X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym, zobacz jak czujnosc dziewczyn zostala uspiona (doslownie) i jestes skazana poki co, tylko na moje posty;)
    Halo listopadowki wstawac!!

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co dziś mojej gin raczej nie ma i to mnie dodatkowo stresuje bi na IP przyjął mnie mega brutalny dr jordan - dziewczyny z Krakowa unikajcie go - gbur i bardzo bardzo boleśnie bada. Drugi którego nazwiska nie poznałam na przedoperacyjnej milszy, ale też brutalny i to niech w końcu obali mit, że ginekolog facet jest delikatny - po dziś wiem, że to bullshit.

Poki co obserwują, tętno malucha ok, tylko te skurcze bolą... Czuje ze wody mi dziś odejdą bo mam mokro i to chyba saczenie. Nie wiem czy to nie ci dwaj lekarze nie wywołali mi wilka z lasu tym ostrym gmeraniem w środku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeśli to dziś to moje objawy przedporodowe to zgaga utrzymująca się kilka dni, częsta i lekko rozwolniona defekacja oraz bezsenność z duszności i ogólnym odczuciem niepokoju. A i tuż przed wypadnieciem krwistego czopa ostry ból w dole brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 06:16

• haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodze do babek , jak moge, ale ostatnio badala mnie (nie moja) tez malo przyjemnie. Wsadzila mi chyba cala reke do kregoslupA i mowi no gdzie ma pani ta szyjke. Juz chcialam jej odpowiedziec, ze w dupie.
    A jak jest przy cc, moze glupie pytanie; wody tez musza odejsc lub przebijaja pecherz plodowy? Nie zostawia sie go pelnego?
    Ze skurczami to indywidualna sprawa, Izulkaa pewnie by mogla duzo napisac, bo ona ma je przez wiekszosc czasu i pisala nieraz, ze nie wie czy rozpozna TE skurcze, a tez ma miec CC.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez miałam skurcze ale te porodowe to jednak hardkor przy tamtych :)
    Nie mam pojęcia jak to będzie przy cc, póki co jest ze mną położna jedynie

• haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy czop Ci wypadl?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 2 w nocy :)

• mikado Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie śpię od 5.. podczytuje ale dopiero zebralam siłę żeby odpisać.
    Buggy spokojnie bedzie dobrze :) dasz radę trzymam kciuki.. napisz jakie to te skurcze pogodowe jak masz siłę :)

Mnie od piątej męczą dziwne rzeczy przez które spać nie mogę... Leżeć w żadnej pozycji nie mogę bo mi wszystko dretwiejr i słabo się robi jakbym miała zrmdlec. Siedzieć też ledwo najlepiej mi stać i brzuch ciągnie ale nie jak na okres trochę inaczej.. męża obudziłam rozmasowal kręgosłup ale mam wrażenie że jest gorzej. I czuję spięty brzuch...
    Wydaje mi się że młody na jakiś nerw się położył i jak ja się kładę to boli..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abstrahujac, ze bedziesz miec cc, jestes przypadkiem, ze od odejscia czopa dosc sprawnie postepuje akcja:) tez tak bym chciala

Buffy lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak to cholerstwo boli :p

• mikado Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty masz siłę jeszcze pisać. Podziwiam. Mi ginekolog mówił że to tak boli ze króla nie dam i słowa nie powiem..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado skurcze na początku były takie jak na okres i krótkie, może 5s co 10-15 min. Teraz mam co 5 min dłuższe i tak jakby mi ktoś macice w pięść ściskal. Nie chodziłam do szkoły rodzenia ale filmy nauczymy mnie ze podczas skurczów naprawdę pomaga wdech-wydech. I skurcz zaczyna się delikatnie a potem przepływa taka fala bólu przez podbrzusze jak na okres ze aż zawijam palce u stóp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze się rozpraszać bo inaczej to bym tu zaczęła za bardzo panikować :) między skurczami jest ok, a jak łapie skurcz to jest tragedia.

• haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy, ten Twoj syn po prostu nie chce, zebys spelnila dzis swoj obywatelski obowiazek:P
    Przypadek? Nie sadze :D

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest apolityczny po matce :D

haen, moremi, Kitaja lubią tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy, taka ładna data- musisz ją wykorzystać :-D

Ale niespodzianka :-) Ja sobie smacznie spałam, niczego nieświadoma,a tu Ci Leon taki numer na dwa dni przed cesarką wywinął :-)
    Trzymaj się i opisuj co u Ciebie! Chętnie poczytamy co nas niebawem czeka :-)

Buffy, moremi lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie fajnie jak urodzi się w moje imieniny :p

moremi lubi tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj masz imieniny? :-D

A ten prześliczny króliczek w awatarku to jeden z Twoich prywatnych? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dziś święto mego imienia, hehe :p

Niestety nie, chi ale z netu, moje mogłyby nie chcieć tak ładnie w ubranku zapozowac :)

• Zorro Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego, uśmiechu każdego dnia :-)

Cos mi sie wydaje,ze dzis dostaniesz najlepszy prezent imieninowy ever :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 07:11

Buffy, moremi, Kitaja lubią tę wiadomość

‹‹ 1683 1684 1685 1686 1687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ