Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyspałam się od 22 do 10 spałam i jeszcze wczoraj zrobiłam sobie drzemkę jak wróciłam ze szpitala. Jak może szpital wymęczyć
.
Ja mam dwa terminy porodu, 22.11 wg usg i 16.11. wg OM lekarz powiedział, żeby teraz żadnym terminem się nie sugerować. Więc czekamy co am być to będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 12:28
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No to nie bede sama ale ciekawe czy nie ostatnia bo termin z OM 28.11 z usg 22.11 ale lekarz kaze patrzec na OM....
Ojejku jak bym chciala juz mieszkac w swoim mieszkaniu ale chyba zostane jeszcze u brata tym bardziej ze moj m wyjezdza na 4 dni... spokojnie zrobi sie jeszcze poprawki, rozpakuje sie i bede spokojniejsza.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala jak kosi trawę ? W bloku? Boziu ja nie ogarniam
dlatego wszyscy mysla ze mieszkasz w domu
Czkawkę czułam wcześniej po 5-6 razy.w nocy twz mnie budzila czkawka malej, a teraz troche mniej. Teraz widzę w brzuchu rytmiczne ruchy jak by pilaco do czkawki to łapie ją jak się denerwuje ( czyli zajada stresy jak ja ;P ) i jak zjem coś czego dawno nie jadłam
takie moje obserwacje
Madalena gratuluje kuchniwstaw fotę
ale mnie kłuje w podbrzuszu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 12:54
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
IDziewczyny czy macie doswiadczenie w farbowaniu materialow i mozecie cos polecic?
Chcialabym potarbowac pokrowiec na fotel. Jest on jasny ecri ale juz wyglada jak brudny i nie da sie odprac, z checia bym go wykorzystala do karmienia ale musze cos z nim zrobic. Material (pokrowiec) zdejmuje siez gabki, znalazlam na allegro jakas farbke co wrzuca sie do pralki..
Podpowiecie jak to najlepiej zrobic? Fotel jest wygodny iinie zniszczony tylko to jasne obicie juz nie jest jasne -
Dobry;-) nie martwcie się dziewczęta może nie będziecie takie same w tym oczekiwaniu, bo ja mam 3 terminy pierwszy z OM na 11.11 drugi z którego USG na 13.11 i trzeci z ostatniego i pierwszego USG na 25.11 więc noc nie wiadomo
a lekarz przecież ost. Zwiastował że nawet do końca miesiąca nie wytrzymam i obstawiał 25.10 dzisiaj 24 więc...
U mnie sernik już w piekarniku, mówię Wam jak smakowicie i pysznie pachnie w całym mieszkaniu
Mąż dzisiaj posprzątał ale powiedziałam, że jak ma to robić z łaską to niech nie robi wcale.
Mała myślałam, że mąż Cię na coś innego obudził?
Jutro Ginger będziesz chodzić jak kaczka po dzisiejszej upojnej nocyperelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Wlasnie wiem ze sa takie farbki, niektore sie gotuje, inne wrzuca do pralki ale zastanawiam sie jaki to daje efekt i czy w taki sposob mozna reanimowac ten pokrowiec... bo nigdy tego nie robilam..
Ale kusicie tymi ciastami!A mi po wczorajszym obrzarstwie dupa urosla i ciezko jest mi sie ruszyc zeby pranie z pralki wyjac... ciekawe ile mam kg na + ??!! -
Mój mąż ostatnio jak robił białe pranie to zafarbował wszystko na różowo bo zaplatała mu się moja skarpetka czerwona to na tyle z mojej wiedzy o farbowaniu tkanin hi hi:D.
haen, perelka89, moremi, MW26, MadaLena30, Cebulka, Nymeria, Shibuya, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Taka piękna pogoda dzisiaj.. wróciłam ze sklepu a kawałek do netto mam.. gdyby nie plecy które pod blokiem dały wyraźnie o sobie znać to jeszcze bym gdzieś poszła...
Przestańcie już z tym seksowaniem ja znowu mam grzybka chyba się tego dziadostwa do porodu nie pozbede -
Iza moze ta wysypka to od lezenia na lewym boku?
Ja xlat temu barwilam w garnku cos z bawelny, tylko pewnue technika poszla na przod.
I ja mam pod blokiem taki maly zaklad pralnia i farbiarnia, ale za taki pokrowiec to by sobie policzyli, wiec ja bym sprobowala najpierw takiej farbki i pilnowala, zeby rownomiernie zafarbowalo.izulkaa lubi tę wiadomość
-
izulkaa wrote:Madalena byłam pewna że jesteś blondynka ;P
W sensie koloru włośów rzecz jasna ;P żebyś źle nei zrozumiała ;Pizulkaa lubi tę wiadomość