Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
heh ja też mam zamiast mózgu gąbkę - wybrałam się dzisiaj na zakupy, jeszcze stwiedziłam, że się najpierw przejdę kawałek dalej do parku - udało mi się tam dogramolić i popatrzeć, wracam sobie weszłam do mięsnego, zamówiłam mięsko poprosiłam o zmielenie, a tu zonk - portfela nie ma
no i musiałam zasuwać kawał drogi do domu, a potem wracać żeby zapłacić
-
U mnie jak ni odbiore telefonu od siostry za Max trzecim razem to dzwoni do męża mojego czy rodze. A ojciec jak mu nie oddzownie to dzwoni do siostry mojej i jak od siostry nie odbiorze to dzownia do męża mojego :p a ja mam jeszcze prawie 4 tyg do terminu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:13
Mala_Czarna_89, olimama, moremi lubią tę wiadomość
-
U mnie tez od dzisiaj zaczely się telefony: dzwonila babcia, koleżanka i teść.
Mama tak jak u Małej tez od trzech dni dzwoni i pyta jak się czuje i czy przypadkiem nie rodze.
Mąż zanim odbierze ode mnie telefon to mówi że wydaje mu się że dzwonię z informacją że właśnie się zaczelotakze teraz to już chyba bedzie normalne
-
nick nieaktualny
-
No macie racje u mnie też masakra z tym telefonem
mama codziennie i zaczyna od słów "co się dzieje"... Zjadłam kredki i żygam już tęczą. Głowa boli i w dodatku znowu jakiś dziwny ból w okolicach żeber prawych. Nie wiem co to. Mała Twoje teksty powalają na łopatki.
A Biedronka mnie dziś odwiedziłai to nie jedna
ale jej wpis dobrze zrozumiałam. Jakoś próbuje poprawić humor i nie wychodzi. Nawet piccolo piłam ale nie pomaga... chyba muszę się pepsiego napić.
A m właśnie wszystkie meble przestawił bo mu śrubeczka od modelu zginęła. Gdybym ja chciała to pewnie musiałabym się prosić. Ale chociaż podłogi umył jak odstawił. Tyle pożytku dzisiaj z niego.
Mała Twój tata zbiera coś konkretnie? Jaka skala?Paolka _25 -
Galaretka powodzenia,najważniejsze ze jestes juz pod opieka lekarzy ! Wszystko będzie dobrze,zaraz nam sie bedziesz chwaliła zdjęciem synka
powodzenia !!!
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan