X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moodliszka niestety moja mamuśka już pytałą swojego szefa nawet czy jak córka urodzi to może wziąć tydzień wolnego..jak powiedzialam mojemu o tym to on sobie przypomniał, ze jego mama też ma brać urlop... o zgrozo..

co do badań to moj gin nei zlecił mi już żadnych badań... oprócz tego gbs.. czyżby coś się święciło ?:)

chciałam zrobić poobiednią drzemke ale nie dam rady usnąć.. za gorąco, pęcherz i dziecinka moja kopie akurat tam gdzie się położyłam ;P chyba ją uwiera łóżko ;P

Micia wybacz, ale przeczytałam pierwsze zdanie twoje i padłam ;P
    przeczytałam Przemcio coś masturbuje.. haha.. taaak to przez moje sny ;P

Micia lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado w czarną ci brzuch prędzej wejdzie.bo chyba jest na dole luźna..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Laura też pierogi z truskawkami ;) a kurczak faktycznie pycha bo właśnie z auchana braliśmy.

No i ja dziwnie się czuje wiem wiem na własne życzenie bo się nachodzilam dziś i mam dziwne uczucie w brzuchu nawet nie bol po prostu inaczej.
    Chłopcy walczą dalej z domowym majsterkowaniem a ja mimo ze chciałam sprzątać byłam zmuszona się położyć.

Wczoraj dostałam smsa od szwagra: "dzis jest piątek. Nie chciałabyś dzis urodzić? :D "

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beebs a nie masz moze kogoś z rodziny kto by Ci kupił te majtki i wysłał?

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co myślicie o tym?

http://allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-5w1-do-domu-i-auta-okazja-i5556772932.html

kupujecie w ogole podgrzewacze/sterylizatory?
    wiem że ty Rozmarzona kupiłaś coś w zestawie chyba, tak?? ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym kupiła jakbym nie miała możliwości podjerzenia siostry jak sobie radzi bez, a do sterylizowania ma specjalne pudełko od butelek TomiegoTopóra:P do mikrofalówki.. wiec uważam to za zbędny wydatek nawet przy KP, bo wystarczy zagotować wodę i podgrzać w niej mleko ;)

Sajgonara lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado jutro bede rozmawiać z mamą i ja poproszę. jak znajdzie to na pewno mi kupi i przywiezie.Tylko teraz czy xxl starcza :D jak nie to bawełniane beda i tyle. Co sie bede szczypać. Kiedys takich wynalazków nie było i dało sie przeżyć. Choc nie ukrywam, ze na liście rzeczy do szpitala sa wlasnie gaciory siateczkowe :/

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mikrofalówki nie mam ;P jakoś mi się nie przydała nigdy ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:

Micia wybacz, ale przeczytałam pierwsze zdanie twoje i padłam ;P
    przeczytałam Przemcio coś masturbuje.. haha.. taaak to przez moje sny ;P
    Izulkaa dobra jestes :D
    Co do tematu to ja czytalam ze chlopcy u mamy w brzuszku maja juz erekcje przewaznie jak ssa kciuka, i jak to przeczytalam to mi sie tak dziwnie zrobilo ze moj synus takie rzeczy cwiczy hm. Jakos w to nie moge uwierzyc :P

izulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle powiem wam, że niby miałam brać karuzelę z projektorem, ale ostatecznie wzięłam karuzelę i projektor oddzielnie :) Jakoś tak fajniejsze były niż te all in :)

A tu my z dziś :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef02791a90e4.jpg

Izulka robiłam dziś badanie GBS na Olszańskiej w Diagnostyce.
    Wygląda to tak, że rejestrujesz się, potem wywołują cię po numerku, wchodzisz i położna idzie z tobą do gabinetu ginekologicznego, siadasz na krzesełku pani patyczkiem pobiera ci materiał z wejścia pochwy po czym jest koniec i możesz iść :)
    Trwało to jakieś 5 minut i ja płaciłam 23 zł (ale miałam zlecony jedynie wymaz z pochwy, bez okolic odbytu). :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:52

Molcia, Marta1986, Micia, Sajgonara, Ginger84, mikado, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, izulkaa, justa1234, natali101, haen, Kitaja, biedroneczka1910, MadaLena30, Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją właśnie zrobiłam ciasto :) teraz brdebbede myć wszystkie szafki a później prasowac i się pakować do szpitala bo jak to lekarz mówił że może być w każdej chwili poród ;) chciałam iść na grzyby mąż mnie nie puścił:((

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beebs ta odzywka z cwiczeniem nadgarstka jesr super, musze to sobie zapamietac i kiedys wykorzystać jak bede chciala odpyskowac ;))))

Mikado - mi czarna bardziej sie podoba:)

Micia tez slyszalam o erekcji w brzuchu!!!! Niewiarygodne...

Micia, perelka89, Beebs lubią tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Już dłuuugi czas noszę się z zamiarem napisania do Was. Nie wiem czy pamiętacie, kiedyś byłam jedną z Listopadówek, niestety krótko. Teraz jestem Marcóweczką ;) Jestem w 20 tygodniu ciąży, mój Synek rozwija się prawidłowo i jestem przeszczęśliwa :) Ostatnio na forum Marcówek napisała Mała i bardzo miło zrobiło mi się, że pamiętała o mnie :)
    Muszę się Wam przyznać, że jestem tu z Wami cały czas, jakoś nigdy nie potrafiłam porzucić tego forum. Nie odzywałam się, bo wiedziałam, że nie jest to już moje miejsce. Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że podglądałam tu Was cały czas;) Bardzo się do Was przywiązałam, przeżywam z Wami Wasze dolegliwości, wizyty, a od jakiegoś czasu również porody ;) Teraz nie ukrywam, że dużo się też od Was uczę ;)
    Wreszcie mogę napisać jakie jesteście wszystkie śliczne i jakie cudowne brzuszki Wam urosły :) A dzieła Aparatki podziwiam zawsze z otwartą buzią ;) Jak już urodzisz i trochę odpoczniesz, to i ja coś zamówię ;) Trzymam za Was wszystkie kciuki :) I oczywiście będę zaglądać cały czas, bo Wy i Marcówki jesteście moją codzienną lekturą obowiązkową :D

MW26, Buffy, Ginger84, alus21, Mala_Czarna_89, Micia, szczesciara25, Izik, natali101, haen, Kitaja, biedroneczka1910, MadaLena30, Sajgonara, monia35, Aga_502 lubią tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i jeszcze koniecznie muszę napisać, że cała moja rodzina uwielbia sernik Natali ;)

MW26, natali101, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość

• MW26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło Paola87, że dobrze się z nami tutaj czujesz :-D

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wyglądasz WOW ! Super;)

Paola ciesze się bardzo z twojego szczęścia;)
    Super ze synuś rozwija się prawidłowo;))

Buffy lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, ja nie kupilam w zestawie bo najpierw kupilam podgrzewacz,a pozniej trafila mi sie okazja ze znizka na laktator i sterylizator.
    Nie bralam jednak w takim zestawie jak Ty i pierwszy raz widze zeby podgrzewacz tez byl sterylizatorem hihi :)
    Moze to i nie glupie za taka cene atrakcyjna?
    Jak nie jestes pewna co do tego czy bedziesz uzywala to za ta cene az tak po kieszeni nie odczujesz.

Co do majtek to ja mam z canpola s/m i jak w rekach naciagalam to tak dosc sie fajnie naciagaly.
    Moze ta firma babyono ma tak mocno zanizone rozmiary, takie uniwersalne jak widac bardziej co zmyla czlowieka.

Buffy, swietna figurka ;)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy dasz namiary na projektor? Szukam dla Laury i nic specjalnego nie widziałam

Paolka ze starej ekipy! :) Buzka ;)

No to mnie wzięło na porządki. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie byłoby wstydu gdyby ktoś wpadł znienacka. aż milo usiąść :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://ecsmedia.pl/c/chicco-projektor-teczowa-kostka-m-iext13562519.jpg my wzięliśmy ten :)

Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy a ile na wynik sie czeka ? I do której godziny pobierają ? Ja mam z jednej i drugiej dziurki :P
    A wyglądasz super :) zazdroszczę figury..

RozmarzOna właśnie nie wiem czy się przyda ale,fajna sprawa,zr mozna do samochodu podłączyć..:P
    Tyle,gadżetów dla dzieciaków i rodziców jest na rynku ze to,sie w glowie nie mieści :P co,chcesz to masz :P
    A i uduszę za frytki!

Mala widzę,ze cienie tez,wzielo na porządki przedporodowe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 20:07

Buffy, Rozmarzona lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
‹‹ 1537 1538 1539 1540 1541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ