Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu odpisze zachwilke tylko mała przewinę a tego nie cierpi i nakarmie tak to jest jak jest fb i belly i wszystkich nie ma wiec trZeba pisać tu i tu aż ciężko się odnaleźć
-
Buffy gratulacje!!! A jeszcze wczoraj pisałam ciekawe czy ktoś Cię uprzedzi hehe Sama siebie uprzedzilas:D Piekny prezent imieninowy:) Wszystkiego najlepszego!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:50
Buffy, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
BUFFY największe gratulacje!!! Niesamowite uczucie, prawda, mąż był z Tobą na sali?
tul swojego skarba mocno..
SKARB nam mała tez daje popalićile Nikolka waży? Buziaki dla was:*
Dziewczyny.. jakie to jest niesamowite.. zaraz wszystkie będziemy juz miały swoje pociechy kolo siebie.. a dopiero zaczynaliśmy wątek w 4-5 tygodniu ciąży.. nasza mała nocą sie rozgląda a w dzien spi pięknieogolnie budzi sie co 3 godzinki.. pięknie. Raz tylko brzuszek bolał, bo przez niewiedzę zjadłam kilka plasterkow ogórka..
Nieraz ciężko mu bylo chodzic z brzuchem ale zdarza mi sie tęsknić czasem za ruszającym sie brzuchem:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e503dd45631d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f130d8fb4bc.jpgKitaja, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, ParasOlka:), haen, MadaLena30, Micia, Shibuya, Galaretka, Buffy, moremi, biedroneczka1910, Paolka_25, monia35, Aga_502, justa1234, Cebulka, MW26, natali101, Ginger84, mikado, perelka89, szczesciara25, Ona_89', Zorro, agulla03, Marta1986, Nymeria, Paaula84 lubią tę wiadomość
-
Buffy gratulacje
dzielna mama,oj napewno to magiczna chwila usłyszeć swoje maleństwo pierwszy raz, odpoczywaj teraz, i napisz nam więcej jak bedziesz sie lepiej czula ,ecioteczki witają na świecie Leona
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Madzia cudna córeczka
SKARB rozpływam sie na widok zdjecja mojej synowej, a narzeczony mocniej w brzuchu kopie
No dobra która następna do porodu ??
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Madzia, slicznosci male
Tata pewnie tez zakochany po uszy?
Natali, tez ostatnio wzielam sie za gofry i na tym sie skonczylo,ze tyl jakos nie dopiekal.
Moj oczywiscie nie pogardzil i zjadl,a ja stwierdzilam,ze nie bede ryzykowala czy to nie jest po czesci surowe.
W ten oto sposob obeszlam sie smakiem, no ale coz troszke nam ta gofrownica sluzyla
Trzasnelam na obiad karkowe w sosie i ziemniaki choc ja nie lubie,wiec cos innego sobie zorganizuje,ale moj za to uwielbia.Jestes juz z nami