Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja no wlasnie jedzenie ok, chociaz bez rewelacji. Na pewno sie nie przejadlam, ale jestem przerazona sama soba, bo non stop moglabym mielic jakies jedzenie...zaraz bede wygladac jak beczka:/
Madzi4aam trzymam kciuki za pobyt w szpitalu. Ciekawe jakie decyzje podejma odnosnie rozwiazania ciazy, ale dobrze, ze jestes pod opieka. Bedzie dobrze!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy na szczęście wraca dzisiaj
mam nadzieję że w miarę wcześnie chciałabym go na zakupy wyciągnąć
mnie za to strasznie gazy męczą ale lepsze to niż kolka jelitowa którą miałam ostatnio ból okropny
Jeszcze odnośnie projektorów to ja się zakochałam w sowie ze skip hop i na pewno ją kupie o dziwo mąż się zgodził
Kurcze. Buffy tak patrzę na Twój suwak i dwa tygodnie Ci zostały!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:10
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oczywiście że w dwupaku. Ostatnio mam dziwne przeczucie ze spokojnie dotrwam do terminu.
Mikado wyplata standardowo 10- zawsze lepiej mieć na urodzinki dziecka.
Mój też mnie wczoraj wkurzył choć nie jestem pewna czy powinnam się gniewać. Chciałam się pokochać a on mi odmówił (!!!) stwierdził że możemy sie pomiziac ale bez sexu bo to dzieciątko jest tak blisko wyjścia na świat i nie chce go uszkodzić. Powiedziałam ze ma się nie przeceniać ale ten dalej swoje. Wiec jak na kobietę w ciąży przystało strzelilam focha i poszłam spać.
Właśnie rozważam czy się odzywać dzis czy nie.
Druga sprawa- braliśmy opcje na dzis podjechania w gory- trzeba pozamykać na zimę wszystko, spuscic wodę z bojlera itd. Oczywiście teściowie mogą nas wyręczyć ale kusi by na chwilę się wyrwać z miasta.. To godzina drogi od nas i ja mam podjąć decyzje jak myślicie? -
Hej Kochane! Ja wczoraj przeżyłam urodziny ciotki. Głodna jak wilk pojechałam z myślą, że ciasta nawet się nie złapie, bo ona robi tako strasznie słodkie, wręcz mdłe, po których umieram. Przejeżdżamy a tam co? Ciotka jeszcze obiad robiła! Chciałam jej powiedzieć, że ja kocham!
nawpieprzałam się schaboszczaka, ziemniaczkow i buraczkow tak, że aż mi się uszy trzesly!
Wieczorem strasznie zaczęły boleć mnie pachwiny. Jakby mały gdzieś niżej schodził i uciskał na jakieś nerwy. Mój do mnie z tekstem: może Cię złapie dzisiaj w nocy?
Stwierdziłam, że nie, ale jak sobie pomyślałam, że to miała być TA chwila, to się nagle i niespodziewanie przeraziłamkurwa, za przeproszeniem, przecież ja wpadnę w panikę jak się zacznie i mój będzie musiał wzywać zespół zarządzania kryzysowego chyba
Buffy, Ty slicznotko!
Izulka, zadzwoń do szefa mamy, żeby jej urlopu nie dawałhehe, żartuję oczywiście
Natali, wszyscy tak o tym Twoim serniku. W końcu i ja musze się za niego zabrać!
Mała, ja bym pojechałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:20
Buffy, perelka89, natali101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moodliszka miałam wczoraj dokładnie to samo z pachwinami. I totalny brak przygotowania na poród ze strony psychicznej
Mowicie? To chyba się skuszę. Bo mi aż żal Laury że nigdzie się ostatnio nie ruszamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:27
-
Witam się, ogarnęłam trochę dom i wpadłam zobaczyć co u nas
. Molcia mąż już dziś wraca, mam nadzieje że Ci szybko zleciało. Mała Czarna Ty się na swojego absolutnie nie gniewaj. W końcu gdybyś to ty powiedziała, żeby się wstrzymać z seksem to byś chyba nie chciała, żeby się sfoszył. Sernik Natali robiła już nawet moja siostra, której nigdy na Belly nie było
perelka89, natali101 lubią tę wiadomość
-
Mala ja bym pojechała. Daleko nie masz, jak mówisz ze tylko godzinka drogi
ja mam tyle do szpitala
Ja nawet mizinia sie boje żeby skurczy dodatkowych nie wywolac..z reszta u mnie temat infekcji to codzienności.
Nie masz o co się złościć. Facet sie boi i tylechyba ze chcesz rodzic juz
i tak nie masz co narzekać na brak seksu
ja to juz nie pamiętam co,to
Shibuya wszystkiego najlepszego z okazji rocznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:59
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny był SEX
hihi
Już nie wytrzymalismy choć wiadomo ze uważalismy a ja bym miała ochotę na takie dzikie bzykanie;) ale i tak było cudnie:)
Od razu lepsze samopoczucie od rana;)
Poza tym od wczoraj ból w krzyżu taki rozpierajacy i ból brzucha:(
Madzia dobrze ze jesteś pod kontrolą tam się tobą zajmą a tydzień ciąży jest juz bezpieczny;)
Ja gotuje rosół rolady i kluski. A mój w pracy do 15:(izulkaa, Shibuya, Sajgonara, Mala_Czarna_89, haen, Molcia, Rozmarzona, perelka89, biedroneczka1910, MW26, Nymeria, Ona_89' lubią tę wiadomość