X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen moze ta byc :P bo to akurat bok który mnie boli :P

Mala chyba ze tak :P to macie swoje ogrzewanie ?

Co do snów.. To mi się seksy snily.. Oczywiście Bardzo realistyczne :P

Obiad zjedzony.. Ja zaczelam robic ,ald mąż musial skończyć bo nie dalam rady.. Ciśnienie skoczyło, uszy zaczely sie zatykać i slabo robic..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisalam z Aparatka...
    Dostalam inf ze paczki wracaja z powodu zlego adresu lub ze nie zostaly odebrane, jej nie maz bedzie na bierzaco wyjasnial... ale dziewczynom z bazarku paczki doszly... nie wiiem kiedy beda nasze wyjasnione... jak czegos sie dowiem lub wy to piszemy sobie ok?

To ja drzemke zaliczylam, zjadlam rosol (stwierdzilam ze jutro bedzie pomidoro dla urozmaicenia) doprawilam mieso, a teraz pije kawke z gorzka czekolada nie skromnie powiem ze nadal pod koldra... a co nalezy mi sie ;)

A maz mial byc dzis ok 13-14... wiec obstawiam min 17.... boze czemu ja nie mam meza dyrektora ktory pracuje od 8 do 13 i zarabia milion ??

Anulaa lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro dzieki za inf... musze zglebic ten temat :)

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że podajemy aparatce nasze numery tel by dala kurierów by ten do nas dzwonił jak bedzue jechał...

• anet Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane
    ale naskrobałyście;)
    Madalena fajnie, że remont idzie ku końcowi, jak jest już kuchnia to najważniejsze :) będziesz miała teraz trochę więcej czasu dla siebie, jak to ogarniesz tzn te pudła ;) ale za to czas szybciej ci zleci:)
    ostatnio mi m powiedział, że dobre żony nie rodzą w weekend :) alko mu w głowie;)
    rozmarzona oj tak wyjątkowo wczoraj byłam zmęczona, tym bardziej, że byli z małum brzdącem, który był już bardzo marudny hym sama się zdziwiłam, że tak z nim długo siedzą...
    ja dziś od rana miałam wychodne, moja siorka brała udział w zawodach jeździeckich i pojechaliśmy zobaczyć, pogoda piękna, pod górami jeszcze piękniej, och jakby mi się tylko ten brzuch nie spinał :/

Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona, dostałam ostatnio Pimafucin krem i Macmiror, został mi cały krem i 4 globulki wiec mój gin stwierdził żeby to wybrała a kremem się smarowała dłużej ;) i wczoraj po jednej i dzisiaj już o wiele lepiej ale w nocy czułam działanie tabletki jakby mi tam wszystko wrzało.. sorki za porownanie.

Magdalena uśmiałam się z pomidorowej : https://www.youtube.com/watch?v=AMpHrX3KhzI

placek kończy się piec, kto chętny na zmywanie??

u mnie dzisiaj obiad z wczoraj mężu dostał do pracy a ja zjadłam w samotności.. krzyż mi wysiadł najchetniej bym się położyła, a tu trzeba pozmywać, pranie skończyć wieszać i wyjsc z psem.. a ja chodze zgieta jak stara babcia;/

Rozmarzona, MadaLena30, moremi lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:51

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Ja po zakupach z mężem. Obiad był od wczoraj więc też jesteśmy już po.
    A jutro jedziemy na obiad do teściów, bo mi się nie chce siedzieć w kuchni. Zaczyna mnie kłuć w szyjce i pachwinach, a mąż ma życzenie żebym urodziła przed 1.11 ;-)

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka, u mnie podobnie. Młody wbija mi nogę non stop w jedno miejsce aż boli. Jak ucisnę to na chwilę zabiera,a potem znów to samo.

Synuś :-)
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado mam to samo uczucie przy Macmirorze

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro łącze się w bólu. Już mnie aż skóra w tym miejscu boli...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez dzis malu bardzo ruchliwy, rozprostowuje nozki na wszystkie strony!!!!!

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona naprawdę mam dni gdzie tylko odbieram Nati że szkoły i nic nie robie. Teraz środa i czwartek nawet na dwór nie wychodziłam - Hihihi
    Szczerze to chyba mi lepiej jak coś robię. Prasowanie robię na siedząco.
    Z mojego nie pieczenia dziś nici. Siostra dzwoniła,że na jutro ciasteczka,bo sprzedała 40 sztuk i dwa ciasta. Odpoczne na porodowce :)
    Ciasto na ciasteczka już się chłodzi i na szarlotkę również. Teraz wracam do prasowania- już zapomniałam jaką to mi frajdę sprawia prasowanie takich mikro ubranek.
    Nati lekcji ciąg dalszy. Jak w domu ucichlo i nic nie wierca,to sąsiad przyjechał i coś tnie. Dobrze,że te remonty przed narodzinami Alicji

Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado, to dobrze,ze mialas jakies leki w domu i sie poratowalas :)
    Sama o kupnie globulek myslalam,ale poczekam juz do pond i moze przejdzie po samej masci calkowicie bo nie usmiecha mi sie teraz jeszcze pchac globulki.
    Tez nie lubie pozniej tego uczucia,ze cos tam tkwi,ze tak powiem :)

Ja zrobilam sobie dzien lenistwa moj organizm jest jakis wykonczony.
    Wstawilam jeszcze jedna ture prania,ale to tylko firany bo juz tego wymagaly.
    Lozeczko wczoraj po dlugim zwlekaniu udalo sie ubrac to moze i jutro w koncu zbiore sie i powyparzam wszystko :)

Tesciowa znowu dzisiaj sie dobijala na komorke,a dzwonila dwa dni temu (ja nie odebralam to moj byl zmuszony),wiec ponownie nie odebralam.
    Jakos nie mam ochoty rozmawiac tym bardziej jak juz jestem na koncowce i tak ciezko.
    Chcialabym w spokoju dotrwac,a nie jakas presje tu na mnie usiluja chyba wywolac.

Jestes juz z nami :)
  • MMartaa Ekspertka

Wysłany: 24 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!:) dziewczyny przepraszam , że zaśmiecam ale mam pytanko z innej beczki..
    może mi ktoś podpowie w kwesto szafy do sypialni.
    Czy ta szafa jest naprawdę taka brzydka?? mężowi się nie podoba, a każdy Pan , który przychodzi na pomiar pyta: czy ta szafa naprawdę się Pani podoba? taki starodawny styl , takich zdobionych już się nie robi.. :(
    http://www.homebook.pl/inspiracje/sypialnia/115623_modna-sypialnia-sypialnia-styl-skandynawski

moremi, Galaretka lubią tę wiadomość

3i49io4pumnm9gni.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado no wiesz co??? Moja pomidorowa jest wysmienita bez plynu do naczyn ;)

A na zmywanie sie nie pisze za to na placek owszem :)

Ok ide rusze dupke i usmaze kotlety ale nie schabowe, jutro bedzie pomidorowa z mielonymi dla odmiany :)

Dostalam zapro na wieczor od kolezanki i z chcecia bym pijechala ale moj maz dalej twierdzi ze idziemy sprzatac...

Buffy ja juz podalam Aparatce swoj nr tel. I adres zmienilam bo pewnie zanim paczka wyjdzie to sie przeprowadze...
    Radze zebyscie tez podaly... i moze niech ten adres drukowanymi literami napisze to wtedy nie beda mieli problemu z rozczytaniem.

mikado lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, u mnie od rana intensywnie najpierw pojechałam na pobranie wymazu i ostatecznie zrezygnowalam przypomnialam sobie czemu nie robie badań na olszańskiej istne Kongo, spieszylismy się więc zrobię w tygodniu gdzie indziej byliśmy na warsztatach mama wie, w sumie to bez szału prezenty też kiepskie, ale coś tam nam pewnie zostanie jak się skończyły to się zrobiło ładnie i poszliśmy na obiad do włoskiej knajpki w której do tej pory nigdy nie było miejsca, potem spacerek na plantach i park Jordana pogoda przepiękna :-) dopiero dotarłam do domu :-)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMartaa wrote:
    hej!:) dziewczyny przepraszam , że zaśmiecam ale mam pytanko z innej beczki..
    może mi ktoś podpowie w kwesto szafy do sypialni.
    Czy ta szafa jest naprawdę taka brzydka?? mężowi się nie podoba, a każdy Pan , który przychodzi na pomiar pyta: czy ta szafa naprawdę się Pani podoba? taki starodawny styl , takich zdobionych już się nie robi.. :(
    http://www.homebook.pl/inspiracje/sypialnia/115623_modna-sypialnia-sypialnia-styl-skandynawski

mnie sie podoba, pytanie jak pasuje do reszty;)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam lenia, ale stwierdziłam, że skoro jutro jedziemy na obiad do teściów to upiekę ciasto a'la piernik :-D
    Coś mnie nosi i mała coraz niżej się rozciąga ;-)

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też kupił żelki...od wczoraj mam na nie smak...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
‹‹ 1679 1680 1681 1682 1683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ