Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja juz sie nie moge doczekac kiedy zjem kawalek pysznego ciasta, najlepiej z jakims kremem mmmmmmmmmmm, jeszcze troche poczekam ;p
poki co polubilam gorzka czekolade... ;/perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy zdarzaja sie Wam bole piersi?? Takie jakby wewnatrz piersi...od jakiegos czasu mnie tak pobolewaja obie, ze mam ochote je uciac lub bardzo scisnac...wydaje mi sie, ze podobne mialam na samym poczatku ciazy (przed nigdy). Martwic sie? Czy one sie przygotowuja do laktacji?
Zauwazylam pewna zaleznosc, ze one reaguja tak na zmiane temperatur...ktos pomoze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolka, na szczęście mam dosyć blisko do lekarza i szpitala
Poza tym póki co nie zapowiada się,żeby Małemu się spieszyło
Dziewczyny,ja tez mam gbs dodatni. Nie smućcie się. Przy porodzie podają antybiotyk rodzącej (nie dziecku),a podobno procedury są teraz takie,że jak ktoraś nie ma przy sobie wyniku, to i tak podają ten antybiotyk-profilaktycznie.
Jutro się dowiem czy mam szansę urodzić mojego klocuszka naturalnie. Ciekawe jak to faktycznie jest z tą wagą...Synuś
-
Z tą wagą to zależy jaki szpital i jaki lekarz gdzie co praktykują. We Wrocławiu widze na gr na fb że dziewczyny rodzą takie klocuszki ok 4 kg i powyżej, natomiast w szpitalu w miescie z którego pochodze jak dziecko wychodzi 4 kg wg usg to cesarka jeszcze jak matka ma drobną budowę ciała.
Izulkaa chyba przesadziłaś z pracami domowymi dzisiaj.. leż i odpoczywaj może nospe weź??