Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz co dziś mojej gin raczej nie ma i to mnie dodatkowo stresuje bi na IP przyjął mnie mega brutalny dr jordan - dziewczyny z Krakowa unikajcie go - gbur i bardzo bardzo boleśnie bada. Drugi którego nazwiska nie poznałam na przedoperacyjnej milszy, ale też brutalny i to niech w końcu obali mit, że ginekolog facet jest delikatny - po dziś wiem, że to bullshit.
Poki co obserwują, tętno malucha ok, tylko te skurcze bolą... Czuje ze wody mi dziś odejdą bo mam mokro i to chyba saczenie. Nie wiem czy to nie ci dwaj lekarze nie wywołali mi wilka z lasu tym ostrym gmeraniem w środku -
nick nieaktualnyI jeśli to dziś to moje objawy przedporodowe to zgaga utrzymująca się kilka dni, częsta i lekko rozwolniona defekacja oraz bezsenność z duszności i ogólnym odczuciem niepokoju. A i tuż przed wypadnieciem krwistego czopa ostry ból w dole brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 06:16
-
Ja chodze do babek , jak moge, ale ostatnio badala mnie (nie moja) tez malo przyjemnie. Wsadzila mi chyba cala reke do kregoslupA i mowi no gdzie ma pani ta szyjke. Juz chcialam jej odpowiedziec, ze w dupie.
A jak jest przy cc, moze glupie pytanie; wody tez musza odejsc lub przebijaja pecherz plodowy? Nie zostawia sie go pelnego?
Ze skurczami to indywidualna sprawa, Izulkaa pewnie by mogla duzo napisac, bo ona ma je przez wiekszosc czasu i pisala nieraz, ze nie wie czy rozpozna TE skurcze, a tez ma miec CC. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie śpię od 5.. podczytuje ale dopiero zebralam siłę żeby odpisać.
Buggy spokojnie bedzie dobrzedasz radę trzymam kciuki.. napisz jakie to te skurcze pogodowe jak masz siłę
Mnie od piątej męczą dziwne rzeczy przez które spać nie mogę... Leżeć w żadnej pozycji nie mogę bo mi wszystko dretwiejr i słabo się robi jakbym miała zrmdlec. Siedzieć też ledwo najlepiej mi stać i brzuch ciągnie ale nie jak na okres trochę inaczej.. męża obudziłam rozmasowal kręgosłup ale mam wrażenie że jest gorzej. I czuję spięty brzuch...
Wydaje mi się że młody na jakiś nerw się położył i jak ja się kładę to boli.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikado skurcze na początku były takie jak na okres i krótkie, może 5s co 10-15 min. Teraz mam co 5 min dłuższe i tak jakby mi ktoś macice w pięść ściskal. Nie chodziłam do szkoły rodzenia ale filmy nauczymy mnie ze podczas skurczów naprawdę pomaga wdech-wydech. I skurcz zaczyna się delikatnie a potem przepływa taka fala bólu przez podbrzusze jak na okres ze aż zawijam palce u stóp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy, taka ładna data- musisz ją wykorzystać
Ale niespodziankaJa sobie smacznie spałam, niczego nieświadoma,a tu Ci Leon taki numer na dwa dni przed cesarką wywinął
Trzymaj się i opisuj co u Ciebie! Chętnie poczytamy co nas niebawem czekaBuffy, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny