Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paolka trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie w marcu.
Zapamietacie mnie na zawsze za sernik
Jestem po spotkaniu dzieci grudniowych 2004. Jejku jak oni się zmienili. Cudowne jest ,to że raz w roku się widzą ,a zachowują jakby na codzień się spotykali.
Nati oczywiście przerosla wszystkich.
Z mamusiami ploteczki udane. Za rok we Wrocławiu się spotykamy.
Dzień aktywny ale czuję się dobrze.
Jutro długa podróż 180 km w jedną stronę. Obym dała radę .Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Paolka gratuluje i zycze jak najmniej dyskomfortow ciazowych!
Mikado jestem za czarna kurtka
Widze ze dzis/wczoraj mezowie podnosza cisnienie... moj tez nie zdazyl wrocic z wyjazdu a juz niee mialam ochoty sie na niego patrzec. No zesz... 2tyg. Spokoju to zdecydowanie za dlugo... poszlo oczywiscie o sprawy remontowe... nie moge sobie darowac ze on ma taki charakter ... oczywiscie cos mialo byc zrobione inaczej niz zostalo co bylo mowione mojemu mezowi ale on zapomnial i nie dopilnowap a skoro ju jest to tak zrobione to niech tak zostanie ... ot cale jego podejscie!!!
No to sie troszke wygadalam.... ide spac jutro ciezki dzien
Mala jestem pewna ze obudzisz sie w 2paku... -
Hean i jak tam było na weselu? Tylko nie opowiadaj o tych smakołykach co tam jadłaś, bo u mnie lodówka pusta, a sklepy już pozamykane
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka nie mam czegoś takiego, ale latam w staniku sportowym po domu , bo pełno kremów stosuje przeciw rozstępom , a nie lubię mieć umazanych ciuchów ! Wystawiłabym zdjęcie z sesji ale nie wiem jak to sie robi z telefonu:-/Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Jak tam Twój brzusio ? Nadal męczą Cię skurcze czy już jest lepiej ? Misia już zdrowa?. Mnie coś brzuch pobolewa i mały tancuje w środkuCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan