X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka wrote:
    Buffy gratulacje! Leon przystojniak...odpoczywaj. Na noc już dostaniesz Małego pod opiekę czy dopiero rano? No i jak przezylas te igly? Nie było tak źle pewnie...
    Rano, jednak mimo wszystko wykorzystaj te możliwość spokojnego snu :) przeżyłam igły, zespół był naprawdę miły i rzeczowy stąd nie mam traumy :) o teraz bol jest do zniesienia :)

moremi, monia35 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po cc podkłady tez się przydają, leci duuuuuzo z macicy

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeśli tylko będzie planowo cc to będzie popołudniu więc Małego dostanę dopiero rano...u mnie jakoś strasznie nie leciało. Zobaczysz jutro już będzie spoko...ale będzie bardziej boleć bo pewnie po dobie odstawia przeciwbólowe i zostanie tylko paracetamol, ale dasz radę. Dla Leona będziesz się razno zrywać z łóżka...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • haen Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my pojezdzilismy meblami po sypialni i mamy i komode i kolyske i fotel. Lozko zmienilo miejsce i oby sie dobrze spalo, bo juz kiedys probowalismy w takim ulozeniu i feng shui nie gralo:P teraz nawet jak leze, to cos mi nie pasuje, ale zakladajac kp tak bylloby bardzo wygodnie.
    I wybralam obrazki/grafiki nad komode, zeby sciana jakiegos ciepla nabrala, dziewczyna napisala, ze mozna je wydrukowac w kazdym formacie i milczy:/ wkurza mnie to, bo jak sie nie da, to trudno, tylko chcialabym wiedziec co i jak.
    Aaa i co ja bede robic teraz?:(

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja we wtorek zobaczę swoją gwiazdę na usg. Rano ktg,a 13;20 usg. Ostatni raz widziałam ją w sierpniu i miała niecałe 800 gram.

Dziewczyny piękne te Wasze dzidzie. Dużo zdrówka dla dzieci,a dla Was dużo cierpliwości

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy gratulacje !! Zbierajcie teraz siły póki masz możliwość to śpij :)

Cisnienie mi się wyrównalo po wizycie na ip ale zbyt szalowo to się nie czuję..przynajmniej wiem że u małego wszystko ok ktg w normi e skurczu brak mimo bólu brzucha przy podłączeniu. Waga 2360g a moja szynką od czwartku skrocila się 5 mm.. w końcu zaczęła się skracać :p

Z tymi chrzcinami to nieźle pojechała dobrze ze nam się nikt nie wtrąca. Ale ja na waszym miejscu ztobilabym awanturę. Bo to wy planujecie i pewnie wy za to placici a skoro oni tacy mądrzy to bym skwitowala krótko ze skoro to ich zaplanowaną imprezą to niech sobie za nią zapłacą...

Rwie mnie całe spojenie lonowe jak chodzę albo się przekrecam.. jak nie urok to sr...A....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:06

Buffy lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:49

Buffy, MadaLena30, ParasOlka:), Nymeria, moremi lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali bardzo ladny zestaw :)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie mogę otworzyć...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy, gratuluję Ci Kochana! :* śliczny, duży chłopak. Taka niespodzianka no :) ach, czytając takie wiadomości jeszcze bardziej sama bym już chciała to przeżyć :D

Buffy lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali a napisz jeszcze gdzie upolowalas ten zestaw?

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wrocilismy mąż był głosować byliśmy u teściów tak nie planowanie ale fajnie posmialismy się i na cmentarzu z mojej strony bo nie wiadomo czy doczekamy teraz jem kwaśne żelki ;p Adaś dziś szaleje i mnie uciska ;)) mój M powiedział Buffy że masz pięknego syna !:)

Buffy, Paolka_25 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny synuś buffy. Podobny mi sir wydaje do taty :)

Moja cora chyba się obniżyła bo czuje ja bardzo w miednicy
    Goście poszli a ja padam ...
    Mąż mnie wkurza bo zamiast siedzieć z nami teraz jak najwięcej póki jedtedmy w 2 żeby wykorzystać ten czas,to ten siedzi na kompie.,bo jak to twierdzi jak sid mama urodzi to nie bedzie tyle mogl siedziec. Jak syty ma zrozumieć głodnego ?

Buffy lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulka, skad ja to znam konkurowanie z lapkiem..
    Fakt duzo waznych rzeczy tez sprawdza i czyta,ale mnie to irytuje bo ile mozna.
    Jednak dzisiaj do malej spiny doszlo przez lapka,ale nie rozkrecalam tematu.
    Pozniej Mezu sie przymilal,wiec moze zrozumial na chwile.
    Cos mu sie kitrasi w ustawieniach i przez to sie wkurzal.

Jestes juz z nami :)
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA wiadomo co z Aparatka?;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za mile słowa :) w sumie życzę wam równie szybkiej akcji jak u mnie :) czop, skurcze, saczenie wód i hop dziecko jest na świecie :) u mnie z pomocą cc, ale wy SN dacie rade :)

Ona_89', szczesciara25, haen, MW26, Mala_Czarna_89, Kitaja, mikado, agulla03, perelka89, Nymeria, moremi, Micia lubią tę wiadomość

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślałam że kolejna rozpakuje się izulkaa, a tu aparatka i Buffy poszły na pierwszy rzut:) robi nam się tu porodowka online, fajnie że dajecie rade pisać między skurczami :p

BUFFY wielkie gratulacje, piekny prezent imieninowy :)

Madziam, córeczka sliczna, ale nie zalapalam jak ma na imię?

Buffy, izulkaa lubią tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy, super! Gratulacje :-D

Buffy lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona moj oczywiście nie widzi nic złego bo chce się,nasiedziec póki moze..
    Ale ja bym,chciała teraz posiedziec z nim póki Malej nie ma .... Faceci..

Buffy ty się prześpij moze cos ;) powiedz mi, co ile mialad skurcze jak zrobili cc? Z ciekawości pytam jak bym musiała dlugo czekać zanim akcja się rozwinie :P

Ona o ty ! :P ja juz mogę rodzic, ale moja sie nie może zdecydować.. Czuje ze zrobi jeszcze niespodziankę mamie i tacie,i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :P bo baaaardzo lubi się droczyć z nami :P

Ona_89' lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Rozmarzona moj oczywiście nie widzi nic złego bo chce się,nasiedziec póki moze..
    Ale ja bym,chciała teraz posiedziec z nim póki Malej nie ma .... Faceci..

Buffy ty się prześpij moze cos ;) powiedz mi, co ile mialad skurcze jak zrobili cc? Z ciekawości pytam jak bym musiała dlugo czekać zanim akcja się rozwinie :P

Ona o ty ! :P ja juz mogę rodzic, ale moja sie nie może zdecydować.. Czuje ze zrobi jeszcze niespodziankę mamie i tacie,i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :P bo baaaardzo lubi się droczyć z nami :P

Juz spałam i teraz mi się nie chce, poza tym co będę w nocy robić :p
    Wiesz co, o przebiegu wszystkiego u mnie napisze w oddzielnym poście jak nabiorą więcej siły na pisanie elaboratu :) ale generalnie doszłam do regularnych i intensywnych i długich skurczów co 3 minuty :)

izulkaa, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 1689 1690 1691 1692 1693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ