Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj odetchnelam, bo moje cisnienie sie zaczelo normowac:) ta dodatkowa dawka i w ogole przyjmowanie co 8h lekow (z budzikiem w telefonue:P) spowodowalo, ze sie ladnie wyrownalo i nie mam od wczoraj skokow:)
Jestem dobrej mysli i wierze, ze tak dalej tak bedzie, bo juz dawno nie mialam kilku pomiarow pod rzad z tak dobrymi wynikami.Cebulka, Molcia, izulkaa, MadaLena30, Zorro, moremi, Kitaja, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Haen przyjmowanie lekow o odpowiednich porach i o odpowiednich przerwach pomiedzy niektorymi to wazna sprawa. Dopiero wtedy dzialaja prawidlowo,dobrze ze ta lekarka powiedziala Ci jak masz je brac prawidlowo.
A ja jestem glodna a meZu sie kreci i sniadanie jeszcze nie gotowe...
Zastanawiam sie czy dostane sie na to usg,ale stwierdzilismy ze sie przejedziemy bo i tak zakupy trzeba zrobic. Fajnie by bylo gdyby sie udalo !!!
U Buffy pewnie akcja w toku...haen lubi tę wiadomość
-
Buffy wszystkiego najlepszego i powodzenia! !!
Z jednej strony mysle ze to dobrze ze planowane cc poprzedza jakaś akcja porodowa, bo to znaczy ze maluch sie szykuje na wyjscie, moze nie ma takiego szoku ze go znienacka wyjmuja no i mniejszy problem z laktacja podobno:) super!!! Czekamy na wiesci:)
Ja dzis cala noc przespalam jak zabita, nawet bez siku!!!! Jeszcze tak nie mialam, chyba ta chorobe odsypialam.. -
Ojej Buffy co z niespodzianka z rana!! Chyba faktycznie zajęli się Tobą
życzę wszystkiego najwspanialszego!!
Modliszka może Twoje objawy przepowiadają, że będziesz następna?
U mnie noc przespana i nawet cieszy mnie ta dodatkowa godzina
teraz już śniadanko zjedzone i rosół wstawiony i pachnie nim
Tylko od rana coś mi bardzo mokro. Ale nie czuję jakby to wody tylko tak dużo takiej rzadkiej białej wydzieliny po nogach cieknie.
no i u mnie wczoraj seksy byłymoże dlatego tak dobrze mi się spało?
Ginger a u Ciebie jak?
Paolka _25 -
Buffy co ja czytam?! Ileż to czekają z decyzja kurcze ty miałaś mieć cc ciac i to juz! Ok nie nakrecam mam nadzieje ze Leonek leży juz obok ciebie
kciuki trzymam aż mam mokre rece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:59
-
Bry
Buffy, wszystkiego najlepszego z okazji imieninładną datę wybrał synek na przywitanie świata
Mój złośliwiec pewnie 1 wyjdzie
Haen, moje koty jak tylko rozstawilismy łóżeczko, to uznały, że jest ichna razie nie ma pościeli, ale jak juz będzie, to kocem zascielimy, żeby sierści nie zostawiały.
haen lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMi się dziecko obsunelo...juz ne bawi się tak jak zawsze bawi się w dole brzucha i dupcia tez niżej, i pachwiny mi tańczą
chce juz jutro bo jedziemy na ktg i zobaczymy co u malucha , 26.10 hmmm ...niezła data na urodziny
Głową mnie boli i spać mi się chce....jakby nie to skacząc ciśnienie kawa byłaby juz w użyciu.moremi lubi tę wiadomość
-
Też co chwile wchodzę i sprawdzam czy Buffy napisała;)
Paolka były Seksy były;) ale żeby to coś dało to nie bardzo. Coś ta oksytocyna mego męża nie działa na mnie
Jutro wizyta jestem juz tak ciekawa co tam się dzieje. -
Aaaa buffy co ja czytam z rana,mam nadzieje ze juz jestes po i tulisz malego Leona
wszystkiego dobrego dla Ciebie w okazji imienin,no a najpiekniejszy prezent pewnie lezy obok Ciebie
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
U mnie ciezka noc,plecy i pachwiny tak mnie bolaly,ze o 4ej obudzilam meza cala zaryczana,wzielam prysznic i polewalam plecy troszke cieplejsza wody i Bogu dzieki troche pomoglo potem ratowalam sie termoforem i zasnelam i spalam az do 10:-) i mialam glupia faze,ze wody mi sie sacza,ale to dosc duze ilosci takiej wodnistej mlecznej wydzieliny(sory za szczegoly) czy wy te ja macie?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan