Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perelka wrzuce fotke napewno ale dzis dzialam na tel bo kompa zostawilam na tamtym mieszkaniu...
Ale Ci zazdroszcze milego planu dnia!
Tez mysle ze zaplacilabym sporo za profesjonal farbowanie czy uszycie nowego. Sprobuje barwnikami, jak nie wyjdzie to moze cos uszyje ... lub wyrzuce
Pranie rozwiesilam,zmylam kubki zamieszalam w garze i dalej pod koldre... ale len!! -
To ja też ponarzekam na swojego
Segregowalam ostatnio papiery, ale stracilam wene i tak leżały rozłożone kilka dni.
Dzisiaj dostałam śniadanie do łóżka, później kawę i ciastka, a mąż zabrał się za sprzątanie, nastawił pranie, załadował zmywarke. A ja sobie leże i czytam.
Idąc do łazienki zauważyłam, że sprzatnął papiery, więc zapytałam gdzie odłożył dokumentację z ciąży. Okazało się, że wrzucił wszystko do pudła z resztą dokumentów
Jak myslicie - strzelić focha i niech on segreguje, czy samej się tym od początku zająć?Zorro, lula.91 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Izulka mieszkam w kamienicy i za domem mamy oddzielony mały ogródek.
Pogoda faktycznie piękna sama przeniosłam się do słoneczka
jeszcze drewno zrzucał pfff. Obiadu nie gotuje bo nie mam z czego ale jedziemy do ulubionej karczmy.
Paolka przestał mnie traktować jako obiekt seksualny na ostatniej prostej
Perełka Chętnie bym urodziła ale raczej nic z tegozaczynam się nastawiać ze termin mam 8 listopada.
Kiedy siedzę prosto czuje się jakbym coś wielkiego i twardego miała w brzuchu jest mi niewygodnie jakby coś przeszkadzało. Mam nadzieję że corci jest wygodnie
-
Madzia, ja dawno temu farbowałam spodnie i bluzeczkę. Pamiętam,ze tamta farbka była z Reala. Sprawdź skład pokrowca, bo syntetyki często nie chwytają. Moje rzeczy były 100% bawełniane,więc ufarbowały się równomiernie. Na farbce jest często napisane do jakich tkanin i ile saszetek na jaką wagę trzeba zużyć.
Ja to robiłam w pralce no i trzeba ją było pozniej umyć bardzo dokładnie.
Nie wiem czy faktycznie nie opłaca Ci się bardziej uszycie nowego
A u mnie od rana dosyć bolesne skurcze. W żadnym wypadku nie są regularne
Synuś
-
Mikado, mam ten sam problem bo od dwoch dni odczuwam lekkie swedzenie i pieczenie.
Zaczelam jednak od wczoraj sie smarowac clotrimazolum i jest zdecydowanie lepiej,a nawet zapomnialam o dolegliwosciach
W pond wizyta,wiec wstrzymam sie z kupnem globulek.
Moze tez sprobuj zwalczyc ta mascia?
Perelka, ojjj to taki romantyczny dzionek sie zapowiada z milym zakoneczeniem
Udanej randki wiec zycze
Madzia, taki na gotowca jablecznik to w grycanie na cieplo tez podaja z lodami i bita smietana noi polewa jak nie ma warunkow do pieczenia
Sama osobiscie czesto tam na niego chodze
Mala, jak chlopa tyle czasu nie ma,ze pracuje,a na weekend wynajduje sobie zajecia zamiast zajac sie zona to jest dla Ciebie denerwujace?
Mnie to mega wkurza bo zaraz robi sie wieczor i tyle z chlopa pozytku,a czlowiek potem teskni i potrzebuje wiecej czulosci w tej ciazy
Micia, organizm potrzebowal sie zregenerowac po pobycie w szpitalu.
Dobrze,ze sobie odespalas i wypoczelas nalezycie
Moremi, nie ma sie co gniewa jak tyle rzeczy Ci ogarnal
Na pewno sie wkurzylas,ze Ci wszystko rozwalil jak zaczelas sobie ukladac,ale to na pewno nieswiadomie zrobil.
Jeszcze sie tylko obrazi,ze nie doceniasz tego co zrobil od rana bo chlopy tak juz maja
Ja mam dzisiaj dziwny dzien.
Zaczelo sie od tego snu, pozniej jakies dziwne takie uciskanie w brzuchu.
Nie moge sie cos skupic tylko milion mysli naraz i kregoslup mnie lupie.
Niby pospalam,ale jakas zmeczona sie czuje.
Moze w koncu cos sie rusza pomalutku ;/
Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona i jeszcze nie wypada się czepiac bo przecież się stara.. Fakt faktem- trzeba to zrobić.
Zorro ja się pocieszam z każdym takim bólem ze coś tam się dzieje i dzięki temu poród będzie krótszy
Micia w takim razie od dzis nie chce rodzic
W każdym razie od dzis zaczynam macierzyński także tego....
Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Moremi, nie ma co sie fochac, nie zrobil tego specjalnie
Ps. A ty przypadkiem nie jestes z bialego?moremi lubi tę wiadomość
-
Heh ja dzisiaj nie gotuję bo ani ja nie jestem głodna ani mąż
może później sobie "zdrową" pizzę zamówimy
Mała może Tobie nie seksów brakuje, tylko żeby ktoś Cię porządnie wkurzył?oczywiście nie życzę Ci tego. Ale z drugiej strony szkoda, że macierzyński ucieka.
A może jednak Zorro będzie pierwsza? W sumie Alus też już na krawędzidziewczyny róbcie coś bo nudno
Mała a skoro mąż Cię nie chce to może zapytaj Aparatki czy zdążyła to dildo kupić bo jej raczej się już nie przydaha ha ha
Mala_Czarna_89, Buffy lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Dziewczyny ktore czekają na paczki od aparatki - moze ktoras z nia rozmawiala i wie na jakim etapie sa wysylki?
-
nick nieaktualny
-
Rozmarzona ja często nic nie robię tylko leżę
Moje prasowanie uważam za rozpoczęte. Przez godzinę aż 15 pieluch wyprasowalamalbo ktoś dzwoni albo Nati prosi o pomoc w lekcjach. A teraz chwila odpoczynku i body idą pod żelazko.
Obiad dziś teściowa robi. -
Kurde znowu wykasowalam wiadomosc eh
Natali az 15 pieluch naraz?
Ty to masz powera.
To ja co piata musialam robic przerwe bo zaraz slabo sie robilo
Powinnam teraz wstac i sie wstydzic
Paolka, a ponoc to ja taka zboczona jestem,a tu chyba komus sie jeszcze udzielilo hmmm :>
Widze,ze co drugiej seksow brakuje i zaczyna sie korba zalanczac hihi
U mnie tez dzisiaj kupne jadlo bo nadal czuje sie jakas poturbowana i nie wiem o co chodzi.
Nic prawie nie zrobilam bo tylko umylam naczynia, zlozylam pranie i wstawilam kolejna ture,wiec nie wiem o co biega.
Mezu zacheca Oliwke by do 18 cos sie zaczelo dziac bo jak nie to pozniej sobie wypije piwo hehe.
Ma tez przeczucie,ze zaczne rodzic jak bedzie mial nocki czyli w nadchodzacym tygodniu,a jak nie to przenosze.
Nie wiem,ktora opcja lepsza,ale moglaby sie mala pchac teraz na dniach
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami