Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cz.1 badan odhaczona. Mam mierzyc 3-4 razy dziennie cisnienie i z moja gin w pon ustalic czy mam brac leki na obnizenie. Siuski i krew oddane, nawet wymaz na gbs , przy okazji sprawdzona szyjka, tu myslalam ze do plecow mi siegnela i mowi jeszcze gdzie Pani ma ta szyjke, oczywiscie dluga i zamknieta. Zaczynam sie stresowac, ze bede miec indukowany porod, mimo ze kupa czasu jeszcze.
Teraz jade na usg i finito.
Troche nas dzis wizytuje, takze kciuki za Was dziewczyny:)izulkaa, Paolka_25, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
To mi się snila moja nieżyjąca babcia..
Snilo mi się ze mnie ktos scigal, wchodziłam pod jakas wielką gore ..i ze byla bardzo duza zima..
A przedwczoraj milo mi się ze wspinalam,sie,na drzewo które miał poucinane gałęzie...
Skąd takie sny to nie wiem.. Ale spać sie nie dalo..
Jeszcze mega mnie bola biodra, krzyże i kości w tyłku
A moja corka nie ma litości ...
Naczytalam się niepotrzebnie glupot na necie o wzmożonej aktywności dziecka w brzuchu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:47
-
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Miałam się dzis wyspać, marzenie ściętej głowy. Do 3 drzemka by męża budzić a od rana maluchy chodzą.
Rozważam pewna rzecz.. Co myślicie o myciu okien przed porodem? Z jednej strony umyć trzeba bo są brudne.. Z drugiej zimno na dworze i podobno sprzyja odjlejaniu łożyska. Soł? -
Witam się i ja. Wizyta na 9:30 a dalej czekam. Jeszcze jedna osoba przede mną. Mam 1 kg na plusie przez miesiąc.
Odebrałam wynik gbs i ujemny.
Mąż poszedł do apteki po glukometr. Okazuje się ,że tylko w tej jednej można odebrać. Szkoda ,że dając wypis i receptę w pt nikt nie poinformował nas o tym.
Mała ,a jednak śpieszysz się z tym porodem. Mycie okien - przyspiesza akcję : DPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciliśmy z wizyty. Ktg ładne, Młody na początku spał, ale lekarz postanowił go obudzić. Wyszły mi skurcze około 50-60%, ale miewałam wcześniej i 100%.
Szyjka skrócona i lekko rozwarta,ale dzielnie trzyma.
Ciężko mi uwierzyć, że na za 2tygodnie mam terminA dziś rozpoczynamy 39 tc
monia35, Paolka_25, biedroneczka1910, perelka89, Rozmarzona, haen, Mala_Czarna_89, mikado, Buffy, Shibuya, MW26, Kitaja, Galaretka, Molcia, Micia, Ona_89', MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
Synuś
-
Dziewczyny dziś wizytujace trzymam kciuki;)
Rozmarzona no cos ty ja to się dopiero rozochocilam po tym jednym razie a ty mówisz ze ci wystarczy:p
A dziś jeszcze spotkanie z kumpelami a ze one to takie zboczuchy to jeszcze mnie nakręca bardziej;)
Madzia życzę żeby szybko poszło
Skarb ślicznotka z Nikolki;) do schrupania
My wczoraj ogarnęlismy łóżeczko wiec leżę i patrze i uwierzyć nie mogę ze za max 3tyg nasz synuś będzie z nami. Mąż mówi ze juz się nie może doczekać a Patryk codziennie mówi do Marcela żeby już wychodziłKocham tych moich samców;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:22
Paolka_25, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Wstałam i ja
co prawda o 4 ale zasnęłam coś koło 7 a 0 7:30 dzwonił budzik żeby wstać na badania
I witamy się w 37 tc.
Perełka jesteśmy na tym samym etapie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/128dbde06088.jpgperelka89, haen, Rozmarzona, Zorro, Mala_Czarna_89, mikado, justa1234, biedroneczka1910, MadaLena30, Ginger84, Kitaja, Molcia, Micia, Nymeria lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Ginger, sama jestem na codzien taka zboczucha,ale te bole brzucha teraz zyc mi nie daja i nie wiem czy to nie pobudzilo cwiczen macicy
Przyjemnie bylo i usnelam jak male dziecko po takim wyladowaniu "emocji",ale oczywiscie jakies minusy tez musialy byc hihi.
Paolka, ladny brzusio
Zorro, zazdroszcze Ci tego tygodniaZorro lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mała ja wolę cały dzień na chodzie b faktycznie jak się położę to leń ogarnia mnie straszny! chodzę chodzę i nic u mnie się nie dzieje, pewnie wyjdzie po terminie...
Skarb zakochałam się w Twojej córeczce, chyba po synusiu muszę starać się o córunię
Kitaja, Haen na zgagę chyba nie ma rady, mnie dzisiaj dwa razy zbudziła w nocy i wszystko cofnęło się go gardła... masakra
Rozmarzona gratuluję seksów! ja mogę chyba o nich zapomnieć... wczoraj miałam takie parcie a mąż powiedział, że źle się czuje wiedząc, że jest tam jego syn a on ma we mnie wchodzić.
Madalena dasz radę z glukozą trzymam kciukitak samo za Madziaam i jej ciężki poród.
no i na koniec chciałam dodać, że nie mam takich zgrabnych udek jak Molcia więc dodałam brzuszek...
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Mala to dla waszego dobra
Ja sama nie mylam okien-mam ludzi od tego
Paolka fajny brzusio
Ale wy juz macie tygodnie . Kurczę 36,37.. Zazdroszczę...
Perelka żebyś wiedziała..
Haen a jakie to ciśnienie masz zazwyczaj ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:46
Paolka_25, Micia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
My też po wizycie wczoraj mieliśmy póki co nic się nie dzieje jak nic się nie wydarzy to kolejna za dwa tygodnie
Póki co mam nadzieje że jeszcze synuś posiedzi w brzuszku żebyśmy mogli wszystko przygotować do końca
Już nie mogę się doczekać kiedy go przytulę wycałuję warto było walczyć przez 7 lat o ten maly cud
Trzymam kciuki za wszystkie wasze wizyty
Skarb malutka jest cudownabiedroneczka1910, izulkaa, Kitaja, perelka89, Paolka_25, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Zazwyczaj 135-138, a to drugie 87-89, chociaz nie tak rzadko to drugie jest pow.90...wczoraj wieczorem mialam 144/92, dzis na wizycie 142/97...
Powiem Ci, ze juz chyba wolalabym brac leki i byc spokojniejsza niz sie denerwowac kazdym pomiarem