Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam straszny ucisk na pęcherz do toalety latam co 20min chyba nocnik postawie przed łóżkiem
,macica jest bardzo nisko w sumie mogę oddychać ale zgaga i tak meczy,wzmożona produkcja wydzieliny mam tylko nadzieje,ze to nie infekcja
i ogólnie plecy bolą i mały uciska moje pachwiny ...przepraszam musiałam komuś sie wyżalić
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
No niestety...nie czułam się najlepiej ale jak usłyszałam kwotę to mi sił przybyło...może jak są medyczne wskazania to i tak muszą się zająć ale jak nie ma to albo zaciskamy zeby albo bulimy...mam nadzieję, że w waszych szpitalach jest inaczej...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyCebulka nic nie płacę, tu nie ma opłat za opiekę nad dzieckiem, aż zdziwiłam się, że gdzieś za to pieniądze biorą... Jeżeli jutro nie będę w stanie to tez nie musze brać dziecka, no ale ja bardzo chce juz przy nim robić
oby tylko ciało dało rade
-
Cebulka wrote:Buffy a już pełne czucie masz? Pionizowali Cię po ilu godzinach?
A i jeszcze chciałam zapytać. Czy za opiekę w nocy nad Małym musisz dodatkowo płacić czy tylko w moim szpitalu tak zdzieraja i w drugiej dobie trzeba się samemu zająć dzieckiem w nocy no chyba, że ma się zbędne 400 zl. Nieważne w jakim stanie jest się po cc... -
Izulka juz teraz to ciezko by bylo popsuc mi humor szyjka... bardziej martwilam sie nia 2tyg temu kiedy musialam byc na chodzie biegac po sklepach budowlanych idt... A teraz to lajcik co ma byc to bedzie, to juz skonczony 35 tg. Hania jest duza, mieszkanie skonczone... a jak cos maz sam ogarnie rozpakowanie, pranie prasowanie itd moja mama bylaby zmuszona zrobic...
Lekki spokoj splynal na moja dusze....
Nie zmienia to faktu ze chce donosic ciaze do konca...
A skoro moja szyjka po takich eskapadach, stresie i nerwach dobrze sie trzyma to moze i do grudnia dociagnie
Mala nie hejtuje... dzis rowniez byla grana szarlotka z lodami w Grycanie a do tego mc flurry bo bylo malo loda przy ciachu
Izzulka to co Amelka zdecydowala sie na wyjscie ??
moremi, Mala_Czarna_89, izulkaa, Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam jejuuuu co tu się dzieje!!!!
Buffy gratulacje!!! Super synek!!! Odpoczywajcie sobie, zdrówka dla was, i bierz małego do cycusia niech się przyzwyczaja
W piątek mam spotkanie z położna, jak rodzic, gdzie rodzic, i mini szkole rodzenia mi zrobi, no i oczywiście odbierze mi ten poród. Nie mogę się doczekać, a i ciotka (położna z zawodu) zdecydowała że że mną urodzi więc mega rodzinnie będzie
Dziewczyny śliczne dzieciaczki wasze, calusne, zazdraszczam ale matek jeszcze niech siedzi z dwa tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 23:29
Buffy, Sajgonara, perelka89 lubią tę wiadomość
-
No ja też byłam w szoku jak położna przyszła i spytała czy chciałbym aby na noc dziecko zabrali ale to dodatkowy koszt...aż muszę mojego gin podpuscic i popytać jak to jest, że w innych szpitalach byłoby to nie do pomyślenia...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Mala_Czarna_89 wrote:Hejtujcie ale i tak wam napiszę: zamowilam panna cottę, szarlotkę z lodami i lemoniadę
i mi ulżyło.
Moremi chciałabym ale dzisiaj nic a nic się u mnie nie ruszazresztą byliśmy jeszcze na zakupach i nakupowalismy tyle pyszności ze szkoda byłoby nie zjeść
A u ciebie coś więcej poza tymi bólami co ostatnio?
Ps. Ktoś ostatnio pisał że maz chce kupić pierścionek z brylantem a mój w ramach miłości kupił mi porządnego mopaoczywiście juz przetestowalam sama radość
mi się jakos wydaje, że my razem ruszymy pod koniec tygodnia. Pasuje 30?
U mnie macica wysoko, nic się nie dzieje. Bóle raz na jakiś czas. Taka tam "zabawa".
A ja zrobiłam ciasto z jabłkami, ktore nazywa się salceson. Uwielbiam je
Mąż bardzo romantycznymój podobnie
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Cześć, ja nie śpię od 3,ale nadrabiałam wieczorne wpisy
Dzień minął dość przyjemnie, byliśmy na obiedzie u teściów, później kawa i ciasto. Chciałam męża namówić na seksy, ale on twarda sztuka, boi się czy co? Ale sam chce żebym już urodziła w tym tygodniu,tylko pomóc nic nie chce. -
W nocy snily mi sie? Czy gdzies do mojej swiadomosci dostaly sie szyszki z ryzu preparowanego i przeciez jak ich dzis nie zrobie, to padne:P
https://www.google.pl/search?q=szyszki+z+kr%C3%B3wek&rlz=1CDGOYI_enPL620PL621&hl=pl&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMI9b_E_bjfyAIVpXNyCh38Gg7O#imgrc=AZMHCj8nkPOoTM%3A
Proba klikalnego linka:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 06:59
moremi, perelka89, Rozmarzona, Nymeria lubią tę wiadomość