Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie mam zdjecia, ale wczoraj maz szukal kota przed snem po mieszkaniu i gdzie znalazl Laciata? W swiezo zakupionym foteliku, zakopana w spiworku dla Wandy:D
Zorro, MadaLena30, moremi, lula.91, Kitaja, Nymeria, Rozmarzona lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAlbo właśnie nie,chce wyjść i ratowac kraj hahahaBuffy wrote:Jest apolityczny po matce

Buffy kochana walcz dzielnie! A z okazji imienin życzę szybkiego porodu :-*
Mówiłam ,a mówiłam wczoraj ,ze proszę Buffy nie stresować ! O !
Buffy, haen, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy, trzymam mocno kciuki :*
Takie wieści z rana
Moja noc znów beznadziejna. Więcej nie spałam niż spałam. W dodatku ta godzina dłużej była dla mnie godziną więcej meczenia się w łóżku
dopiero jakoś dwie godziny temu trochę pospałam, bo zgaga odpuściła na chwilę. A tak to w nocy latałam jak nie na siku, to na 2
później zgaga tez mnie brutalnie obudziła, bo aż poczułam jak wszystko się dźwiga i myślałam, że się porzygam za przeproszeniem. Juz mi nic na nią nie pomaga. Mleko... Rennie... Nic. Chcę rodzic.
Michaś aktywny, choć buja się trochę bardziej delikatnie. A przynajmniej oszczędzić postanowił w końcu moje żebra. Chciałbym juz go mieć przy sobie. -
nick nieaktualny
-
Buffy no ładnie Ci synek numer wywinol...ale to dla dobra mamusi...nie chciał żebyś się jeszcze 2 dni stresowala...wszystkiego naj i zazdroszczę takiego imieninowego prezentu...trzymamy kciuki za sprawne ręce chirurga i piękne szycie...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Buffy powodzenia :-* myślałam ze zrobia ci szybciej to cc..a oni tak czekają tyle..moze nie chca ci lewatywy robic

Dawaj znać co,i jak
Jakie miałaś rozwarcie ? Szyjka sie skróciła ?
Modliszka u mnie podobnie. Godzina dluzej męczarni..
Haen oj tak, mogę książkę napisać na temat przeróżnych bólów e ciąży
Wczoraj co chwile miałam skurcz.. Najpierw jak zawsze ze tchu brakuje, potem się zamienily w bole jak na okres, a potem kłucia..nie dalo sie wstac, zmienić pozycji..i tak cala noc..zgaga tez mnie nawiedzila
Myślałam jechac na ip ale stwierdziłam ze póki mogę się ruszyć to nie jadę
nie chce znowu leżeć w szpitau
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 08:47

- 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g