Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wstawiłam ciasto do piekarnika, wywar na zupę się gotuje no i pierwsze pranie już w pralce - co to się porobiło!
perełka widzę, że mąż zdolniacha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:53
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już też ogarnęłam łóżeczko na tip top, zaraz odkurzanie, mycie podłóg, pranie do pralki, sterylizacja rzeczy dla dziecka
Jako że ja pochodzę z dużego domu rodzinnego, wkurza mnie życie w blokuta ciasność... niby mamy spory metraż, ale miejsca jakoś mi mało; mimo wszystko blok to nie dom. Mam nadzieję, że jak już wybierzemy działkę to budowa pójdzie sprawnie i najdalej za rok-półtora będziemy mogli się przeprowadzić
-
Ona tez mieszkałam w kawalerce wiec wiem i czym mówisz.. Teraz tez dużego mieszkania nie mamy i tak wszystko trzeba upychać i organizować przestrzeń
Ale jak się wybydujecie to odżyjeszchociaz pomyśl ile to,sprzątania więcej będzie
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Izulka jeśli chodzi o sprzątanie to tak średnio mi się chce cokolwiek:p ciekawe czy mi nie zostanie to lenistwo w tej kwestii:) choć ja zawsze muszę mieć porządek w domu wiec chyba nawet jak mi się nie będzie chciało to i tak będę machać szmata:)
-
nick nieaktualny
-
Gingrr to ja chetnie bym,sprzatala więcej ale po 10min mam dość i zadyszkę
Buffy to,superszybciej niż 5dni chyba te wyniki
U mnie tylko gbs i koniec badanaż dziwne ze nie kazał mu robic juz morfologii, moczu itd
Malutka mi tak golową na przeponę naciska ze ciężko cokolwiek robicWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:19
-
nick nieaktualny
-
A ja sie za to odparzanie juz biore ktorys dzien z rzedu i sie zebrac nie moge
Spakowac rzeczy tez jeszcze nie dopakowalam wszystkiego.
W tej kwestii jakos lenistwo mnie bierze.
Najbardziej co mnie martwi to,ze jak urodzilabym w pazdzierniku to moj wezmie dwa dni okolicznosciowego,a urlop dopiero w listopadzie bo sa ludzie juz powpisywani.
Nie chcialabym sama z tym wszystkim na poczatku zostac ;/
Z drugiej str nastawiam sie troche na ten pazdziernik po cichutku
Jak to Mezu mowi teraz do konca tyg moge rodzic bo siedzi na zwolnieniu,a potem juz nie i mam wytrzymac do listopada 0.0
Koncerty zyczen -.-Jestes juz z nami -
uff poprasowałam wszystkie ubranka i ułożyłam do komody, aaaa jak pięknie to wygląda
aż się nie mogę doczekać, jak kruszynę będę mogła w to ubierać
ja łóżeczko ogarniam początkiem listopada, bo wtedy też kupimy materac, jakoś udało nam się te wydatki na raty rozłożyć, a tak to cały pokoik już będę mieć gotowy, a i też mam falbanę maskującą, o wiele ładniej to wygląda
Ginger widzę, że szalejesz, jak wcześniej odpoczywałaś to teraz na maksa ze wszystkim, ale nie przemęczaj się kochana, jeszcze dość się narobimy wszystkie przy maluchach
Cebulka ja widzę po samej sobie, że najważniejsze to pozytywne nastawienie, brak nerwów, a wszystko będzie dobrze
Madzia jak u Ciebie?perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
No to pomalowałam 2 kaloryfery, 2 wnęki okienne i drzwi w łazience. A teraz leżę niedobrze mi.. wiem, wiem, na własne życzenie. Mąż już mi powiedział co o tym myśli i że zająłby się tym w weekend hahaha jakoś do tej pory nie pomyślał.
Ginger mój teraz często jeździ w stronę Zakopanego i o ile za tym miastem nie przepadam, to mimo wszystko warto je pokazać córce. No a że załatwił tam tanie noclegi to trzeba korzystać.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ja po spotkaniu z kolezanka, a widze u Was prace domowo-dzieciowe pelna para.
Jutro siuski oddac, krew i mam nadzieje, ze ostatni raz w ciazy. Potem usg.
W czwartek znowu wybywam towarzysko, wiec chyba musze tu publicznie przysiadz, ze od piatku wstawiam prania dzieciece, bo chyba wiekszosc juz to ma za soba.perelka89, Micia, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Ja nie ruszyłam jeszcze prania w ogóle
tzn w domq na wsi gdzie jestem to ogarnęłam trzy komplety pościeli, prześcieradła i ochraniacze, ale w domu gdzie jadę jutro, po 4,5 miesiąca siedzenia tu mam 4 komplety pościeli, wszystkie ciuszki, pieluchy i inne kołderki, piżamki...
Spakowana też nie jestem bo mam wszystko w SzczecinieMiejsce dla małego muszę zrobić i dopiero będę układać co wypiorę i poprasuję, do tego cały dom na błysk
dużo tego, ale w 2 tyg ogarnę, potem mogę rodzić
Do tego jeszcze sprzedać samochód, kupić opony i akumulator, i pomóc rodzicom bo z początkiem listopada zaczynają remonthahaha zajeżdżę się
haen, perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinger polubiłam Twój z poprzedniej strony o cierpieniach przypadkowo. Na Tel wszystkie posty z góry lubię bo nie mogę trafić w następne
.
Usnelam o 12 mąż dzwonil 5,razy nie słyszałam obudzilo mnie walenie do drzwi , otwieram on cały jak w ogniu, przytulił spytal czy spalam i poszedłbiedny myślał,ze rodze bo zawsze pisałam mu przed drzemka ,ze idę spać. Kocham Go!!!
Mala_Czarna_89, mikado, biedroneczka1910, alus21, Micia, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny