Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogarnęłam zus, ale musiałam odciąć się od belly i fb
po powrocie padłam na pysk, mimo, że jechałam taksami. Wrak jestem.
Ja sab simplex podawałam na smoczku- z tego co pamiętam ma fajny smak i dzieci chętnie go przyjmują
Cebulka ja fb mam dopiero od dwóch lat, jak to mi mówili "nie masz fejsbuka, nie istniejesz". Chore nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:19
moremi, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zorro nie do końca. Dzień przed terminem miałam wizytę u swojego gina i wtedy już miałam częste skurcze od 3 tyg. Mimo tego szyjka nie rozwarla się nawet na pół palca i gin stwierdził że i tak naturalnie nie urodze. Skierowal mnie do szpitala. Za główną przyczynę u mnie uznano niewspółmiernosc barkowa. Moja mama ma to samo i przy pierwszym porodzie mało nie umarła a razem z nią moja siostra. W ostatniej chwili cesarke robili. Gdyby nie skierowanie od mojego gina i to, że ma dyżury w tym szpitalu to pewnie najpierw by mnie meczyli żebym sn rodziła. Wtedy nie miałam zaostrzenia choroby. Teraz mam i za cholerę bym się nie odważyła rodzic sn. Z resztą moja gastro mówiła, że przy zaostrzeniu nie bardzo wskazany sn.
Zorro lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Buffy - dziś rozmawiałam z kolezanka ktira miala cc i mowila ze to znieczulenie w ogóle nie boli, nawet nie poczula kiedy jej podali... ale to pewnie tez zależy od umiejętności lekarza
Buffy lubi tę wiadomość
-
Cebulka, dobrze,ze z Twoja mamą i siostrą pomyślnie się skończyło. Biedna jesteś z tymi jelitami. Grunt,ze masz mądrego lekarza, ktory Cię niepotrzebnie nie męczy.
A ja im bliżej terminu tym więcej mam wątpliwości...
Dziś trochę zgasłam psychicznie, bo przejęłam się reanimacją córeczki Aparatki, no i żona mojego kolegi urodziła w 28 tyg. Dziecko waży 800 g...Synuś
-
A jednak mimo moich obaw teraz widzę że brzuch rośnie
haen, Zorro, mikado, Ginger84, Micia, Kitaja, biedroneczka1910, Buffy, Nymeria, natali101, Shibuya, Cebulka, alus21, Paolka_25, szczesciara25, perelka89, lula.91, monia35, moremi, Rozmarzona, Ona_89', Galaretka, justa1234, MW26, Paaula84, MadaLena30, Marta1986, anet, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Ginger w obwodzie dokładnie tyle samo, ale kształt jakiś inny
ten sam tydzień ciąży, co wtedy przy porodzie, także tego.. Laura codziennie pyta Nadii: Co ty tam jeszcze robisz?
Kitaja, perelka89, moremi, lula.91, Ona_89', justa1234, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Zorro tulę mocno :-* najważniejsze,ze z Nadia i Aparatka jest wszystko dobrze to silne babeczki ! A maleństwo koleżanki napewno da radę teraz medycyna jest tak rozwinięta ze mniejsze dzieciaczki ratują !!! . A ja dziś wstałam z łóżka by trochę ogarnąć w domu i zrobić jakaś zupine dla męża i juz czuje tego skutki boli mnie znowu brzuch i mam skurcze <wdech wydech> muszę dać radę do soboty, obiecuje juz leżeć i pachnieć .
Zorro, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Boże, jak dobrze, że nasze maleństwa są już w tak zaawansowanej ciąży..
Kitaja na gfotce tak to wygląda, ale jedną robiła Laura, drugą moja mama, więc z innej wysokościno i to stare zdjęcie jest już po odejściu wód, choć nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie. No i na wadze mam teraz kilka kg więcej
Ja chcę już rodzić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:22
moremi lubi tę wiadomość
-
a ja się przeforsowałam dzisiaj chyba brzuch mi się mocno spina
eh za dużo łażenia i jeszcze to prasowanie
teraz już obiecuję grzecznie leżeć aa i się pochwalę, bo doszedł mi projektor jest ekstra (teściowie zasponsorowali) http://tatata.pl/produkt/projektor-sowa-3w1-z-lampka-i-pozytywka-skip-hop?gclid=CN_p9dmw1sgCFYPUcgodSPkHzg
Mala_Czarna_89, alus21, perelka89, Ona_89', Paaula84, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Molcia świetny projektor chyba zgapie od Ciebie
lez teraz i odpoczywaj ja tez dołączam do grupy leżakujących
Molcia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️