Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Magda duza ta Hania:) ale fajnie, ze udalo Wam sie zalapac na to usg i warsztaty.
Dla mnie to troszke dziwne... obstawiam jakis bladakie pomiaru... inaczej moze byc ciezko wypchnac takiego klocusia...
Mala tobie tez wrozyli duza Nadie, a ostatnie usg pokazallo ze jest w normie.
Co do szyjki to by sie zgadzalo ma ok 3,73cm ...z tym przynajmniej spokoj... -
Madalena nie chce cie wybijać z dobrego humoru alr wiesz ze szyjka jednym skraca,sir przez miesiąc a drugim,w ciagu kilku godzin ?
wiec nie byla,by. Taka pewna mając nawet dluga szyjke
Buffy no nie,dziwie sie bo pewnie emocje tez swoje robiąmąż z toba dalej i Leonem ?
Pewnie tez tyle trwalo bo moze mieli sale zajęta czy cosMicia lubi tę wiadomość
-
Hejtujcie ale i tak wam napiszę: zamowilam panna cottę, szarlotkę z lodami i lemoniadę
i mi ulżyło.
Moremi chciałabym ale dzisiaj nic a nic się u mnie nie ruszazresztą byliśmy jeszcze na zakupach i nakupowalismy tyle pyszności ze szkoda byłoby nie zjeść
A u ciebie coś więcej poza tymi bólami co ostatnio?
Ps. Ktoś ostatnio pisał że maz chce kupić pierścionek z brylantem a mój w ramach miłości kupił mi porządnego mopaoczywiście juz przetestowalam sama radość
Kitaja, lula.91, natali101, Ona_89', Nymeria, moremi, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzulka trwało to tyle bo robili mi ktg dwa razy zanim podjeli decyzję o cc
i pewnie czekali na rozwinięcie skurczy, bo jednak przy planowanym cc gdyby nic się nie działo to cieliby mnie 27ego
a nikogo nie było dziś do cięć nagłych, mówily położne, że spokojna noc
Męża odesłalam do domu no biedny zmęczony był bardzo, i Leon tez o jedzeniu chciał spać wiec oddałam na salę noworodkówjutro jest też dzień a ja z każdą chwilą jestem mocniejsza
dziś przyznam bez wstydu, że potrzebuje odpocząć
izulkaa, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
-
Buffy należy Ci się odpoczynek, obyś w nocy spała dobrze, spokojnie i bez bólu.
A ciekawe co u naszej Olci i dziewczynek? Dawno nic nie pisała...ktoś? Coś?
Ja zmykam spać, głowa mnie tak napier....a oczy chcą mi z oczodołu wyskoczyć.
A córka Madziaam ma na imię Hania(chyba się nie pomyliłam)
Spokojnej nocy KobietkiPaolka _25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy jak ty chcesz odpocząć to ci muszą neta odciąć
Izulka Paolce (?) odszedł podobny czop i trzyma się dzielniemoże faktycznie te podbarwione krwią zwiastują szybki poród
Też o Olci myślałam na fb też nie odpisujeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 21:47
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie dziś czyści. No i słaba jestem jakoś...
Izulkaa też mam wrażenie, że Mały się niżej zsunal. W ogóle nie mogę siedzieć i bardzo ciężko wstać...i mówię mu ciągle: dziecko nie tędy droga, przez brzuch Cię wyciągną...ale nie słucha coś...Mala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Buffy a już pełne czucie masz? Pionizowali Cię po ilu godzinach?
A i jeszcze chciałam zapytać. Czy za opiekę w nocy nad Małym musisz dodatkowo płacić czy tylko w moim szpitalu tak zdzieraja i w drugiej dobie trzeba się samemu zająć dzieckiem w nocy no chyba, że ma się zbędne 400 zl. Nieważne w jakim stanie jest się po cc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 22:08
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cebulka a co jak kobieta nie jest w stanie sie zajac dzieckiem w drugiej dobie po cc ,bo rożnie to bywa? 400zl chyba oszaleli ....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan