Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Buffy wrzuciła na ogólnego fb zdjęcie synka
wybacz buffy nie mogłam się powstrzymać, SLICZNOSCI!!!!
wspólnie stwierdziliśmy w domu ze jestem toksyczna wiec idziemy na ciacho do kawiarni rozładować napiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:27
Buffy, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/1eacba924d0f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e049e431be4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:33
Micia, Kitaja, Shibuya, haen, moremi, Molcia, biedroneczka1910, Paolka_25, Sajgonara, Aga_502, monia35, Rozmarzona, justa1234, MW26, natali101, lula.91, Ginger84, perelka89, Mandi :), szczesciara25, villemo_gbm, Ona_89', Mala_Czarna_89, Zorro, MadaLena30, agulla03, Nymeria, Paaula84, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Buffy gratulacje,ale Leon zrobil mamie niespodzianke i prezent
A ja mam ogolnie mily dzien mimo pogody i w chwili obecnj focha mojego meza bo zazyczylam sobie jechac na kawe do kolezanki a on czywiscie ma tysiac planow ale nie pomysli ze ja tez bym chciala chodz na chwile zmienc otoczenie... No nic juz jedziemy !
Bylismy na tych wqrsztatach maz przeszedl kurs udzielania pierwszej pomocy byl pokaz kapieli noworodka wygralam "plyte do zjedzenia" i mialam usg. Hania nawet pokazala slodkiego buziaczka, lekarz powiedzial ze wszystko jest ok a waga malutkiej to 2976g OMG 800g w 3,5 tg przybrala ...
Buffy, moremi, Galaretka, Zorro, Mala_Czarna_89, Paaula84 lubią tę wiadomość
-
Sliczne dzieciatka
)
A wlasnie apropo diety podczas karmienia, nawet ogorka nie wolno?
To co wolno? -
Buffy ale słodkie foto a Leon, forumowy przystojniak
nabieraj sił i odpoczywaj :-*
Buffy lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Skarb, a nie mozesz spokojnie ze swoją teściową pogadać? Moja wymysliła, ze na tydzien przyjedzie po urodzinach małego, na dodatek powiedziała ciotce, że jej na chrzciny nie zaprosimy
ale udało się nam odkręcić wszystko bez większych spięć. Moze lepiej teraz powiedzieć tesciowej, że planujecie chrzciny na wiosnę, a nie teraz i dlaczego. Inaczej faktycznie cała rodzina się Wam zleci na 22 listopada. I pewnie pretensje będą mieli do Was, że nie uprzedziliscie.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
u nas tata zakochany po uszy..
z tym,że miał ją tylko ze dwa razy na rękach.. od dziś dopiero zaczyna nadrabiać ten czas.. odkąd wrociliśmy ze szpitala to miał gorączke, jelitówke i w ogole.. teście to samo i moi rodzice.. no tragedia... ;|
ANULA no wlasnie.. myslalam ze bede mogła jeść prawie wszystko.. a tu mała nasza jest tak wrażliwa ze nic nie mogę.. wczoraj spróbowałam mały kawałek sernika i ona to odczuła... także u mnie to jest dieta cud.. po tygodniu od cesarki prawie brzucha nie mam, a przed ciążą miałam.. został mi odrętwiały jeszcze dół brzucha, pełno siniaków i wrażliwa na ruch gojąca się blizna po cięciu.. jak narazie jadłam rybę na parze albo smażoną w folii, kurczaka z marchewką na parze, biszkopty, herbatniki, jabłka np z ryżem i jogurtem naturalnym, chudą szynkę z kurczaka.. i tak powoli wprowadzam nowe rzeczy.. -
Buffy gratuluję
ale cudownie! Aż mi świeczki w oczach stanęły jak napisałaś o pierwszym Waszym rozpłakaniu... zaraz pomyślałam, jak to będzie u mnie, przeczytałam mężowi posta a on mówi, a jak ja się rozpłaczę z wami? To popłaczemy sobie w trójkę
Madziaam rośnie nam kolejna forumowa Ślicznotka
U mnie już po gościach. Mam dzisiaj skurcze. Mąż znowu każe leżeć i odpoczywać. Nawet goście szybko się od nas zebrali i mąż po nich posprzątał :-o aż dziwne... :pBuffy, Micia lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Odpoczywajcie jak najwięcej, naprawdę.. jeszcze sie nacieszymy malenstwami, tyle przed nami lat:D nic nas nie ominie, wszystko przed nami..
Hean dalej biorę leki bo ciągle mam wysokie ciśnienie.. a jak twoje? Nie mam za bardzo czasu nawet ostatnio poczytac wiec nie jestem w temacie.. bierzesz leki?
Mimo ze naprawdę się nacierpialam kilka dni przy porodzie to zazdroszczę wam ze ten moment narodzin jest przed wami jeszcze.. jak tylko pomyślę o tym momencie to odrazu płacze.. takiej hustawki hormonalnej to ja w ciąży nie miałam, wszystko mnie rozczula.. az moj tz przeprowadził ze mną rozmowę czy ja aby napewno jestem szczęśliwa bo co chwild płacze..Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Buffy,sliczna rodzinka w komplecie ze Skarbem po srodku
A mi sie wydaje,ze jakos do tej pory malo nas sie wyrwalo do rodzenia jak na tak daleka date
Pewnie bedzie taki moment,ze jedna po drugiej bedzie trafiala na porodowe hihi.
Ojj przede mna jeszcze depilacja nog przed jutrzejsza wizyta,alez mi sie nie chce.
Mezu bedzie to godzine robil bo chce byc dokladny choc i tak nieraz gdzies niedociagnie
Troche mnie juz wkurza bo kolejny dzien siedzi na lapku i cos ustawia bo mu sie zrypalo.
Zamiast spedzic z nami ten czas to kolejny dzien w dupe i od jutra z powrotem do roboty eh.
Nawet sie nie odzywam bo nie mam sily sie denerwowac.
Buffy lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja w ciazy mam niewiele hormonalnych jazd i boje sie, ze po porodzie to wszystko uderzy ze zdwojona sila:/
Cisnienie przy braniu tab. 3x1 sue unormowalo:) jutro ide na ktg, podpytam sie lekarki czy plan z pt jest dalej aktualny, ale u mnie ponad 3 tygodnie do porodu zostaly, wiec nawet jak teraz mi cos powiedza, to jeszcze jest dosc duzo czasu, ze sytuacja moze sie odmienic:)
Ps.Twoja coreczka wyglada tak dorosle na zdjeciu:) -
Cioteczki dzisiaj skończyłam miesiąc
Przeskoczyłyśmy już o jeden rozmiar i zakładamy już 56waga też poszła w górę ok 3kg
Było zdjęcie i już nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:38
Buffy, monia35, Cebulka, Micia, MW26, Rozmarzona, Kitaja, natali101, Ginger84, mikado, moremi, haen, perelka89, biedroneczka1910, izulkaa, villemo_gbm, Ona_89', Zorro, Marta1986, MadaLena30, Mala_Czarna_89, Shibuya, agulla03, Paolka_25, justa1234, Nymeria, Paaula84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy gratulacje super ze jestescie juz razem☺ teraz tylko do przodu ☺ ja wlasnie wrocilam z wychodnego wybralismy sie na obiad do restauracji z przyjaciolmi mmmm takie pysznosci ☺ jedyne co mnie wkurzalo to ze nie moge zalozyc super sukieni i obcasow tak jak to sie powinno uczynic w takiej sytuacji ale juz niedlugo chyba jakos zleci mala dziewczyny obstawiaja na ciebie☺ ginger to wczorajszy wieczor sie udal- zazdro