Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej człowiek idzie grzecznie spać o 22 a te tu szaleją na forum;)
Rozmarzona te pachwiny chyba przeszły na ciebie bo u mnie się uspokoiło tfu tfu. A czyści mnie codziennie ale to dobrze bo może obejdzie się bez lewatywy;)
Dziś mam obiad z wczoraj wiec nic nie robie;)
Popołudniu umówiłam się z przyjaciółka na gorąca czekoladę mmm
Micia fajnie ze do domku idziecie;) no teraz to już ten czas ze u każdej z nas może się zacząć
Mi wody dokładnie chlusnely na schodach i ujechalam na nich wiec wiedziałam że to to. Ale ja byłam przygotowana ze cos się zacznie bo miałam w domu oksy od lekarza i kazał wdychac.
-
Cebulka wrote:Ale tu cisza o tej porze...aż dziwne...czy wy też strasznie się pocicie w trakcie snu? Nieważne czym się przykryje i czy mi ciepło czy gorąco to budzę się mokra...normalnie i wlosy i koszula...masakra jakaś...dobra przebralam się i próbuje spać dalej...
Ja się dzisiaj w nocy cała mokra obudzilam i pierwsza myśl: wody mi odeszły.
Jednak dotykam tam na dole a tam sucho,ale coś mnie brzuch pobolewal.
Stwierdzilam, ze nie chcę rodzic w nocy. Wolę w ciągu dnia.
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Haen co do ciśnienia to ja poerdziele.sama nie wiem skąd to się bierze ale.jak miałam w Szpitalu takie jak Ty pisalas to juz mówili ,ze ok. Mąż mi dzis mierzyl rano jak tylko oko otworzyłam i 138/92 no juz bardziej sie położyć zeby spadlo sie nie da!
Nymeria tez nie mam plaskich jesiennych butów! Znaczy mam adidaski no ale nie do wszystkiego pasują, chociaż może kobiecie z brzuchem jak pilka do pilatesu juz wszystko pasuje.
Izullaa, Rozmarzona co do studentów to po pierwsze nasze pipki raczej. Nie szybko zobaczą tylu facetów na raza po drugie ja wychodzę z założenia ,ze gdzies musza sie nauczyć zeby potem konowalem nie być.
Micia wracaj do domu!
Dostałam wczoraj jeszcze ciuszki dla syna ale poczekam z praniem na mamę do poniedzialku.
Mi tez synu nie pomagal w spaniu ,bawil sie doskonale.
Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Haen od poniedziałku raz dziennie ze mnie leci wszystko sorki za obrazowosc;) no dziś juz dwa razy. Więc chyba organizm się oczyszcza?
Kupne tematy nie sa obce:D
Tez bym pomyslala, ze sie oczyszcza. Po prostu od wczoraj ja mam luzniejsze (ale bez normalnej biegunki) i jednoczesnie jakos tak ciezko w brzuchu, ale moze to nerwy albo i co innego (raczej nie porod) -
witam mamuśki
hym dziewczyny leniuszki z was serduszkować się możecie a się wam nie chcę, hehi rodzić nie rodzicie, a jak masaże krocza? dajcie jakieś emocje
ja wczoraj padłam, poszłam spać przed 21, okąpałam się i zrobiło mi się tak ciepło po kąpieli a mocno się wygrzałam, poszłam do łóżka poczytać książkę i zasnęłam, spałam jak dziecko do teraz i tylko dwie przerwy na sikuaaach wyspałam się
Mikado gratuluję wizyty, ale ci psikusa dzidzia robi, szyjkę na serio masz długą
Hean masz taki brzuszek, że możesz się w kurtce zapiąc, ja mogę o tym zapomnieć, chodzę w rozpiętych płaszczykach już miesiąc, trochę zirmno, ale nie opłaca się kupować teraz nowych
Mała Czarna śliczny zgrabny brzusio, ale chyba nie jest tak niskomoże masz jeszcze kilka dni
-
Dzień dobry
U mnoe kolejna nocka wyjątkowo dobrze. Chyba los daje mi się wyspać ostatnich kilka razy
Wczoraj Mój Mały wiercił się cały dzień, dosłownie. Przerw miał kilka i to bardzo krótkich. Aż byłam w szoku. W nocy pospał, a teraz znowu się rozkręca
Powiem Wam, że dużo płacicie za to ktgja też chodzę do lekarza prywatnie, a place 15 złotych. A jeśli w tym samym dniu mam też wizytę, to w ogóle nie płacę, bo mam już to w cenie wizyty. Z czego ostatnio zamiast 130 zapłaciłam 80 złotych choć wizyta niczym nie różniła się od poprzednich. Także jestem zadowolona
mój lekarz nie jest na szczęście przystojny
Co do butów, to jeszcze chodzę w adidasach. Z wiązaniem nie mam problemów, bo nigdy butów nie wiążętzn.wiążę jak je kupię i wkładam do środka. Buty tylko naciągam na stopy. Jakiś taki głupi nawyk
Hehe, mój ciągle gada do brzucha: ej, synu, wychodź już, bo się nam nudzi bez Ciebieperelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem po ktg (tu dosc sprawnie poszlo, teraz sobie poczekam na opinie lekarza).
Cisnienie 128/99 (mierzone w domu bez lekow), po ktg (kiedy lezalam plackiem i po rannej tabletce) 140/100.
Nie wiem co o tym myslec.
Kobiet jest troche z czego czesc czeka na zwolnienie miejsca na porodowce:D -
u nas w szpitalu też są takie dni, że porodówka mega oblegana, mam nadzieje, że ja jak pojadę to nie będzie nikogo i sala rodzinna będzie wolna (ot, takie małe marzenie i życzenie)
podoba mi się reklama Calzedonipoprawia mi humor
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Z zycia IP: wbiega Pani i mowi, ze przywiozla pacjentke z zaawansowana akcja porodu. Polozna do niej poszla, wyszla zbadac i wychodzi dzwonic: mam pacjentke w 2ej fazie porodu, 15 kobiet oczekujacych na IP i zadnego wolnego miejsca. Znajdzcie mi jakies lozko:)
Dzidzius sir chyba zaraz tu urodzi:)perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Pytalam sie poloznej jak mi robila KTG jak to jest z tymi wodami, ze nie da sie tego przeoczyc to jest takie wlasnie uczucie jakby sie posikalo. Chyba ze sie sacza ale mowila ze to tez rozpoznam
. Wiec spokojnie babeczki
. Czekam na obchod. KTG ok
Molcia, haen, Nymeria, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dzieki dziewczyny
.
Wychodze. Lekarz powiedzial, ze jak teraz cos sie zacznie w domu to dzidzius juz bezpieczny bo 36 tydz. skonczony
, bo licza wedlug OM. Tylko kazali nadzorowac ruchy zeby nie bylo za malo albo zbyt gwaltowne.
Molcia, haen, Paolka_25, MadaLena30, Mala_Czarna_89, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc