X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • haen Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja no wlasnie jedzenie ok, chociaz bez rewelacji. Na pewno sie nie przejadlam, ale jestem przerazona sama soba, bo non stop moglabym mielic jakies jedzenie...zaraz bede wygladac jak beczka:/

Madzi4aam trzymam kciuki za pobyt w szpitalu. Ciekawe jakie decyzje podejma odnosnie rozwiazania ciazy, ale dobrze, ze jestes pod opieka. Bedzie dobrze!!

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela rano:) listopadowki jeszcze spią :) ale zazdroszczę.. u mnie na sali 7 dziewczyn.. tragedia...

km5supjy0xczfwah.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie śpię w ciąży się budzę o 7 codziennie :-/

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie śpię :) siku budzi mnie około 7 codziennie :) wczoraj na nic było ciężko, maly się ułożył fatalnie i miałam mega zgage, do tego brzuch twardy, a teraz czuję jak lekko rusza się - ciekawe czy obudził się czy to przez sen :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia mąż wraca dziś czy jutro? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4aam odpoczywaj i trzymaj się dzielnie!

Ja miałam wczoraj cały dzień gości , dziś to samo plus ciotka która mnie "pilnuje" jak weselnikow nie ma.

Zaraz wychodzę na warsztaty " mama wie"

Cholera jak zimno!

• Molcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy na szczęście wraca dzisiaj :-) mam nadzieję że w miarę wcześnie chciałabym go na zakupy wyciągnąć ;-) mnie za to strasznie gazy męczą ale lepsze to niż kolka jelitowa którą miałam ostatnio ból okropny

Jeszcze odnośnie projektorów to ja się zakochałam w sowie ze skip hop i na pewno ją kupie o dziwo mąż się zgodził :-)
    Kurcze. Buffy tak patrzę na Twój suwak i dwa tygodnie Ci zostały!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:10

perelka89 lubi tę wiadomość

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:55

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia Sowa tez super jest :)
    Oj tak, zlecialo :) i stres coraz większy...
    Za tydzień juz chyba z łóżeczka zdejme folie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jest tyle tego, że nie sposób wybrać :) ja przy projektorach stalam dłuższą chwilę :p ale to najbardziej w trakcie użytkowania wyjdzie co się sprawdza a co niekoniecznie :)

• natali101 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ja już od 7 na nogach. Za chwilę ruszamy na chrzciny. Długa droga mnie czeka i liczę ,że dam radę. No spa i magnez wzięłam,tak mi gin zleciła.
    Miłego dnia dziewczyny :)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście że w dwupaku. Ostatnio mam dziwne przeczucie ze spokojnie dotrwam do terminu.

Mikado wyplata standardowo 10- zawsze lepiej mieć na urodzinki dziecka.

Mój też mnie wczoraj wkurzył choć nie jestem pewna czy powinnam się gniewać. Chciałam się pokochać a on mi odmówił (!!!) stwierdził że możemy sie pomiziac ale bez sexu bo to dzieciątko jest tak blisko wyjścia na świat i nie chce go uszkodzić. Powiedziałam ze ma się nie przeceniać ale ten dalej swoje. Wiec jak na kobietę w ciąży przystało strzelilam focha i poszłam spać.
    Właśnie rozważam czy się odzywać dzis czy nie.

Druga sprawa- braliśmy opcje na dzis podjechania w gory- trzeba pozamykać na zimę wszystko, spuscic wodę z bojlera itd. Oczywiście teściowie mogą nas wyręczyć ale kusi by na chwilę się wyrwać z miasta.. To godzina drogi od nas i ja mam podjąć decyzje jak myślicie?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! Ja wczoraj przeżyłam urodziny ciotki. Głodna jak wilk pojechałam z myślą, że ciasta nawet się nie złapie, bo ona robi tako strasznie słodkie, wręcz mdłe, po których umieram. Przejeżdżamy a tam co? Ciotka jeszcze obiad robiła! Chciałam jej powiedzieć, że ja kocham! :D nawpieprzałam się schaboszczaka, ziemniaczkow i buraczkow tak, że aż mi się uszy trzesly! :D

Wieczorem strasznie zaczęły boleć mnie pachwiny. Jakby mały gdzieś niżej schodził i uciskał na jakieś nerwy. Mój do mnie z tekstem: może Cię złapie dzisiaj w nocy?
    Stwierdziłam, że nie, ale jak sobie pomyślałam, że to miała być TA chwila, to się nagle i niespodziewanie przeraziłam :P kurwa, za przeproszeniem, przecież ja wpadnę w panikę jak się zacznie i mój będzie musiał wzywać zespół zarządzania kryzysowego chyba :D

Buffy, Ty slicznotko!

Izulka, zadzwoń do szefa mamy, żeby jej urlopu nie dawał :P hehe, żartuję oczywiście :)

Natali, wszyscy tak o tym Twoim serniku. W końcu i ja musze się za niego zabrać! :P

Mała, ja bym pojechała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:20

Buffy, perelka89, natali101 lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja też bym pojechała :)

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moodliszka miałam wczoraj dokładnie to samo z pachwinami. I totalny brak przygotowania na poród ze strony psychicznej ;)

Mowicie? To chyba się skuszę. Bo mi aż żal Laury że nigdzie się ostatnio nie ruszamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:27

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała - ja myślę że spokojnie możesz jechać, to nie jest jakaś straszna odległość a czujesz się dobrze to korzystaj póki możesz, zwłaszcza że u Ciebie już ten bezpieczny okres ciąży :)

perelka89 lubi tę wiadomość

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) my już po śniadaniu obiad zrobiony teraz do kosciolka a później jedziemy di zakopanego na groby bo mam rodzinę a nie dotrzymam do wszystkich św.

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, ogarnęłam trochę dom i wpadłam zobaczyć co u nas :-). Molcia mąż już dziś wraca, mam nadzieje że Ci szybko zleciało. Mała Czarna Ty się na swojego absolutnie nie gniewaj. W końcu gdybyś to ty powiedziała, żeby się wstrzymać z seksem to byś chyba nie chciała, żeby się sfoszył. Sernik Natali robiła już nawet moja siostra, której nigdy na Belly nie było :-)

perelka89, natali101 lubią tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ja bym pojechała. Daleko nie masz, jak mówisz ze tylko godzinka drogi ;) ja mam tyle do szpitala :P

Ja nawet mizinia sie boje żeby skurczy dodatkowych nie wywolac..z reszta u mnie temat infekcji to codzienności.
    Nie masz o co się złościć. Facet sie boi i tyle :P chyba ze chcesz rodzic juz :P i tak nie masz co narzekać na brak seksu :P ja to juz nie pamiętam co,to :P

Shibuya wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:59

Shibuya lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny był SEX ;) hihi
    Już nie wytrzymalismy choć wiadomo ze uważalismy a ja bym miała ochotę na takie dzikie bzykanie;) ale i tak było cudnie:)
    Od razu lepsze samopoczucie od rana;)

Poza tym od wczoraj ból w krzyżu taki rozpierajacy i ból brzucha:(

Madzia dobrze ze jesteś pod kontrolą tam się tobą zajmą a tydzień ciąży jest juz bezpieczny;)

Ja gotuje rosół rolady i kluski. A mój w pracy do 15:(

izulkaa, Shibuya, Sajgonara, Mala_Czarna_89, haen, Molcia, Rozmarzona, perelka89, biedroneczka1910, MW26, Nymeria, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1539 1540 1541 1542 1543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ