WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Paaula84 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka - a może Ci ktoś kupić te paski??? Pewnie jesteś teraz sama z Lenką i nie wasz jak wyjść. Nie pozostaje nic innego jak obserwować... A skurcze Cię dziś męczą??

Molcia - dasz radę:) Jak nie my to kto??? Całą ciąże dzielnie znosisz to ten wyjazd w porównaniu do niej to pikuś:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:17

zFZwp1.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEnki nie mam bo mam tą sprawe w sądzie wiec młoda jest u babci. Bede jechalam na sprawe to kupie i zobacze co to jest a jak nie to na ip podejde dla spokoju.
    Skurczy nie mam bo leze pewnie jak wstane to mnei złapie kilka jak codziennie

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    no bo Madalena fotoksiążkę miał mi zrobić fotograf, no ale że to kolega i właściwie nie wziął od nas pieniędzy to głupio mi się było o to upominać i temat niestety umarł, więc zostałam z tym sama a nie mam na to weny już od 3 lat jak widać, myślałam że jak teraz mam trochę czasu to to ogarnę ale szczerze mówiąc - nie mam na to weny ani ochoty tym bardziej, co do mieszkania, dziękuję za komplement ale niestety nie jest tak jakbym chciała, z większości rzeczy które bym chciała musiałam zrezygnować i nie do końca też ze względu na koszty, ale na męża bo jemu na wszystko jest szkoda

Ja z mężem też chciałabym remont zrobić, ale że mamy w planach dom budować wkrótce to już nie wkładamy pieniędzy w to mieszkanie. Choć kuchnię i podłogi bym wymieniła, bo mnie wkurzają :/ No ale nie ma co, już przeżyjemy.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czapeczkę kupiłam na allegro :) jak wszystko praktycznie oprócz chusteczek :P
    Wrzucę pozniej link jak będę,na kompie :)

Aparatka ze mne tez cos leci.. Od wczoraj taka wydzielina jak woda.. Ale u mnie może od infekcji ? Ponoc mam uplawy, bo gin stwierdził ale one zolte, a ta woda razem z tym bezbarwna.. I przez to wypadają mi wszystkie tabletki ! Pierwszy raz tak mam..
    Zawsze jak wlozylam głęboko np luteine to sir trzymala i rozpuscila..
    A wczoraj pierwszy raz wlozylam pimafucin to wyleciała w calosci..bie zdążyłam dojść do łóżka...dzisiaj to samo..o co kaman?

U nas w aptece,nie wiem czy znajdę cos takiego jak te testy wód plodowych..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena30 wrote:
    Haen wstalas :)
    Ciesze sie :D

Sprawdz poczte :)

Sprawdze po poludniu, bo pokaralo mnie lenistwo w wannie (godxine siedzialam, a jak mi dobrze bylo...) i teraz musze pedzic.

Dziewczyny bo wiadomosci, tylko z komputera mozna sprawdzac? Czy z tel takze?

MadaLena30 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy Robilas to gbs ? Zdaj relacje:)
    Trza sie rejestrować wczesniej. Jaki koszt i ile na wynik sie czeka ? :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Buffy Robilas to gbs ? Zdaj relacje:)
    Trza sie rejestrować wczesniej. Jaki koszt i ile na wynik sie czeka ? :P
    Nie poszłam w końcu dziś ;p jakoś wolałam pospać ;p jutro pójdę, obiecuję ;p

izulkaa lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No!
    Psioszka odswiezona mozna jechac na "intymne" chwile z ginem :)
    Trzymajcie Dziewczynki za nas kciuki, bede wdzieczna ;)
    Zobaczymy ile moja mala panna wazy i ja troszke poogladam mam nadzieje.

perelka89, Galaretka, izulkaa, haen, Sajgonara, Molcia, biedroneczka1910, Marta1986, Mala_Czarna_89, Paolka_25, Micia, Nymeria lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, jak wroce to mam nadzieje,ze zobacze tutaj jakis slad po Tobie bo sie zaczynam martwic <nono>.
    Mam nadzieje,ze choroba mija,a nie tfu bardziej Cie rozklada..

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulka u mnei w środe nei było jeszcze infekcji jak bylam u gina. no nie wiem nic jak nei przejdzie to po sprawei zadzwonei do mojego ze trzeba podechac sprawdzic co i jak. Albo ze stresu mnie tak ruszylo

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka polubiłam twój post przypadkowo.Mam nadzieję,że to nie wody.

W dniu wrzucania brzuszków nie miałam przyjaznego lustra ale jestem dziś pomysłowy Dobromir i mam przecież lustro w windzie :D
    1zlvt5w.jpg
    16rp1g.jpg

No i wybaczcie ,ze w ubraniu :P

Sajgonara, Buffy, izulkaa, haen, Kitaja, Molcia, biedroneczka1910, perelka89, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Paolka_25, Ginger84, Micia, MadaLena30, Nymeria, Shibuya, mikado, Marta1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara po drodze widziałam w sklepie na wystawie tą żyrafke , duża! myślałam ,że to mała pluszowa grzechotka a na stronie fajny opis ,ze najbardziej różowa z żyraf :D

Ginger , Rozmarzona ma racje odezwij się ! Ja co widze imbir w sklepie mysle o Tobie !

Rozmarzona lubi tę wiadomość

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka mogłaś się rozebrać w windzie :-)
    Aparatka ja mam pytanie do Ciebie, rady potrzebuję, wysyłam priv a Ty straszysz porodem...

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka nie wybaczymy ci ze nie jesteś nago ! :P

Aparatka ja właśnie mam nadzieje ze ze przez,infekcje.. Alr dziwne to.. Wczesniej tak nie miałam :( jak wycieknie wicej to pewnie tez pojadę..
    Póki co ba wkladce mam mokre ale nie leje sie ..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha. Nie kupie testów bo na ulotce,jest ze jak jest niebieski pasek to albo ti wody albo infekcja. Wiec jaki sens.. Pf

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka wrote:
    Sajgonara po drodze widziałam w sklepie na wystawie tą żyrafke , duża! myślałam ,że to mała pluszowa grzechotka a na stronie fajny opis ,ze najbardziej różowa z żyraf :D
    No odwaliło mi trochę na punkcie tej żyrafy, wogóle mnie sie podobaja takie dziwolągi typu tilda

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia rozumiem Cie z mieszkaniem. Wyprowadzilam sie z domu majac 22 lata i jako pierwszi wsrod znajomych mielismy mieszkanie. Zrobilismy wtedy minimalny remont, bo kasy nie bylO i tak naprawde po 4-5 latach zaczelismy zmieniac pomieszczenue po pomieszczeniu i zaczyna to tak wygladac jak nam sie podoba:)
    Jakis czas temu mowie do meza: spojrz, jak nam sie gust poprawil, na co on: chyba sytuacja finansowa :D
    I oboje mamy racje, tylko dziwnym trafem czesto podoba nam sie to co najdrozsze...
    Teraz w ciazy odmalowalusmy mieszkanie i wymienilismy podloge i wreszcie urzadzilismy duzy pokoj. Jest fajnie, ale ile nerwow, lez (dostalam palete paneli i sie poplakalam, ze nie takie) i napietych sytuacji to wiemy my i m.in. MagdaLena, bo remontowe rozkminki przezywalysmy w podobnym czasue, chociaz u mnie w skali mikro, bo nie musze robic calego mieszkania.
    Oczywiscie mam wypisane co chce jeszcze zrobuc (czeka wolny pokoj na Wande), ale kasa kasa kasa. Juz tez przyjelam plan minimum i kolejne wydatki za jakis czas.
    To co jest dla mnie pozytywne, ze dzieki l4 mam czas na szukanie inspiracji, czerpie z tego przyjemnosc, a jak pracowalam to robilam to po lebkach, a tak mam fun z tego:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrafa super, ale jest rózowa wiec dla Leona odpada ;p

Galaretka, Sajgonara lubią tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, może to faktycznie wydzielina. Ja sama zauważyłam, że mam teraz więcej od kilku dni.
    Zresztą w ogóle mam jakąś schizę i co chwilę sprawdzam, czy przypadkiem mokro nie mam, że się tak wyrażę :D ech, dobrze, że wszystko mamy gotowe :P

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po wizycie. Szyjka lekko się skróciła, ale wciąż długa i zamknięta. Lekarz powiedział, że raczej zobaczymy się na kolejnej wizycie 30 października. Wtedy też będę miała robione ktg. Powiedział, że jak maluch mało się rusza to na tym etapie to juz powod do niepokoju i jechać na ip. Plamieniami i czopem się nie przejmować.

Najgorzej wspominam dziś badanie GBS. Dal mi patyka i kazał sobie w łazience pogmyrac w pochwie :/ kucnelam sobie i na slepaka coś tam porobilam, ale nie wiem czy dobrze pobrałam ten wymaz:/ do teraz czuję ten patyk w sobie. Pewnie też cos tam w środku uszkodziłam, bo nie czuje się teraz za komfortowo.

izulkaa, perelka89, Mala_Czarna_89, Galaretka, Rozmarzona, Paolka_25, Micia, MadaLena30, Shibuya lubią tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
‹‹ 1528 1529 1530 1531 1532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ