Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen moze ta byc
bo to akurat bok który mnie boli
Mala chyba ze takto macie swoje ogrzewanie ?
Co do snów.. To mi się seksy snily.. Oczywiście Bardzo realistyczne
Obiad zjedzony.. Ja zaczelam robic ,ald mąż musial skończyć bo nie dalam rady.. Ciśnienie skoczyło, uszy zaczely sie zatykać i slabo robic..
-
Ja pisalam z Aparatka...
Dostalam inf ze paczki wracaja z powodu zlego adresu lub ze nie zostaly odebrane, jej nie maz bedzie na bierzaco wyjasnial... ale dziewczynom z bazarku paczki doszly... nie wiiem kiedy beda nasze wyjasnione... jak czegos sie dowiem lub wy to piszemy sobie ok?
To ja drzemke zaliczylam, zjadlam rosol (stwierdzilam ze jutro bedzie pomidoro dla urozmaicenia) doprawilam mieso, a teraz pije kawke z gorzka czekolada nie skromnie powiem ze nadal pod koldra... a co nalezy mi sie
A maz mial byc dzis ok 13-14... wiec obstawiam min 17.... boze czemu ja nie mam meza dyrektora ktory pracuje od 8 do 13 i zarabia milion ??Anulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
ale naskrobałyście;)
Madalena fajnie, że remont idzie ku końcowi, jak jest już kuchnia to najważniejszebędziesz miała teraz trochę więcej czasu dla siebie, jak to ogarniesz tzn te pudła
ale za to czas szybciej ci zleci:)
ostatnio mi m powiedział, że dobre żony nie rodzą w weekendalko mu w głowie;)
rozmarzona oj tak wyjątkowo wczoraj byłam zmęczona, tym bardziej, że byli z małum brzdącem, który był już bardzo marudny hym sama się zdziwiłam, że tak z nim długo siedzą...
ja dziś od rana miałam wychodne, moja siorka brała udział w zawodach jeździeckich i pojechaliśmy zobaczyć, pogoda piękna, pod górami jeszcze piękniej, och jakby mi się tylko ten brzuch nie spinałRozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona, dostałam ostatnio Pimafucin krem i Macmiror, został mi cały krem i 4 globulki wiec mój gin stwierdził żeby to wybrała a kremem się smarowała dłużej
i wczoraj po jednej i dzisiaj już o wiele lepiej ale w nocy czułam działanie tabletki jakby mi tam wszystko wrzało.. sorki za porownanie.
Magdalena uśmiałam się z pomidorowej : https://www.youtube.com/watch?v=AMpHrX3KhzI
placek kończy się piec, kto chętny na zmywanie??
u mnie dzisiaj obiad z wczoraj mężu dostał do pracy a ja zjadłam w samotności.. krzyż mi wysiadł najchetniej bym się położyła, a tu trzeba pozmywać, pranie skończyć wieszać i wyjsc z psem.. a ja chodze zgieta jak stara babcia;/Rozmarzona, MadaLena30, moremi lubią tę wiadomość
-
U mnie tez dzis malu bardzo ruchliwy, rozprostowuje nozki na wszystkie strony!!!!!
-
Rozmarzona naprawdę mam dni gdzie tylko odbieram Nati że szkoły i nic nie robie. Teraz środa i czwartek nawet na dwór nie wychodziłam - Hihihi
Szczerze to chyba mi lepiej jak coś robię. Prasowanie robię na siedząco.
Z mojego nie pieczenia dziś nici. Siostra dzwoniła,że na jutro ciasteczka,bo sprzedała 40 sztuk i dwa ciasta. Odpoczne na porodowce
Ciasto na ciasteczka już się chłodzi i na szarlotkę również. Teraz wracam do prasowania- już zapomniałam jaką to mi frajdę sprawia prasowanie takich mikro ubranek.
Nati lekcji ciąg dalszy. Jak w domu ucichlo i nic nie wierca,to sąsiad przyjechał i coś tnie. Dobrze,że te remonty przed narodzinami AlicjiRozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
Mikado, to dobrze,ze mialas jakies leki w domu i sie poratowalas
Sama o kupnie globulek myslalam,ale poczekam juz do pond i moze przejdzie po samej masci calkowicie bo nie usmiecha mi sie teraz jeszcze pchac globulki.
Tez nie lubie pozniej tego uczucia,ze cos tam tkwi,ze tak powiem
Ja zrobilam sobie dzien lenistwa moj organizm jest jakis wykonczony.
Wstawilam jeszcze jedna ture prania,ale to tylko firany bo juz tego wymagaly.
Lozeczko wczoraj po dlugim zwlekaniu udalo sie ubrac to moze i jutro w koncu zbiore sie i powyparzam wszystko
Tesciowa znowu dzisiaj sie dobijala na komorke,a dzwonila dwa dni temu (ja nie odebralam to moj byl zmuszony),wiec ponownie nie odebralam.
Jakos nie mam ochoty rozmawiac tym bardziej jak juz jestem na koncowce i tak ciezko.
Chcialabym w spokoju dotrwac,a nie jakas presje tu na mnie usiluja chyba wywolac.
Jestes juz z nami -
hej!
dziewczyny przepraszam , że zaśmiecam ale mam pytanko z innej beczki..
może mi ktoś podpowie w kwesto szafy do sypialni.
Czy ta szafa jest naprawdę taka brzydka?? mężowi się nie podoba, a każdy Pan , który przychodzi na pomiar pyta: czy ta szafa naprawdę się Pani podoba? taki starodawny styl , takich zdobionych już się nie robi..
http://www.homebook.pl/inspiracje/sypialnia/115623_modna-sypialnia-sypialnia-styl-skandynawskimoremi, Galaretka lubią tę wiadomość
-
Mikado no wiesz co??? Moja pomidorowa jest wysmienita bez plynu do naczyn
A na zmywanie sie nie pisze za to na placek owszem
Ok ide rusze dupke i usmaze kotlety ale nie schabowe, jutro bedzie pomidorowa z mielonymi dla odmiany
Dostalam zapro na wieczor od kolezanki i z chcecia bym pijechala ale moj maz dalej twierdzi ze idziemy sprzatac...
Buffy ja juz podalam Aparatce swoj nr tel. I adres zmienilam bo pewnie zanim paczka wyjdzie to sie przeprowadze...
Radze zebyscie tez podaly... i moze niech ten adres drukowanymi literami napisze to wtedy nie beda mieli problemu z rozczytaniem.mikado lubi tę wiadomość
-
Witam się, u mnie od rana intensywnie najpierw pojechałam na pobranie wymazu i ostatecznie zrezygnowalam przypomnialam sobie czemu nie robie badań na olszańskiej istne Kongo, spieszylismy się więc zrobię w tygodniu gdzie indziej byliśmy na warsztatach mama wie, w sumie to bez szału prezenty też kiepskie, ale coś tam nam pewnie zostanie jak się skończyły to się zrobiło ładnie i poszliśmy na obiad do włoskiej knajpki w której do tej pory nigdy nie było miejsca, potem spacerek na plantach i park Jordana pogoda przepiękna
dopiero dotarłam do domu
-
MMartaa wrote:hej!
dziewczyny przepraszam , że zaśmiecam ale mam pytanko z innej beczki..
może mi ktoś podpowie w kwesto szafy do sypialni.
Czy ta szafa jest naprawdę taka brzydka?? mężowi się nie podoba, a każdy Pan , który przychodzi na pomiar pyta: czy ta szafa naprawdę się Pani podoba? taki starodawny styl , takich zdobionych już się nie robi..
http://www.homebook.pl/inspiracje/sypialnia/115623_modna-sypialnia-sypialnia-styl-skandynawski
mnie sie podoba, pytanie jak pasuje do reszty;)