Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Modliszka dziekuje za wymiar.. pomyslalam ze nie warto kupowac bo nie siegnie do ziemi, ale po przeczytaniu dalszych postow i zobaczeniu fotki Molci stwierdzam ze mimo to dodaje uroku.
Haen ja tez nie mam zrobionego prania,.... ba ja nie mam pralki - najpierw musze ja kupic hahah
Wiec poki mozesz udzielaj sie towarzysko - swoja droga ja mam wiekszosc kolezanek pracujacych wiec kontakty w ciazy jakos sie ukrucily..
Cebulka nie stresuj sie bo to jeszcze wplynie na wieksze skurcze, Olej jest juz duzy i gdyby cos (tfu tfu) to napewno sobie poradzi! A poki co odpoczywaj i sie nie denerwuj, najblizsi zrozumienia a Misia wydaje mi sie ze tez
Ona ja do tej pory tez mieszkalam w kawalerce wiec wiem jak to jest, wszedzie wszystkiego pelno. Pomysl jednak jaki bedziesz miala luz w domu...
Mala gdybym wiedziala ze ty taka zdolniacha to bym ciebie zatrudnila do malowania
Wlasnie bylam na mieszkaniu - farba jest juz na scianach czekam tylko na pasy u malutkiej w pokoju i jak zobaczylam Molci zdjecie to sie zastanawiam poziome czy pionowe - mialy byc poziome bo to nie jest duzy pokoik i chyba optycznie pasy w poziomie mi go powieksza (???)!
haen, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Pisalam wam ze mocz wyszedl ok.
Polozna kazala mi dac znac jak odbiore wyniki, wiec wczoraj wieczorem napisalam jej smsa... dzis dostalam tel ze konsultowala to z lekarzem wczoraj na nocnym dyzurze ( nie moim) i stwierdzil ze warto powtorzyc glukoze <o nie!>, jutro mam przyjsc do swojego gina na wizyte ona juz wczesniej z nim porozmawia...
Ale mam stresa... na dodatek ciagle bym cos jadla, ciagle jestem glodna i z checia wypilabym kawke i do tego cos slodkiego... a w takiej sytuacji co ja mam jesc... -
My po obiedzie i już dziś nigdzie nie wychodzimy.
Nati nie ma nic zadane więc luz.
Mała ostatecznie stanęło na pik 18 ,a fotelik czarny. Dostawa za tydzień. Ile tego zamówiłam. Mąż wyznaczył mi limit jednorazowy. Nawet nie przekroczyłam go.
Zostało kupić tetre,flanele,pościel i dla mnie kosmetyki do szpitala i będzie wszystko.
Ginger, Ty tą energię spożytkować powinnaś na sex
Moja gwiazda nauczona wszędzie autem,ale to dlatego,że nie wyobrażam sobie o 7 rano na piechotę chodzić.spacery będę zaliczać w trakcie zajęć Nati. -
Eeee ja nie zdolniacha, życie na mnie wymusiło
mój m daje w pracy z siebie 300% ale do prac domowych kompletnie się nie nadaje, a ja nawet lubię. Ostatnio nawet kupił mi nową wkrętarkę, ha!
Natali tego pik18 nie umiem wygooglowac, wczoraj ogladalam tylko ten szary. tzn wiem jak wygladaja "piki"ale ten 18 jaki to kolor?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:25
natali101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam wyniki badań. Robiłam : białko całkowite, kreatyninę, kwas moczowy, sód i potas. Oprócz sodu mam wszystko w normie
Zbieram się właśnie do lekarza.Mala_Czarna_89, haen, perelka89 lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Perelka jasne ze powtorze glukoze, ale nie koniecznie jestem szczesliwa z tego powodu
Na sama mysl o tym robi mi sie niedobrze.
Wlasnie dzownila do mnie polozna ze zapisala mnie na wizyte na 10.30, ale zebym przyszla przed 8 i od razu sobie wypije "eliksir slodyczy", a pozniej pojde na wizyte - juz to ustalila z lekarzem.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Eeee ja nie zdolniacha, życie na mnie wymusiło
mój m daje w pracy z siebie 300% ale do prac domowych kompletnie się nie nadaje, a ja nawet lubię. Ostatnio nawet kupił mi nową wkrętarkę, ha!
Natali tego pik18 nie umiem wygooglowac, wczoraj ogladalam tylko ten szary. tzn wiem jak wygladaja "piki"ale ten 18 jaki to kolor?
Mała pik 18 to szary w dwóch odcieniach.
Tu link do allegro, ale my po za allegro kupujemy i cena o 100 zł niższa. Kolory średnio na zdjeciu oddają rzeczywiste.
http://allegro.pl/barletta-adamex-3w1-maxicosi-cabriofix-gratisy-i5722403019.html
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka ja też na telefonie co chwile polubienia post którego wcale nie lubię
Natali taki miałam zamiar z tym seksem ale dziś chyba już nie dam rady bo mocno brzuch ciągnie.
A jutro spotkanie z moimi dziewczynami wiec chyba dopiero Seks weekendowo będzie
natali101 lubi tę wiadomość