Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee ja tu szukam sensacji porodowej bo cos spac nie moge po siuskach,a tu nic
!
Ale z Was kolezanki kazda patrzy na druga hihi
Ginger, a co z Toba bo cos dawno mi sie nie tu nie odzywalas.
Jak chorobsko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 03:48
Jestes juz z nami -
Ale cisza ja nie spie od 1 soczek pomidorowy wypity, chyba litr wody potem bo mnie suszylo
. Rece napuchniete przysnelam po 4 to mnie budzik Ksiecia po 5 obudzil. Na nowo trzeba kombinowac by usnac ech
. Milego dnia dziewczyny
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
DzienDobry,
Dostalam wyniki: glukoza na czczo 74 wiec prawidlowo, za to w moczu niespodzianka nie ma glukozy ale sa ketony 150 mg/dl...
Cos ktos madrego powie? Narazie czytam dr. google, pozniej zadzwonie do poloznej...
-
Rozmarzona jak ty tak będziesz wszystkim poród wywoływać to w końcu sama wylądujesz na porodówce przed terminem
poczekaj jeszcze chwilkę zaraz zaczną się terminowe porody
Laura jest dzis zaproszona do koleżanki a ja do jej mamy na kawke. Maja być tez jakies mamy których nie znam. nawet wstępnie się zgodziłam ale to nie dla mnie.. Wezmę psa odprowadze córkę (czasem pies jest dobra wymowka) i wracam do domu. Pewnie kiedyś moje życie towarzyskie na nowo rozkwitnie ale na pewno nie na ostatniej prostej w ciazy -
nick nieaktualnyKrew oddana , chyba już ostatni raz... w kolejce przepuścily mnie dwa młode Panie po pozostałe 200 starych mnie nie widziało i bardzo się spieszyły. Pani podała tyle krwi , że myślałam , że jest wampirem i na obiad zbiera.
Dziś przyjeżdża siostra mojej mamy na cały weekend bo przecież mąż jedzie na wesele to ktoś musi mnie pilnować.
Cebulką będziesz w dzień te nocne harce odsypiac.
Mała no , że Ty taka aspoleczna ;-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:24
-
Magdalena ketony w moczu swiadcza o tym ze organizm sie "glodzi", i uwalnia zmagazynowane subst. Taka ilosc jak napisalas to chyba nie duzo. Moze kolację jadlas bardzo wczesnie i przeglodzilas sie na noc?
-
Anulaa wrote:Magdalena ketony w moczu swiadcza o tym ze organizm sie "glodzi", i uwalnia zmagazynowane subst. Taka ilosc jak napisalas to chyba nie duzo. Moze kolację jadlas bardzo wczesnie i przeglodzilas sie na noc?
Anula ogolnie tamtego dnia zjadlam malo, bo caly dzien biegalam po lekarzach i malo wypilam.
Czytalam ze moze to oznaczac glodowke, odwodnienie, problemy z watroba no albo cukrzyca..
Dzownilam do poloznej - kazala na spokojnie przyjechac w poniedzialek z moczem na kolejne sprawdzenie.
Zjadlam teraz owsianke ze sliwka i cynamonem i moja corcia znowu zaczyna mi rozrywac skore.. -
nick nieaktualnyAnulaa wrote:Magdalena ketony w moczu swiadcza o tym ze organizm sie "glodzi", i uwalnia zmagazynowane subst. Taka ilosc jak napisalas to chyba nie duzo. Moze kolację jadlas bardzo wczesnie i przeglodzilas sie na noc?
ja tak miałam i po piciu więcej wróciło do normy
-
Kurde ale mi sie wydaje ze pije sporo, no a jeden dzien chyba nie ma az takiego wplywu na nawodnienie...
Ok narazie na spokojnie podejde to tego, bede pic i pic i zobaczymy co wyjdzie w pon.
Dzieki dziewczyny za odp.Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry mamusie, widze, że żadna się nie wypakowała w nocy, nice
u mnie dziś pogoda mocno jesienna, pada deszcz, szaro, buro, zimno bo 6 stopni, ale ja uwielbiam jesień, więc jakoś mi to nie przeszkadza, idealna pogoda, żeby oglądać filmy, upiec ciasto
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytyRozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Madalena - ja tak miałam, jak jadłam ostatni posiłek o 20 - od tego czasu staram się zjeść coś małego przed spaniem i już nie mam tych ketonów przy badaniach
alus a badasz sobie ciśnienie? bo takie nagłe znaczne puchnięcie to nie jest nic dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:16
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala, nie powstrzymamy juz wrozenia i gdybania,ktora nastepna fala poszla kilka stron temu hihi
Trzeba szukac sensacji rewelacji porodowej
Nie dziwie Ci sie,ze nie masz ochoty na posiadowki u kolezanki bo ja tez zrobilam sie odludkiem i do tej pory nie napisalam do kolezanki,a mialam
Ja w nocy nie moglam dalej spac i gdzies padlam kolo 5 masakraaa.perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami