Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A my po zakupach kupilam sobie torebkę i spioszli i kaftaniki dla Adasia później zrobiliśmy sobie spagetti z mięśniem mielonym i budyń na podwieczorek mąż myje samochód zaraz jedziemy na zakupy
a Adaś dziś też mało ruchliwy może jednak zbiera te siły
-
Ja zaliczyłam drzemkę jestem jakaś taka słaba a musze zabrać siły na wieczór:) mój dziś ogarnia ogród a potem jeszcze zakupy musimy zrobić bo w lodówce mam aż światło:/
Co do Aparatki to kilka razy pisałam do niej mnie niestety nie odpisuje. W moim przypadku nie ma możliwości żebym nie odebrała paczki skoro jestem cały czas w domu -
Anulaa wrote:Moremi, nie ma co sie fochac, nie zrobil tego specjalnie
Ps. A ty przypadkiem nie jestes z bialego?jest kochany
tak tylko zażartowałam.
Jestempo akcencie pewnie widać
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dokladnie, sledzikujesz na calego
hehehe
kurcze, mam ochote cos sobie kupic, jakiegos ciucha ns czasy po ciąży:Pmoremi lubi tę wiadomość
-
Mała, ale to opalacie całą kamienice? czy kazdy ma swoj piec?
-
MMartaa wrote:hej!
dziewczyny przepraszam , że zaśmiecam ale mam pytanko z innej beczki..
może mi ktoś podpowie w kwesto szafy do sypialni.
Czy ta szafa jest naprawdę taka brzydka?? mężowi się nie podoba, a każdy Pan , który przychodzi na pomiar pyta: czy ta szafa naprawdę się Pani podoba? taki starodawny styl , takich zdobionych już się nie robi..
http://www.homebook.pl/inspiracje/sypialnia/115623_modna-sypialnia-sypialnia-styl-skandynawski
U mnie by pasowało, bo całe mieszkanie mamy w tym stylu-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rozmarzona trochę zboczuch jestem tylko muszę się rozkokosić :p
Madalena komu jak komu ale Tobie to akurat lenistwo bardzo się należy! Cały czas zasuwasz.
A my byliśmy z m na zakupach kupiłam sobie Lecha Free miałam taką straszną ochotępijecie czasem takie piwko? Nie dość że 0,33 to jeszcze mi m pół wypił :p
No I miała być "zdrowa" pizza a zrobiłam zapiekane ziemniaczki z chudym boczusiem
A może kulki Gejszy? Podobno dobrze ćwiczą mięśnie Kegla... :pMadaLena30 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Mikado to dobrze ze cos czujesz bo ja nic nie czułam i mi te leki nie pomogły,,
Bardzo mnie kluje w szyjce, macicy, ogólnie calym podbrzuszu i znowu co chwile mam skurcz..czuje jakies rozrywanie jakby..
Ja pierdziele..mam dość juz.
Wzięłam magnez ale nic nie dajeoby przeszlo bo nie chce znowu jechac na ip..
-
szczesciara - zazdroszcze tych chipsow... mmmmmmmmm
haen - ja nie pralam, dzidzia i tak nie ma bezposredniego kontaktu z pokrowcem w zimowej porzemoremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
ja nie, kombinezon (ktorego tez jeszcze nie mam
) i ewentaulnie kocyk do przykrycia
-
Ja wypralam fotelik,bo mi smierdzial nowoscia i ja uwielbiam prac- zdanie mojego meza
mam spiworek ktory ma wyciecia na pasy do fotelika ! U nas sa takie zimy ze ja oprucz kombinezony musze miec spiworek a nawet i na to kocyk. Mala ja tez mam dzis zmeczenie materialu juz zaczynam miec dosc wszystkiego wiem ,ze zatesknie jeszcze za brzuszkiem,ale juz mi jest zle i nie dobrze ;-( dzis mamy 37tyd0d ,czyli 38tydzien z checia moge rodzic w nastepnym tygodniu
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan