Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała to Galaretka podsunela ten pomysł z kibelkiem, ale ja całkowicie popieram. Zauważyłam ta zależność już u nas wcześniej bo rachunki się zwiększyły jak ta dzielona spluczka nam się zepsuła i za każdym razem spuszcza się cały zbiornik wody...rachunki o ponad 1/3 wyższe...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka kurcze, ciągle mi się mylicie, takie ciążowe smaki: galaretka z cebulką
Hej dziewczyny zaczynam myśleć i może faktycznie coś w tym jest? Cały dzień siedzę w domu, sikam często, jeszcze po psie często trzeba sprzątać= spuszcza się wodę.
Druga sprawa- kąpiele w wannie x3Cebulka, Galaretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Szczesciara zjedz cos slodkiego lub napij sie zimnej wody i poloz moze wtedy maly spioch sie ruszy,moze zbiera sily do porodu
jednak jezeli martwi Cie to pojedz na ip,ja wyznaje zasade ze lepiej jechac raz za duzo jak za malo dla wlasnego spokoju ! Chociaz pewnie Adas ma dzien leniucha;-) dziewczyny mam do was pytanie czy wasze dzieci maja czesto czykawke w ciagu dnia ? Jasio czasem ma 4-5 razy w ciagu dnia
Mala_Czarna_89, Micia, szczesciara25, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kurcze mój to się straszliwie kręci i wierci, nie raz mam wrażenie, że jest dosłownie wszędzie, bo go czuję i pod żebrami i na dole tyle dobrze, że spać mi daje, co by tylko potwierdzało moje przypuszczenia, że nie trafiło mi się spokojne dziecko
-
Po to aby nie było naporu na szyjkę związana z ciazeniem. Mała powinna wtedy się trochę w stronę żołądka przesunąć i będziesz wiedziała czy to napór jej główki czy skurcz powoduje ten ból...
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyCebulka wrote:Po to aby nie było naporu na szyjkę związana z ciazeniem. Mała powinna wtedy się trochę w stronę żołądka przesunąć i będziesz wiedziała czy to napór jej główki czy skurcz powoduje ten ból...
A jak się przesunie w stronę żołądka to dostaniesz zgagi i juz nie wiadomo co lepszea tak serio to odpocznij w końcu mąż dopiero po 20 ma czas
moremi lubi tę wiadomość
-
szczesciara na mojego ostatnio jabłka działają jak zastrzyk magiczny, tak po nich skacze i też go czuje wtedy wszedzie, ale co się dziwić jak mi w 3 tygodnie prawie kg przybrał ;P
Kitaja czkawka 2-3 razy dziennie rano wieczorem i popołudniu, nie ma jakiejś zaleznościale mój ma wtedy radoche jak trzyma reke na dole brzucha a brzuch podskakuje, ostatnio się tym podniecał jak z bratem rozmawiał swoim bo ta jego dopiero zaczyna ruchy czuć i on tak delikatnie też, to go pocieszał że bedzie coraz mocniej i czesciej ale czkwaka jest najlepsza ;P
a mi zawsze tego malucha mimo że wiemże jemu nic i tylko płucka ćwiczy szkoda że go tak szarpie..
hormony mi buzują, raz mam doła za chwile podnosze tyłek i robie coś z wielkim zapałem, za chwile schodzi ze mnie energia i znowu dołek... zaczyna mi się niezła huśtawka..
dobrze że ja nie wiem jakie rachunki za wodę, ale chyba do własciciela mieszkania napisze czy coś w góre poszły bo ta woda w kibelku to jednak czesto spływa..Kitaja lubi tę wiadomość
-
Galaretka zgagi nie mam (jeszcze
) ale po żołądku daje równo
. Mąż o 20 i mnie odciąża, więc nie mogę się doczekać. A do tej pory szczeniak który chce się bawić (na szczęście się położył, alleluja), gadająca Laura i ogień w piecu do pilnowania.
Mikado u mnie dokładnie te same huśtawki.
No i skurcz przyszedł po 20 minutach ale dużo słabszy, więc?
........
dzisiaj:
mąż: 'jak nie dziś o 20 to jutro możemy urodzić'
szwagierka: 'przypominam, że dzisiaj jest piątek'
kuzynka: 'co ty tu jeszcze robisz?'
czuję presjęmoremi lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za odpowiedz,na was zawsze mozna liczyc :-* nam rozliczenie za wode przychodzi pod koniec roku,tu jest woda z gor i ogolnie jakis tam m wody przysluguje nam bezplatnie w ciagu msc, jak cos przekroczy sie to oni na koniec roku sumuja i w grudniu przychodzi rachunek lub nie ,niestety do nas zawsze przychodzi, bo duzo wody uzywamy bardzo czesto piore,w lato ogrod podlewamy,czeste kapiele ....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mala ale Cie rodzinka dopinguje
wezmiesz ich z zaskoczenia
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
ja się własnie bujam przed laptopem w rytm "suczek"
edit, słucham słucham i mi się łezka zakręciła w oku na wspomnienia... jak to było dawno, jakie wtedy człowiek miał "problemy" których nie da się rozwiązac i złamane serce ... ehh.. czasy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:02