Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Beebs generalnie to przydadzą się takie ciuchy. Ja kupiłam w h&m dwupak topow do karmienia. Czarny i biały. Mam jeszcze kilka takich z dużym dekoltem i rozciagliwych w których też daję radę. Do tego bluzy rozpinane albo swetry.
Beebs lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Anula, u mnie to samo czyli Maz wykonuje te ciezsze prace domowe.
Troche sie staralismy o nasze malenstwo i na poczatku bylo kupe strachu i pobytow w szpitalu.
Czlowiek jakos tak sie bal i wolal dmuchac na zimne i zresza moj zaraz krzyczal jak za duzo chcialam ogarniac na mieszkaniu.Jestes juz z nami -
Ale cos mi zmulilo strone,ze dopiero teraz zaladowaly sie pozostale wpisy.
W lecie z ciuchami wygodniej bo lato i latwiej cos dobrac,a w zimie trzeba bedzie troszke gimnastyki w tym kierunku.
Ja tez narazie nie planuje kupna takich ciuchow,ale zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Moj sie ze mna droczy,ze pojdzie na barborke i przy okazji pepkowe sobie zrobi.
Mysle jednak,ze bedzie tak wpatrzony w mala,ze nigdzie sie nie wybierze tym bardziej jak rozne zmiany ma w pracy i czasem calymi dniami go nie bedzie.
Do jakis wypadow alkoholowych tez jakos go nie ciagnie, bardziej zawsze jak razem gdzies wychodzilismy to wtedy,ale jak cora sie urodzi to nie wiem jak to sie skonczyJestes juz z nami -
Uff poszli sobie goscie kurde kol zadzwonila ze wpadna z bobasem na kawke i dopiero poszli hym generalnie lubie jak goscie wpadaja pod warunkiem ze jak tylko na kawke to wiem ze wieczor mam dla siebie jak umawiamy sie na cos dluzszego to tez inaczej jestem przygotowana np mam do zarcia a nie samo ciasto
-
Anet, na pewno zmeczona po wizycie gosci co?
Na takim etapie ciazy ludzie powinni bardziej pomyslec,ze moze ciezarnej byc ciezko siedziec do takiej godziny.
Chyba,ze tryska sie energia i odwiedziny dzialaja w pozytywny sposob
U mnie raczej to pierwszeJestes juz z nami -
nick nieaktualnycebulka dzieki za rade
tez nie bede karmic w pokoju z ludzmi. raczej chodzi o moja wygode "na wychodnym"bo w domu spokojnie dam sobie rade w topie na ramiaczku i rozpinanym sweterku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 22:39
-
Mój będzie ze mną w szpitalu,bo tu mamy pokoje rodzine mama tata i maluch
także nici z pepkowego
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja też nie mam żadnych specjalnych ubrań, ale też zamierzam karmić w innym pomieszczeniu a nie tam gdzie wszyscy.
Gości mam w niedzielę, zobaczymy co to będzie ale wiem, że będzie mi ciężko,
siedzieć za długo nie mogę a leżeć nie bardzo wypada, ale powinni wiedzieć i zrozumieć.
Widzę, że Ascetoholix tu zawitał z suczkami?chyba wszyscy to znają
A mnie wkurza jak mąż nie pozwala mi czegoś robić. Na mnie nakrzyczy a sam też się za to nie weźmie. Więc tera wiele rzeczy robię jak jest w pracy i nie przyznaję się, a on nie zauważa. Może myśli, że mieszkają z nami krasnoludki??moremi lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Dobranoc Ginger.
Ja skończyłam na dziś i leżę. Na koniec jeszcze sałatkę zrobiłam,bo tak mi się chciało. A jutro chyba poproszę teściowa o bigosrobi najlepszy na świecie. Wiele można jej zarzucić ale gotuję rewelacyjnie.
Jutro w planach prasowanie malutkiej rzeczy.
Hehe Mała jak się zabezpiecza Natali nie komrntuj.
Tym razem uważam,że zapomniałas o oknach.
Możesz już rodzic,to prace wskazane
Rozmarzona bywają dni,że nie mam siły na nic,a są takie gdzie mogę góry przenosić. Nie powiem,bo zmęczona jestem. Sporo rzeczy robię na siedząco.
Alicja zaczyna fikac.Mala_Czarna_89, moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Paolka cały pobyt tata jest z nami .Ciesze sie,bo we dwoje zawsze raźniej i może dzięki temu dotrze do niego,ze jest tata . CEBULKA rozumiem was doskonale inaczej jak jest to drugie dziecko ktoś musi sie nim zając w domu. A jak Misia reaguje na to,ze będzie starsza siostra? Czeka na braciszka?
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Ale mnie maz zrypal za noszenie telewizora, jak święty Michał diabla.. Ale Paolka tak jak piszesz- sam tego nie zrobił mimo ze remont chyba w lipcu robiliśmy
Natali nie zapomniałam o oknachale jak ostatnio o tym wspomniałam to maz kupił ciężki sprzęt do mycia okien i zaznaczył ze sobie kupił. Ciekawe
Ginger uprzedzilas ciocie ze (jutro?) będzie wielorybi seks?
Buffy a jak Antek przyjmuje wiadomość ze będzie brat?
Cebulka Misia chyba zrozumie dopiero jak braciszka przywieziecie do domu, mi to ciężko ogarnąć a co dopiero takiemu maluszkowiale będziecie mieć fajna mala różnice wieku
Kitaja rewelacyjnie z tym wspolnym pokojem razem z tataCebulka, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny