Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie gdzie się podział Kubuś? Przecież ewulek sama do nas przyszła i napisała posta ze zdjęciem.
Magu tez pamiętam jak się udzielała, ale to już było baaardzo dawno.
Ja tak samo czuje synka jak Ty Mała - glowka na dole i kreci dupką raz ma ją po lewej a raz na środku. Po prawej czuję tylko nóżki. A rączkami czasem mnie na dole smyra.
Co do nowego domku planujemy wprowadzić się wiosną 2017r. Nie mogę się doczekać, ale fakt faktem jak sobie pomysle ze teraz mieszkam na 38 m2 a potem będzie ich 120 to ja nie wiem jak to będzie ze sprzątaniem...perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Gin kazał zmniejszyć dawkę cordafenu. O 16:00 wzielam połówkę. O 24:00 następna mam wziąć. Niestety skurczy jest więcej i mocniejsze. Gin nadal próbuje coś załatwić. W ostateczności wypisze mi recepte na odpowiednik i trzeba będzie się do Niemiec wybrać...Mój gin twierdzi, że przy chłopcu 36 tydzień to minimum...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Buhahah Molcia super powiedzial Twoja polozna o facetach popieram w 100% .Faceci sa jak duze dzieci, a chory facet to katastrofa! Matka natura wiedziala, co robila kiedy decydowala,ze to kobieta ma rodzic;-) SHIBUYA nie pomoge z wynikami, bo to dla mnie czarna magia moze zadzwon do swojego gin i zapytaj nie polecam dr Google bo zaraz tam bedzie bog wie,co
MALA i IZULKA wam to sie chyba na porodowke spieszy,co? Tylko sprzatacie i sprzatacie, az mnie zawstydzacie;-)
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka a mialas podawane sterydy na pluca? Do kiedy masz miec pesser?.Nawet gdyby "cos" to Olek juz duzy facet napewno sobie poradzi!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Cebulka ty się tak nie denerwuj bo teraz to najbardziej szkodzi maluszkowi!
Oglądałam z mężem filmiki na youtubie z rottweilerami i jeden był taki ze zmarł jeden pies a drugi był mega smutny i ah posypalam się tzn nie popłakałam się ale jakoś mi tak smutno w środku. Hormony
No i miałam się wyspać a muszę zrobić mężowi pobudkę o 3 wiec do 3 spanie na czuju ciekawe o której wyjdzie z łóżka.. -
Cebulka a masz mozliwosc by ktos Ci przyslal ten lek z Niemiec? Mam przyjaciolke w Niemczech jak nie jest on na recepte to moge ja poprosic? Moze i ja tutaj w Norwegii sie spytam jutro w aptece, tylko ok tygodnia bedzie szlo pocztaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ewulek moze nie chcial sie wiecej udzielac po tym zamieszaniu na fb?! A z tego co pamietam Mad to nick jednej z " szefowych " na fbCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A jak ten lek sie nazywa?.Wiem,ze latwo sie mowi jak nas to nie dotyczy,ale musisz myslec pozytywnie co ma byc to bedzie,Olek da rade napewno stres w niczym nie pomoze,a tylko wzmocni skurcze!a na ile dni zostalo Ci tego leku!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Perelka nie pisz nic o obiedzie o tej porze ,bo bede musiala dokonac napasci na lodowke;-)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan