Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natali trzymaj się w tym szpitalu jak będziesz miała chwilkę to daj znać co i jak.
To jutro czekamy na wieści z waszych wizyt
Moja mama zaprosiła nas na imprezke urodzinowa 17 października ciekawe czy się załapienatali101, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ja niby z wyprawki juz mam wiele ( biorac pod uwage ze co chwile korzystalam z roznych promocji i cos kupowalam), ale jednak ciagle wiele brakuje. Przez to ze moje rzeczy sa w polowie u jednych rodzicow i drugich to juz sama nie wiem co mam
Izulka innej opcji nie widze,,, ale moja mala to sie normalnie przeciaga jak na plazy chyba !!!
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Shibuya ten krem do pupy masz moze różowy w tubce babydream,czy ten zakręcany niebieski ?
Madalena daj spokój.. Mnie ti jyz prawie każdy jej ruch bolitakze jka,by tak zdecydowala zmienić ulozenie ti ja się chyba z bolu będę zwijać , i nie da rady nie zauważyć tego:P
Mala najwyżej pójdziecie w powiększonym składzie
Weźcie tylko na imprezę niepijącego kierowcę,tak w razie w
A my oglądamy mecz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 21:47
-
No nie wiem jak u nas z tą lewatywą... Muszę lekarza zapytać, chociaż ja szczerze wolałabym nie mieć... Widzę, że dzisiaj większość miała dzień golenia
u mnie też, trochę ciężko ale jakoś sobie jeszcze radzę metoda po palcu...
gorzej jest mi pedicure zrobić
Paolka _25 -
ja nei mam wózka nadal tzn stelaza podwójnego mam tylko pojedyńczy. Jestem tak wkurzona na babke w sklepie ze bym jej przywalila najchetniej za to ze nas w kulki zrobila
Teraz robie najbardziej upierdliwą robote jaka moze byc wywyjam cieniutkie paski do rożków. Ah jak ja tego nei lubie:P:P
-
Shibuya, no wlasnie nie mam pojecia dlaczego w ten sposob myla.
Moze po to chca do szpitala te chusteczki nawilzajace bo tak myja z ulatwieniem?
Ile to czlowiek sie rzeczy dowiaduje.
Linomag mam z cynkiem,wiec bede co ktoras pieluche najwyzej smarowala.
Czlowiek byl zielony jak zamawial pewne rzeczy (a bardzo szybko zaczelam zamawiac jak na mnie) i teraz sie okaze,ze polowa nawet nie bedzie ruszona
Jestes juz z nami -
Kolejne teksty z zycia Meza :
"Tylko jak bedziesz miala rodzic to daj mi znac tak z dzien wczesniej bym sie mentalnie przygotowal" i
" Ale masz cycuchy jak jeszcze brzuszek po porodzie opadnie to dopiero beda sterczuchy" moj komentarz:
"wczesniej cos z nimi bylo nie tak?!"
mezu:
"Nie absolutnie, tez byly fajne takie do reki"
Czasami to nie moge z jego tekstow i smiejemy sie jak glupkiShibuya, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Ona_89', Sajgonara lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Shibuya, tak tez chyba bede musiala zrobic
Ja to wgl jakos pechowo bo kupilam dwa sudocremy na zapas i dwa linomagi z cynkiem z czego jeden przyslali mi z data do pazdziernika -.-
Najgorsze,ze jeszcze musze dorwac i kupic staniki do karmienia bo nie daje mi spokoju to,ze ich jeszcze nie mam.
Moze w weekend sie zbiore na zakupy choc srednio mam sile juz tak lazic :)_
Edit: a i pytalas o wypychanie dzidziusia
Mnie tez mocno wypycha momentami i nieraz az bolesnie,ze az stekne.
Nieraz jednak tak mniej i nie odczuwam bolu,ale te rozciagania to normalne bo dzidzie wije sie juz i maja swoj tryb "Zycia" w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:17
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Ja jestem typem leniwca i nie chcialo by mi sie bawic w sprzedawanie
Jak cos sie okazuje nieprzydatne to tak lezy palniete w kacie.
Trudno wybiore sie jeszcze na jakies zakupy i cos dokupie hihi
Zapewne w trakcie jak juz dzidzia bedzie to wyjdzie co sie okaze przydatne,a co nie bo np uczulenie tak jak mowisz.Jestes juz z nami -
izulkaa wrote:
Mala najwyżej pójdziecie w powiększonym składzie
Weźcie tylko na imprezę niepijącego kierowcę,tak w razie wjakoś nie biorę tej opcji pod uwagę ewentualnie mnie nie będzie co też wydaje się niewiarygodne bo to przecież za tydzień juz
u mnie żadnych skurczów, boli, nic kompletnie. -
Kurcze coś mam ostatnio problemy z zaśnięciem.
tak sobie uświadomiłam ze ze leci mi 37tc a Laura urodziła się w 39tc i ciepło mi się zrobiło. Jeszcze w tym samym momencie dostałam mega kopa w pęcherz (co się nie zdarza) to mnie już całkiem wyrwało ze spania i trzeba było zrobić siku.
A gdzie nocna zmiana?