Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mi też najwygodniej w adidasach, ale dzisiaj musiałam buty na lekkim obcasie założyć do spodniczki..
spać mi się chce, a jak sie położe to sen odejdzie w niepamięć.
na fb juz pisałam ale tu też napisze.
po wizycie ok, ale Mały nadal jest mały 2293g dokladnie waży +/- ... wiec jestesmy o tydzień młodsi czyli termin porodu 2.12.2015.. ale lekarz stwierdził że wyjdzie kiedy bedzie mu się podobało a tydzień po terminie z OM czyli 24.11 do szpitala jeśli nie wyjdzie do tego czasu.. łożysko piękne ale nie wiem który stopień, wszytsko ogolnie w normie, szyjka 4,7 cmwiec przez najbliższe dwa tygodnie wg lekarza napewno nie urodze. GBS pobrany z jednego i drugiego otworu haha.. nie było przyjemnie ;/ mąż o dziwo ze mną był na wizycie od USG fdo samego końca a jak ja się przebierałam to gadali o moich skuraczach i lekarz mu tłumaczył jak się macica przygotowywuje do godziny "0"
smiać mi się tam chciało za drzwiami ;P kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy też KTG przed wizytą...
a propo mca to zjadłam po wizycie kurczakburgera a potem się kapłam że mogłam sobie bsmarta w kfc wciągnac ale nie pomyslalam że obok jest kfc w galerii buu...MadaLena30, monia35, Zorro, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
aaaa dziewczyny skurcze porodowe wg mojego lekarza o takie że cytuje: nie bedzie się Pani w stanie śmiać mówić ani dac kroka a jak wystąpią co 10-5 minut to prosze do szpitala chyba ze wczesniej wody odejdą.
no aż mi się cisło na język zapytac czy miał takie skurcze że wie jak to jest -
Zberezniczki jedne no
!
Szczerze?
Wiedzialam,ze jakos dziwnie to napisalam i przypiszecie to do mnie,ale lenistwo zwyciezylo i nie poprawialam hihi
Cebulka, jest i bardzo fajnie orzezwiajaco smakuje.
Jednak maja ten przysmak tylko w sezonie letnim.
Takie fasty jak kfc czy mc w formie zarcia to jakos mnie odpychaly w ciazy.
Bardziej gdzies na pizze mnie bralo badz suflaka
No niby studenci musza sie na kims uczyc,ale jednak ciesze sie,ze mamy w tej kwestii pole do indywidualnego wyboru
A buty..
Buty to ostatnio moja najgorsza zmora bo zadnych sie wygodnie nie zaklada.
Jeszcze adidasy,ktore powinny byc najwygodniejsze staly sie jakies przyciasne,a wydawaloby sie,ze stopy nie sa wcale spuchniete.
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala_Czarna_89 wrote:Zawsze mnie intrygowalo co kieruje lekarzami wybierajacymi jako specjalizacje ginekologie. Rozumiem kardiolog, pediatra ale ginekolog..,?
Natalii ja mam ktg w cenie wizyty jesli pozniej jest wizyta, tak to 30 zł ale to prywatnie.. nie wiem jak to się ma do tego w szpitalach jak idziesz na ktg bo nie pytałam.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mikado przynajmniej chlop potrafil wytlumaczyc bo ja czasem jak swojemu ginowi jakies dziwne bole tlumaczylam to nie do konca bylam pewna czy wie o co mi chodzi
Dobra wskazowka i na pewno sie przyda w niedalekiej przyszlosci
Mala, wiem jedno, ja bym nie mogla raczej z ginekologiem zyc<znowu dziwnie to brzmi>.
Zaraz by wyobraznia zaczela chodzic podczas zblizenia,ze przeciez chlop sie pewnych rzeczy w pracy naogladal.
Noi zaraz bym sie doszukiwala i byla zapewne zazdrosna.
Ciekawe czy na poczatku jak za mlodu sie fachu uczyli to czy mieli np podczas badan zberezne mysli jak jakas ladna babeczke badali <ladna z figury i twarzy,a nie tam>.
I rozne takie inne pytania sie nasuwaja, czy tez np maja tak samo apetyt potem w domu na seks.mikado lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
natali101 wrote:To ja już 3 prania zrobiłam Ali ubranek. Zaraz wstawię czwarte.Zostanie mi dwa wkłady do prania. Może jutro zdążę przed odlaczeniem pralki.Suche składam i do szafy. Prasowanie na weekend zostawiam.
Adam wrócił z pracy i pyta,czy Ala się rusza. A tak jakby na zawołanie zaczęła fikac. Normalnie pierwszy raz mógł zobaczyć jak brzuch wyraźnie skacze i nawet nie przeszkadzała jej ręką tatusia na brzuchu.
Dlaczego płacicie za ktg?Ja mam za darmo. Mogę robić w szpitalu albo w przychodni.
Bo na Zelaznej zrobia na IP ze skierowania innego lekarza niz stamtad za darmo, tylko musze odczekac w kolejce (a tam raczej kolejki dluzsze nuz krotsze). W przychodni przyszpitalnej zrobia za te 50 zl od reki.
Na Kasprzaka moge sie zglosic do Polikliniki (domyskam sie, ze to jeden z budynku na terenue calego kompleksu) i tam tez mige ze skierowaniem (Pewnie jest szybciej njz na Zelaznej), ale ze tak to ujme, chce wejsc w baze Zelaznej. -
Widze takie nicki jak parasolka i mania,a nam sie dziewczyny tu nie udzialaja tylko siedza cichutko
Dziewczyny nie ma sie co wstydzic tylko trzeba przylaczyc sie do rozmowy
Oczywiscie jesli macie ochote.moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hean dzwon z cisnieniem nie ma zartow, a tym bardziej ze te nowe leki Ci nie obnizaja! Czekamy jutro na wiesci po ktg i po tel do gina !Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nie wiem jak wy, ale ja bym sie krepowala gdyby moj ginekolog byl mlody i bardzo przystojny;-)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
gdy lezalam na podtrzymaniu to był jeden koło 30stki, przystojny i zawsze uśmiechnięty, bardzo się cieszyłam że nigdy na niego nie trafiłam przy badaniu
Stare jak stare ale do ginekologa się chodzi z różnymi paskudnymi chorobami..
Ja wiele razy robiłam kobietom depilację do zera- fakt że po pewnym czasie nie zwraca się uwagi czy to bikini czy pachy ale na początku emocje byłya nie można było tego dać po sobie poznać żeby nie krępować klientki.
Ale na męska bym się nie zgodziła. Niektórzy twierdza że trzeba oddzielić prace od życia prywatnego ale to nie dla mnie..moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Za ktg płacę, bo prowadze ciążę prywatnie.
Trafilismy do kliniki z diagnozą "poronienia nawykowe", dodatkowo u mnie niedoczynność tarczycy, więc wybraliśmy ginekologa-endokrynologa. A że szybko zaszłam w ciążę, to stwierdziliśmy, że zostajemy. Nie żałuję, ale fakt, że kasy trochę idzie.
Rozmarzona, z tym zdjęciem pipki rozbawilaś mnie
Z butami też mam problem. Najpierw kupilam trampki o rozmiar wieksze, ale jest problem z wiązaniem. Później znalazłam na allegro używane HD zapinane na zamek. Prawie nowe i za 30 zł, to kupiłam i nie żałuję. Botki pasują i do sukienki i do spodni.
Haen, dziewczyny dobrze radzą. Z ciśnieniem nie ma żartów.Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, ciesze sie,ze moglam Wam na wieczor dostarczyc odrobine rozrywki hihi
Tak wgl to mozna bylo to odczytac na upartego, na dwa sposoby
Albo,ze pisze o swojej pisi albo o Malej forumowej <szczegolnie jak zwrocila uwage i zacytowala ten kawalek> haha
Mala_Czarna_89 wrote:i jeszcze jakie określenie "fotkę pipki mojej małej" buahahaha hormony buzujaMala_Czarna_89, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami