowy uzywa sie co zmiane pieluszki czy tez jak cos sie dzieje?
Nakupowalam linomagu i sudocremu,a tu sie okaze,ze bedzie lezalo.
Mam jeszcze jedno moze i glupie pytanie.
Ostatnio jak ogladalam 600 gram szczescia to tam jak kapali maluszka, babka smarowala go chusteczka nawilzajaca,a potem to splukiwala.
A te chusteczki uzywajac na codzien do przecierania cialka dziecka w razie czego to trzeba to potem splukiwac?
Glupie pytanie,ale tak sie zastanowilam bo w sumie myslalam,ze tego sie nie splukuje tylko sie wchlania w skorke dziecka.Jestes juz z nami -
Anet zebym ja jeszcze miala sile tak co dwa dni sie depilowac hihi
Dzisiaj Mezu walczyl z moimi nogami i juz mi bylo ciezko tak stac.
Niestety dzisiaj musialam sie ogarnac choc nie bylo takiej tragedii, no ale jutro wizyta u ginaperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ok nadrobilam
Perelka dobre wiesci na wizycie, szyjka sie nie przejmuj juz chyba czas zeby sie powoli skracala, a na tym etapie to juz bezpieczna jest Agatka
Mhh jak to mozna przytyc tylko 4kg... ja po dobrej imprezie tyle mam do przodu
Ja dzis wyszlam do ludzi, spotkalam sie z kolezanka w centrum przespacerowalam caly nowy swiat i pol starowki, ale wracajac czulam juz ze przegielam....
A moja malutka takie akrobacje mi urzadza ze az sie zaczynam martwic, do tego mam dziwne uczucie w psitce - takie lekkie klucia i bol.
Mam nadzieje ze sie nic nie dzieje.
Leze odpoczywam i nie wiem za co mam sie wziasc: zamowienia wyprawki czy poszukiwania list przypodlogowych, halogenow ledowych, itd...
Aparatka czy na fotce to moj kocyk? Masz wiadomosc privperelka89 lubi tę wiadomość