Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazalam m kuoic kremy w końcu z babysream.i na mróz i na pupę w różowym opakowaniu.. Nie nada sie to trudni, fortuny nie kosztuje
http://zapodaj.net/c38d6e987a4fc.jpg.html
Kolejny tydzień za namiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:34
-
Dziewczyny chyba sie rozkrecam --po wielu probach wkoncu zlozylam zamowienie w Gemini
Ide smazyc nalesniki dzis ze szpinakiem, bo meza nie ma. Rozmarzona o twoim m pomyslalam ze by chyba nie marudzil
A pozniej jade dowiedziec sie o podlogi i do kolezanki na herbatke - bo kawki z ciachem nie bede jadla ;/
3 mam kciuki za wizyty..
Buffy a co za czapki wrzucalas bo przeoczylam, a jeszcze mnie kusi zakup...Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Galaretka pobrala dużo krwi bo zbiera na obiad padlam.
o właśnie przypomnialyscie ze jedna koleżankę kiedyś splawilam i miałam dać znać jak się lepiej poczuje hmmm. Nic nie poradzę że forum zaspakaja moje społeczne potrzebyRozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:
Buffy a co za czapki wrzucalas bo przeoczylam, a jeszcze mnie kusi zakup...
https://www.facebook.com/mamyarty?fref=ts
tutajpisałam do dziewczyny to czapeczki około 35zl kosztują, szaliki ok. 25 zl
generalnie ona wycenia na podstawie indywidualnych zamowien, rozmiarow itp
-
A jaki rozmiar czapeczki zimowej?
-
anulaa ja kupiłam w h&m - bo tylko tam widziałam taki mały - 50/56 - któraś tu pisała że też ją wzięła, o taka: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0234174002.html nie wiem tylko co z rękawiczkami i szalikiem - gdzie kupowałyście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:48
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Molcia rozumiem cię, też mam takie huśtawki, ale właśnie nadeszły dobre dni
nic mnie nie denerwuje, jestem zadowolona, nawet mój M wczoraj powiedział, że jakoś kwitne
no chociaż na chwile
tak tak leże, a w przerwach między leżeniem zrobie ciasto skubaniec rosyjski, czyli taki serniczek i nie robi się go długo, a jest pysznyperelka89, MW26 lubią tę wiadomość
-
Rękawiczek bym chyba,nie brala.. Bo mam kombinezon z rękawiczkami
Czapkę mam póki ci taka raczej na teraz ar jak by zimno bylo to w sumie kaptur jest w kombinezonie zimowym..ale ja wiem czy aż tak zimno bedzie w listopadziea jak się urodzi to postanowiłam dopiero wtedy zimowa kupic.bi nie wiem jaki rozmiar.. Jeszcze jak mi ostatnio lekarz mówi ze ma duza głowę to nie wiem jak duza
wiec z tym,sie nie pali. Kupie odpowiednią na zimę jak się urodzi a na wyjście zawsze,sie,cos zalozy
taka moja dedukcja
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Molcia ja mam identyczna czapeczke na zime...rekawiczki mam od razu z kombinezonem, a o szaliku szczerze nie pomyslalam
Moze mame poprosze to zrobi na drutach o podobnym wzorze do czapeczki.
Wygon dolka i sie nie smuc. Weekend szybko minie wyjdziesz na spacer - spedzisz go z nami, a jak pomyslisz to napewno masz cos jeszcze do zrobienia
Mi kolezanka odmowila spotkanie bo tez ma "pechowy poranek" - a ja wyjatkowo mialabym ochote na pogaduchy. -
Mala_Czarna_89 wrote:Galaretka pobrala dużo krwi bo zbiera na obiad padlam.
o właśnie przypomnialyscie ze jedna koleżankę kiedyś splawilam i miałam dać znać jak się lepiej poczuje hmmm. Nic nie poradzę że forum zaspakaja moje społeczne potrzeby
Haha jakbym czytala o sobie
Tez zbylam kolezanke raz zlym samopoczuciem i tak mialysmy sie na dniach jakos ustawic,ale cos z mojej str sie nie pali.
Coz poradzic,ze na nic sie nie ma ochoty,a tu trzeba myslec co jeszcze trzeba dokupic badz zrobic na mieszkaniu
Molcia, glowa do gory zobaczysz jak Ci szybko zleci ten weekend
I Maz bedzie jeszcze kochanszy jak wroci bo steskniony
hmm szaliczek tez trzeba jak dziecko bedzie w kombinezonie i pod kocykiem?
Pytam bo teraz mi zagwozdke dalyscie.Jestes juz z nami