Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka niestety moja mamuśka już pytałą swojego szefa nawet czy jak córka urodzi to może wziąć tydzień wolnego..jak powiedzialam mojemu o tym to on sobie przypomniał, ze jego mama też ma brać urlop... o zgrozo..
co do badań to moj gin nei zlecił mi już żadnych badań... oprócz tego gbs.. czyżby coś się święciło ?
chciałam zrobić poobiednią drzemke ale nie dam rady usnąć.. za gorąco, pęcherz i dziecinka moja kopie akurat tam gdzie się położyłam ;P chyba ją uwiera łóżko ;P
Micia wybacz, ale przeczytałam pierwsze zdanie twoje i padłam ;P
przeczytałam Przemcio coś masturbuje.. haha.. taaak to przez moje sny ;P
Micia lubi tę wiadomość
-
Ginger Laura też pierogi z truskawkami
a kurczak faktycznie pycha bo właśnie z auchana braliśmy.
No i ja dziwnie się czuje wiem wiem na własne życzenie bo się nachodzilam dziś i mam dziwne uczucie w brzuchu nawet nie bol po prostu inaczej.
Chłopcy walczą dalej z domowym majsterkowaniem a ja mimo ze chciałam sprzątać byłam zmuszona się położyć.
Wczoraj dostałam smsa od szwagra: "dzis jest piątek. Nie chciałabyś dzis urodzić?"
-
ja bym kupiła jakbym nie miała możliwości podjerzenia siostry jak sobie radzi bez, a do sterylizowania ma specjalne pudełko od butelek TomiegoTopóra:P do mikrofalówki.. wiec uważam to za zbędny wydatek nawet przy KP, bo wystarczy zagotować wodę i podgrzać w niej mleko
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikado jutro bede rozmawiać z mamą i ja poproszę. jak znajdzie to na pewno mi kupi i przywiezie.Tylko teraz czy xxl starcza
jak nie to bawełniane beda i tyle. Co sie bede szczypać. Kiedys takich wynalazków nie było i dało sie przeżyć. Choc nie ukrywam, ze na liście rzeczy do szpitala sa wlasnie gaciory siateczkowe
-
izulkaa wrote:
Micia wybacz, ale przeczytałam pierwsze zdanie twoje i padłam ;P
przeczytałam Przemcio coś masturbuje.. haha.. taaak to przez moje sny ;P
Co do tematu to ja czytalam ze chlopcy u mamy w brzuszku maja juz erekcje przewaznie jak ssa kciuka, i jak to przeczytalam to mi sie tak dziwnie zrobilo ze moj synus takie rzeczy cwiczy hm. Jakos w to nie moge uwierzycizulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyW ogóle powiem wam, że niby miałam brać karuzelę z projektorem, ale ostatecznie wzięłam karuzelę i projektor oddzielnie
Jakoś tak fajniejsze były niż te all in
A tu my z dziś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef02791a90e4.jpg
Izulka robiłam dziś badanie GBS na Olszańskiej w Diagnostyce.
Wygląda to tak, że rejestrujesz się, potem wywołują cię po numerku, wchodzisz i położna idzie z tobą do gabinetu ginekologicznego, siadasz na krzesełku pani patyczkiem pobiera ci materiał z wejścia pochwy po czym jest koniec i możesz iść
Trwało to jakieś 5 minut i ja płaciłam 23 zł (ale miałam zlecony jedynie wymaz z pochwy, bez okolic odbytu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:52
Molcia, Marta1986, Micia, Sajgonara, Ginger84, mikado, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, izulkaa, justa1234, natali101, haen, Kitaja, biedroneczka1910, MadaLena30, Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Beebs ta odzywka z cwiczeniem nadgarstka jesr super, musze to sobie zapamietac i kiedys wykorzystać jak bede chciala odpyskowac
)))
Mikado - mi czarna bardziej sie podoba:)
Micia tez slyszalam o erekcji w brzuchu!!!! Niewiarygodne...Micia, perelka89, Beebs lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Już dłuuugi czas noszę się z zamiarem napisania do Was. Nie wiem czy pamiętacie, kiedyś byłam jedną z Listopadówek, niestety krótko. Teraz jestem MarcóweczkąJestem w 20 tygodniu ciąży, mój Synek rozwija się prawidłowo i jestem przeszczęśliwa
Ostatnio na forum Marcówek napisała Mała i bardzo miło zrobiło mi się, że pamiętała o mnie
Muszę się Wam przyznać, że jestem tu z Wami cały czas, jakoś nigdy nie potrafiłam porzucić tego forum. Nie odzywałam się, bo wiedziałam, że nie jest to już moje miejsce. Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że podglądałam tu Was cały czas;) Bardzo się do Was przywiązałam, przeżywam z Wami Wasze dolegliwości, wizyty, a od jakiegoś czasu również porodyTeraz nie ukrywam, że dużo się też od Was uczę
Wreszcie mogę napisać jakie jesteście wszystkie śliczne i jakie cudowne brzuszki Wam urosłyA dzieła Aparatki podziwiam zawsze z otwartą buzią
Jak już urodzisz i trochę odpoczniesz, to i ja coś zamówię
Trzymam za Was wszystkie kciuki
I oczywiście będę zaglądać cały czas, bo Wy i Marcówki jesteście moją codzienną lekturą obowiązkową
MW26, Buffy, Ginger84, alus21, Mala_Czarna_89, Micia, szczesciara25, Izik, natali101, haen, Kitaja, biedroneczka1910, MadaLena30, Sajgonara, monia35, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
Izulka, ja nie kupilam w zestawie bo najpierw kupilam podgrzewacz,a pozniej trafila mi sie okazja ze znizka na laktator i sterylizator.
Nie bralam jednak w takim zestawie jak Ty i pierwszy raz widze zeby podgrzewacz tez byl sterylizatorem hihi
Moze to i nie glupie za taka cene atrakcyjna?
Jak nie jestes pewna co do tego czy bedziesz uzywala to za ta cene az tak po kieszeni nie odczujesz.
Co do majtek to ja mam z canpola s/m i jak w rekach naciagalam to tak dosc sie fajnie naciagaly.
Moze ta firma babyono ma tak mocno zanizone rozmiary, takie uniwersalne jak widac bardziej co zmyla czlowieka.
Buffy, swietna figurkaBuffy, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Buffy a ile na wynik sie czeka ? I do której godziny pobierają ? Ja mam z jednej i drugiej dziurki
A wyglądasz superzazdroszczę figury..
RozmarzOna właśnie nie wiem czy się przyda ale,fajna sprawa,zr mozna do samochodu podłączyć..
Tyle,gadżetów dla dzieciaków i rodziców jest na rynku ze to,sie w glowie nie mieścico,chcesz to masz
A i uduszę za frytki!
Mala widzę,ze cienie tez,wzielo na porządki przedporodoweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 20:07
Buffy, Rozmarzona lubią tę wiadomość