Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wstaje zaraz.
Mezu sie rozchorowal na amen, az mi go zal...oznacza to podroz na 2gi koniec miasta autobusem i chyba taxi potem, zeby sie wyrobic (a wszystko sobie ustawilam pod to, ze mnie zawiezie).
No nic, milego dnia, ja mimo wszystko lezac w lozku mam jeszcze:P energie -
A ja wstaje na gbs i oddać mocz muszę
i mam problem bo mój gin na urlopie i się z nim nie zobacze już i wkurzylam się bo olal sprawę a nie mam zrobionych jeszcze takich badań jak cytologia badania na HIV i drugie badania na toksoplazme myśliciele że muszę je zrobić?
-
Szczesciara ja tez nie miałam tych badan ponawianych. Jak pracowałam w laboratorium to widziałam ze tak czesto bywa, noe robią drugi raz...
Nic się nie rozkrecilo... ani nawet nie drgnelo .. tragedia.. nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam nerwy. Na obchodzie bedzie ordynator, moze jak zobaczy ze nic po takich dzialaniach nie ruszyło to zacznie cos dzialac.. masakra; ( -
Hej
Miałam bardzo niespokojna noc...
Budzilam,sie co,chwile.. Czułam,niepokój, siku co chwile.. I w dodatku skurcze duże...az się balam. W pewnym momencie mega bol jak na okres tylko nie w podbrzuszu tam gdzie jajniki tylko niżej..
Jeszcze wieczorem,takie tance miałam,w,brzuchu ze aż,sie wystraszyłam..moj jak,to,zobaczył to,tak,samo...i trwalo,to z pól godziny..
Juz miałam,wizje że cos nie tak albo ze zaplata się pępowiną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 07:31
-
Witam sie i ja z rana.
Jade na glukoze,zapomnialam jak jest tloczno w ztm o tej porze, ale mila pani ustapila mi miejsca.
Mam nadzieje ze wypije i nie zwroce, a Hania nie obije mi nerek po takiej dawce slodyczy, no i ze wyniki wyjda dobre!
Idac na przystanek spotkalam chlopaka ze szkoly rodzenia, urodzili juz - oszalal na punkcie corci! Mowi ze tylko je i spi wogole nie placze jego opinia na ten temat" no jakies popsute dziecko "
Skarb sliczna masz coreczke.... odpoczywaj ile mozesz i odwiedzaj nas w wolnej chwili.
Madzia to jeeszcze dodatkowy stres masz-miejmy nadzieje ze padnie jakas decyzja od ordynatora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:01
izulkaa, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
A ja byłam wczoraj u lekarza. Pooglądał wyniki badań, były dobre. Ciśnienie znów 141/85. Zrobił też ktg i wyszło idealne. Kazał mi jechać do domu. W piątek mam powtórzyć te same badania i pokazać mu się na szpitalu w sobotę. Zobaczy czy coś się rozwija czy nie. 2 razy dziennie mam mierzyć ciśnienie i brać lek od ciśnienia - dopegyt.
Jutro zaczynam 38 tc więc z jednaj strony mogłabym już rodzić a z drugiej...jesteśmy w trakcie remontu i jak sobie pomyślę, że zostawiłabym męża samego z tym tematem to mnie troszkę przeraża. Z jednaj strony chciałby szybko nadrobić gipsowanie i malowanie przed naszym powrotem a z drugiej chciałby spędzić z nami w szpitalu trochę czasu. Tak więc może i dobrze się stało. Ogarniemy razem szybko remont aby później zająć się naszym synkiem Mateuszem.
Skarb - śliczna ta Twoja córcia:) PozdrawiamCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ja juz tez "pospane".
Dziewczyny,a jednak wczoraj byl seks!
Moj oczywiscie sie obawial,ale szybko zdanie zmienil jak zaczelam go rozkrecac
Bylo przyjemnie i mega mi tego brakowalo.
Gorzej tylko,ze ciezko cholernie znalezc pozycje i najwygodniej mi bylo,ze tak powiem na pieska,ale pozniej przez to chyba w nocy mnie bolal brzuch
Przez chwile myslalam,ze moze cos rozkrecilismy i bedzie porod,ale to bardziej taki bol w dole macicy i nocke przez to mialam z glowy.
Mam nadzieje,ze jakos nie zaszkodzilismy ta pozycja i wiem jedno.
Czuje sie jak narazie zaspokojona po tak dlugim czasie i mi wystarczy do porodu bo jednak pozniej tak jak myslalam zastanawiam sie czy z mala wszystko dobrze ;/
Wczoraj za dnia malo wgl cos sie ruszala jak nie ona,ale nasluchiwalam ruchow i sa.
Czasem mysle,ze oszaleje z tymi myslami i zmartwieniami..
Moze choc troche ruszylismy macice do cwiczen bo tak to cos skurczy malo itp mialam.
Edit: odruch meza po zabawie to przylozenie reki do brzucha i nasluchiwanie czy mala sie rusza i wszystko dobrze, tak to przynajmniej wygladalo hehe.
Skarb, sliczna perelka
Madzia, ja bym pewnie na Twoim miejscu juz zwariowala albo psychicznie siadla takze Cie mega podziwiam.
Haen, Twoje teksty mnie rozwalaja tak pozytywnie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:21
Ona_89', haen, izulkaa, perelka89, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona gratuluję seksów
Nie odpuszczajcie tak szybko. Na pewno nie zaszkodziliscie małej, ona ma dobrą ochronke. Spróbujcie w pozycji na boczek od tyłu. Mi w ciąży z nią najlepiej - nic potem nie boli, a po piesku bywało różnie.Rozmarzona, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara, bez skierowania na pewno można ale wtedy oczywiście zapłacisz. Nie pamiętam ile się czeka. Ja wszystkie badania robie na czczo, bo wtedy czuję się pewniej że żaden wynik nie został zaburzony.
Madzia trzymaj się :* juz niedługo będziesz tulic swoje maleństwo :*
-
nick nieaktualnyJa mam o 10 wizytę.
Tez miałam wczoraj prawie sex , już miał mnie mąż pocałować i co ! Mam opryszczke na nosie wiec powiedział , żebym gdzie indziej szukała głupiego
I była pożycia na dwa misie- pupa do pupy i śpi się
Skarb super, że Niunia Ci tak ładnie śpi , jest super!
Madzi4aam pobijasz rekord męczenia się ;-(
Cebulka mam nadzieje , ze ogarniesz leki a jak nie to przynajmniej skurcze będą wyrozumiałe.
Chyba sobie czajnik i tv do wc przyniosę bo jak moje maleństwo za pęcherz się weźmie to mogę tam siedzieć i siedzieć bez efektów ale ciśnie.
A i dziś jeszcze endokrynolog o 14 a potem z mężem po kurtkę i goście! Przysięgam jak się mały rodzi to tydzień chce spokoju! Już mówiłam mężowi , on zdziwiony. I tłumacze , że przyjdę ze szpitala na dupsku nie będę mogła siąść a co dopiero biegać z herbatkami i ta pogoda tez nie sprzyja odwiedzania noworodka. Ja się cieszę , że wszyscy się cieszą ale ledwo chodzę, w weekend było tyle ludzi i co środa i od nowa !biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Dopiero się obudziłam. Niestety z bólem głowy. Spać mi się chce dalej, ale zasnąć juz nie mogę. Mały się wierci słodko.
Głodna jestem, ale nie wiem co sobie zrobić, bo właściwie na nic nie mam ochoty.
Szczęściara, ja na wynik czekałam 5 dni z HIV, ale tylko dlatego, że w moim laboratorium wykonują to badanie tylko raz w tygodniu. Najlepiej zapytaj. -
witam się i ja! strasznie mnie dzisiaj w nocy bolały pachwiny - masakra, nie mogłam się w ogóle ułożyć, do tego miałam pierwszy ciążowy koszmar - śniło mi się, że poszłam na wizytę babka zrobiła usg i się okazało, że przez 3 tyg mały nic nie urósł, coś jest nie tak i trzeba będzie szybciej zakończyć ciążę - koszmar
a dzisiaj wizyta, teraz to się zaczęłam stresować przed wizytą - po raz pierwszy w ciąży, a wizyta dopiero na 20:45
aa no i gratulacje skarb śliczna kruszynka! madzia 3mam kicuki żeby się udało jak najszybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:21
-
Ona,chcialam troche przyszalec bo na lyzeczke to szybko sie nudzi,a na pieska lepsze doznania
Noi sie doigralam bo mialam nacisk macicy na cyce i boli mnie spojenie lonowe.
Mysle jednak,ze seks w ciazy to nie do konca dla mnie bo wiecznie pozniej cos mnie bolalo,ale nie w trakcie tylko wlasnie po.
Cos czuje,ze troche sie dzisiaj nacierpie
izulka, no wlasnie wychodzi na to,ze nie do konca moge bo moj orgaizm cos sie buntuje
Serio juz bym chciala urodzic bo te dolegliwosci mnie doprowadzaja do glupich mysli i rozdraznienia.Paolka_25, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami