Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulaa zamawialam i jestem bardzo zadowolona. Już wklejam inaczej link:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=35619422
Tu masz całą listę rzeczy które sprzedaje ta babkaAnulaa lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
haen wrote:W ogole dzisiaj powinnam dostac odznake dzielnego pacjenta: po raz 1szy raz mialam wenflon zakladany. Taka jestem twarda:)
I glodna...moglabym dzisiaj jesc i jesc i tak bez przerwy...
Śmiej się, śmiejJa w zeszłym roku dostałam od stomatologa naklejkę "dzielny pacjent". Naprawiał mi siódemkę, po gardle spływała mi woda i cały czas miałam wrażenie,że chce mnie utopić (wiecznie mu przerywałam pracę żeby porządnie odkaszlnąc)
perelka89, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Zorro wrote:Śmiej się, śmiej
Ja w zeszłym roku dostałam od stomatologa naklejkę "dzielny pacjent". Naprawiał mi siódemkę, po gardle spływała mi woda i cały czas miałam wrażenie,że chce mnie utopić (wiecznie mu przerywałam pracę żeby porządnie odkaszlnąc)
Na pewno chcial Cie udusic:P trzeba bylo zaoferowac pomoc, ze sama sobie tym odkurzaczem do sliny odgarniesz to i owo:)
Ja mam dentystke, ktora zna mnie od dziecinstwa i leczy cala familie i bardzo lubie, gdy cos opowiada lub sie mnie pyta, kiedy mam ten caly dentystyczny arsenal w buzi, a ona wtedy sama odpowiada i dopowiada na pytania, ktore przed chwila mi zadala:DNymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
"Dziecko jutro u tesciow wolna chata. Się będzie działo szklanka kakao i dziki wielorybi Seks..Ehh żyć nie umierać"
Ginger uśmiałam się
ale wieloryba to ty kochana chyba nie widziałaś, ty jesteś nadal foczką
się będzie działo jutro
zazdro, zazdroalus21, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Padam, a tu końca nie widać.
Łącznie wczoraj wieczór i dziś do południa 6 pralek Alicji rzeczy wyprane. Dwa ciasta zrobione, 40 ciasteczek ozdobnych,12 dekoracji do babeczek gotowe,zaliczone zakupy i wizyta w kawiarence. Jeszcze wyprawa do Blue mnie czeka ale może uda się kupić czapeczke dla malutkiej. Babeczki zaraz wstawię.
Ciężko z brzuchem ale jakoś muszę dac radę.moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość