Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona sliczny kacik dla maluszka,nie wazne ze mieszkanko male wazne ze dobrze zagospodarowane;-)a juz tuz tuz i bedziecie w swoim nowym domu! Wtedy faktycznie bedziesz miala duzo do sprzatania-mowie to z wlasnego doswiadczenia;-) a co do ewulka to szkoda,bo polubialam ja i pochodzenia z tej Samej moejscowosci i jestem strasznie ciekawa ,co tam u Kubusia,szkoda....
Ona_89' lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Oddam zgage w kazde rece ,kto chetny? Jak wy sobie radzicie ze zgaga? Madzia4amm pewnie juz jest po wszystkim i teraz odpoczywa moze rano da nam znac
bo rozkreca sie u nas na forum ,cos mi sie wydaje ze po weekendzie zrobi sie naprawde ciekawie z porodami u listopadowek;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 23:55
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja na zgagę mleko lub re nie choć trochę przynosi ulgę. No i ja zauważyłam ze u mnie najwieksza zgaga pojawia się gdy wycieram podłogę na kolanach wiec warto wyeliminować czynniki sprzyjajace- teoretycznie
Mad zarządza a urodziła magu
Jeśli Madzia nie urodzi to jutro cesarka dobrze pamiętam? Ciekawe jak tam bidulka
Modliszka gdzie podzialas męża?
No i mam rozpoczęty 38tc, nieprzygotowana ale donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 00:04
Ona_89', Molcia, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Mała, o 19 wyszedł z domu, bo miał pomoc znajomemu w rozwożeniu i rozwieszaniu plakatów. Ja po 19 wróciłam z tego Ktg i Ikei. Nie widzieliśmy się, bo on kończył o 17 dopiero. Co prawda napisał, że nie wie o której dokładnie wróci, ale uważam, że jest to już lekkie przegięcie. Żeby się jeszcze w międzyczasie odezwał. Napisał durnego smsa, bo wie, że się zawsze martwię, to nie. Cisza. Bo po co się odezwać. Spać nie mogę, bo ciągle czuwam. Może to nic takiego, ale jest mi zwyczajnie przykro, że woli tyle godzin do nocy rozwieszać jakieś durne plakaty niż spędzić ze mną choć trochę czasu zwłaszcza, że na 7.30 znów pójdzie do pracy, wiec kolejny dzień spędze sama.
-
Zgaga to moja nocna przyjaciolka. Zasypiam, to jej nie ma, budze juz jest...mleka nie pije, bo nie lubie, wiec sie tak przekomarzamy czy ja szybciej usne czy ona mnie dobije. Wraz z przekreceniem sie na drugi bok, nasza walla zacxyna sue od nowa.
Rozmarzona, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Mamusie my już w domku, dopiero teraz mam czasu trochę, chodź i tak walne się spać bo cały dzień zalatany a Nikusia ładnie mi śpi
A to niunia z dnia wypisu w samochodzie
haen, moodliszka, szczesciara25, Kitaja, Ginger84, mikado, izulkaa, majeczka8, MadaLena30, Rozmarzona, natali101, Ona_89', Galaretka, agulla03, Sajgonara, Nuffeq, Molcia, Marta1986, perelka89, justa1234, Mala_Czarna_89, Shibuya, Paolka_25, biedroneczka1910, MW26, Micia, Aga_502, Nymeria, olimama lubią tę wiadomość
-
Cebulka a Ty piszac o swoim gin., myslisz o tym z EnelMedu? Ide tam jutro na wizyte do babki, u ktorej bylam killa razy w ciazy i tak naprawde chce skierowanie na badania krei (hiv, watroba itd) i troche sie strsuje czy mi jecda, bo robi to niechetnie zawsze ...
-
Zgaga, chociaz przechodzi. Musze isc spac zaraz, bo musze rano oddac mocz, wiec zeby cos wyszlo z tego nie powinnam juz dzis odwiedzsc wc.
Ja tez w Enel chce tylko skierowanie, oby sie udalo.
Byla dzis mowa o chorujacych mezach - moj dolacza do tego grona. Normalnie by poszedl do lekarza, ale w czw zaczyna nowa prace, wiec nie chce zaczac od l4, bo jak urodze jest plan wziecia opieki/ ojcowskiego, wiec i tak niedlugo zniknie na 2 tygodnie. -
Haen kochana oczywiscie że będę się odzywać obowiązkowo
Cebulka właśnie też tak myślę robić tylko dziś wiadomo 0 snu bo nie dawno wszystko ogarnęłam, malutka akurat śpi to i ja wezmę z niej przykładhaen lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ah nie dość , ze zasnęłam po 1ej obudziłam sie o 5:30 i miałam 3pielgrzymki do toalety to czuje sie wyspana
chyba organizm przywykl już do takiego trybu!.Skarb Nikolcia cudna super ze już jesteście razem w domu
nie zapomnij o nas
perelka89 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan