Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;)
Jej jaka tu spokojna nocka;) wszystkie spaly
Mój mężu właśnie wrócił z pracy i chrapie jak opętany juz nawet zatykanie nosa nie pomaga wrr udusze go zaraz:/
Mała cioci nie ma wyjechała wiec szał ciał będzie hihi;)Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:Buffy a jak samopoczucie przed godziną "0" ?
Jej zazdroszcze;)
Mi dziś pokazuje że zostało 9 dni.. -
nick nieaktualnyPerełka i nie sypiam dobrze :p wczoraj zasnęłam po 3 a jestem obudziła juz od po 7
potem nie mam na nic siły w domu, ale już mówiłam mężowi, że zrobię mu szczegółowa lista co trzeba robić zanim wrócę ze szpitala w pt, bo na odpuszczam juz przeciązanie organizmu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaen to możliwe ja,tez po powrocie z lekami ze szpitala mam ochotę spać ,ewentualnie lezec i udawać trupa.
Proszę mi tu Buffy nie stresować !!!! Biedna urodzi w poniedziałek z nerwow;)
Ja spalam od 22 jak zabita, w dzień tez spalam masakra jak na poczatku ciąży. I co syn prawie caly dzień sie nie ruszam co jakiś czas stuknal powinnam z 10 razy na ip jechac a wieczorem odprawił tance swoje i dzis od rana chłopczyka nie ma, lekko sie tylko przeciagnal. Hmm...moze te moje leki usypiają i jego i mnie...Buffy, moremi lubią tę wiadomość
-
Śniło mi się dziś że bliźniaki urodziłam i nie potrafiłam ich rozróżnić ani ogarnąć ależ się spociłam i zestresowałam aż pościel mokra od potu hi hi a mąż się pytał czemu mamrotam przez sen
. Także tego jestem strzępkiem nerwów w głębi duszy
. a tak mało czasu mi zostało a tu nic się nie dzieje nie chce rodzic we wszystkich świętych bo ta data mnie przeraża
..
-
Galaretka a ile ich bierzesz?
Ja wczoraj wieczorem zmierzylam cisnienie i po zwiekszeniu dawki z 2x1 na 3x1 mialam 124/87, jaka radosc, ze takie niskie, nabralam wiary, ze moze byc dobrze;) dzis jeszcze nie mierzylam, oby bylo dobrze.moremi lubi tę wiadomość
-
Witam
Jak dobrze sie śpi w swoim łóżku
Co prawda brzuch mnie kłuje i na dole jakos rwie wszystko ale i tak wysoalam sie lepiej niż w szpitalu
U mnie jeszcze 20 dni musze wytrzymaćniby mogę juz ale wole miec zaplanowany dzien na rodzenie niż jechac do porodu z cieknącym wodami
Micia lubi tę wiadomość