Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam kulki gejszy do tej pory się nie przydały Ale myślę ze po porodzie będą w sam raz :p
Oglądamy jakąś komedię romantyczną i w końcu mi dobrze mąż w domu wyplakalam mu się w rękaw i trochę lepiej..Paolka_25, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitaja wrote:Ja wypralam fotelik,bo mi smierdzial nowoscia i ja uwielbiam prac- zdanie mojego meza
mam spiworek ktory ma wyciecia na pasy do fotelika ! U nas sa takie zimy ze ja oprucz kombinezony musze miec spiworek a nawet i na to kocyk. Mala ja tez mam dzis zmeczenie materialu juz zaczynam miec dosc wszystkiego wiem ,ze zatesknie jeszcze za brzuszkiem,ale juz mi jest zle i nie dobrze ;-( dzis mamy 37tyd0d ,czyli 38tydzien z checia moge rodzic w nastepnym tygodniu
A jaki masz fotelik? Moze przypadkiem Maxi Cosi Cabrio fix? Wlozylam spiworek (tez MC) i na to wkladke dla noworodka i tak sie zastanawiam czy przy spiworku tez sie jej uzywa? Bo jednak pod spodem nue ma idealnie rownej powierzchni.
Czy mialas problemy ze zdjeciem i zalozeniem tapicerki?
Ps.Galaretko pytania tez do Ciebie:D chodzi o spiworek bez nogWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:54
-
Hean tak mam akurat ten nie bede uzywac przy spiworku tej nakladki raczej, bo glowka malucha bedzie bardzo scisnieta tak mi siewydaje,ze wystarczy spiworek bez nakladki bo jeszcze do tego dojdzie czapka chyba ze mlody bedzie w samym kombinezonie to wtedy wsadze nakladke, ale to wyjdzie w praktyce.Powiem Ci,ze troche sie nawkurzalam przy sciaganiu , ale gorzej bylo z zakladaniem spowrotem maz musial interweniowacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Oki, no bo wlasnie rozkmniniam czy ta nakladke wkladac, pewnie do szpitala maz ja wezmie i ocenimy czy ja zakladac czy nie, bo po wlozeniu tego spiworka mam podobne odczucia:)
Ja sie zastanawiam czy prac ten pokrowiec, bo i tak dziecko bezposrednio nie bedzie dotykac (bo albo bedzie w spiworku lub mozna polozyc pieluche tetrowa) i boje sie czy bede umiala to zalozyc, bo czytalam na forach, ze da sie to zrobic, tylko sie trzeba nameczyc (tez lubie prac:P). Ew.mozna kupic takie specjalne przescueradlo czy taka frotte nakladke, tylko nowa jest droga.
Dzieki za odp. -
A ja nie prałam. Jakoś nawet o tym nie myślałam wcześniej
ale prac nie będę tak czy siak. Fakt, śmierdział na początku nowością, ale juz się wywietrzył, wiec luz. Poza tym nie chcę tak wszystkiego dostosować pod małego, bo jakby się tak chciało, to wszystko by trzeba prac w dziecięcym proszku/płynie.
Zorro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Od kilku dni meczy mnie przeziębienie glownie katar ale jestem jakaś nie do życia W nocymeczy mnie bezsenność a w dzień troche pospie pozalatwiam sprawy na mieście i znów drzemka Meczy mnie już ten remont Mąż skończyl montaż mebli i w poniedzialek montuja nam w kuchni blat zlewozmywak i płytę Bedzue mozna wezwac Pana od szyb na pomiar i kolejne czekanie 4 tyg az zrobią i dopiero oswietlenie Od jutra mąż przenosi sie do małego pokoiku i zostało pomalowanie oraz położenie paneli Ciekawe czy się wyrobimy przed porodem Rozmawiam z córunią żeby jeszcze grzecznie siedziała w "ciepłym baseniku" Rozciąga się na wszystkie mozliwe strony aż momentami boli. Wieczorami chodzę już jak kaczka i wtedy najchętniej chciałabym zeby była już z nami ale z drugiej strony ta ciąża tak mi szybko zleciała że nie dociera do mnie że to już...rany ale sie rozpisalam o sobie Może Was nie zanudzilam
Ja nie pralam fotelika - zawsze przy buzce kladlam pieluszke flanelowa lub tetrowa
Cieszę się ze mamusie powracaly ze szpitala do domu jeszcze w dwupakach
Widzialam że planowo teraz czas na Buffy -we wtorek bedziemy przeżywać to na forum:) ciekawe czy któraś nad zaskoczy
Przepraszam za czasami brak polskich liter- pisze z telefonuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 00:43
-
Buffy może spróbuj jutro skupić się tylko na milej niedzieli ze swoimi dużymi chłopakami? Podejrzewam ze stres to będzie maksymalny w poniedziałek..
Ja nie biorę nospy bo bol puszcza po pewnym czasie jak się położę. Ale gdy siedzę lub chodze- masakra jakas jakby za ciężko było. Mam nadzieję ze w żaden sposób nie odbija się to na maluszku.
Dziś pol rodziny podziwialo przesuwająca się stopkę Nadulki pod skora i czkawkę ale mieli radochędla mnie to juz normalka a oni cieszyli się na glos fajne to było
-
A mnie była koleżanka z pracy zrobiła niespodziankę i wpadła z chłopakiem, mąż pytał czy będę dzisiaj rodzić bo miał ochotę się napić
właśnie wyszli, ale bardzo ucieszyła mnie ta wizyta.
Buffy wiem, że łatwo mówić ale wszystko będzie dobrze! Pomyśl, że już we wtorek będziesz tulić swoje maleństwoja Ci nawet zazdroszczę, bo ja nie znam dnia ani godziny
a jutro faktycznie powinnaś spędzić fajny dzień z rodzinką, może spacer jakaś kawiarnia?
Paolka _25 -
Paolka dawno nikt tu nie napisał ze ucieszyły go czyjeś odwiedziny
Shibuya wiec przyszlas do nas?
Dziewczyny jak wyglądają skurcze? Ja juz jestem głupia w temacie. Czy to taki bol który nagle ogarnia cały brzuch i nagle puszcza? Coś takiego kojarzę z porodu. A dzis po prostu mnie boli np pol godziny bez przerwy. Bol taki jakby mi się wszystko w środku rozciągało ale dość silny. Albo mocny bol przed okresem -
Jezu chyba dziś taki dzień. W każdej pozycji mi nie wygodnie i brzuch boli, ani leżeć ani siedzieć, jak chodzę to skurcze...a synek cały dzień się wypina i jak nie noga w zebro to poprostu dupke wypina i cały brzuch napięty aż skóra boli...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Mała no taki ból jak na okres tylko czuć bardziej w podbrzuszu no i trwa do max 2 min i puszcza i czuje się ulgę...więc to u ciebie to raczej nie skurcze tylko Mała się tak wypreza, , że aż boli...ja tak dziś mamSynek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za pocieszenie
niestety jutro mąż ma szkolenie, Antek jest u mamy
może wieczorem z mężem skoczymy na jakąś herbatkę/kawę
Z jednej strony super, że to już bedzue koniec ciąży i będę tulic Leona, ale z drugiej ja mam fobie szpitalna - wklucia i samo cięcie brzmi złowrogo...
Oczywiście, że w miarę możliwości wejdę czy tu czy na fb i wam opowiem oraz fote strzeletakże jak się da szykuje się na relacje na żywo :p
Shibuya, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość